Lång dag

Har varit en lång dag, började med att ta prover och träffa läkare på vårdcentralen för magen. Har blivit bättre men fortfarande inte bra så dom tyckte det var dags att kolla upp det så det inte var något annat än just magkatarr.. Fick starkare mediciner utskrivna som jag nu ska äta i en månad respektive 14 dagar, sedan efter det vid behov. Så trist att alltid behöva stoppa i sig tabletter, det är något helt annat med pencilin då det bara är för stunden och oftast inte så länge. Men jag tackar inte nej till att bli bättre heller!
 
Några timmar efter jag varit där ringde läkaren upp mig och berättade att mina prover inte var speciellt bra trots allt, det visade för höga levervärden samt att infektionsprovet också var förhöjt. Med andra ord är det något som skadar eller har skadat min lever, och att jag har en infektion i kroppen. Ytterligare någon timme senare hade hon pratat med en specialist på sjukhuset som ville att jag skulle komma in till röntgen för ultraljud, för att utesluta infektioner i gallan och levern osv. Ska jag vara helt ärlig vet jag inte jätte mycket själv just nu, mer än att ultraljudet inte visade något specifikt som infektion. Jag ska tillbaka till vårdcentralen och ta nya prover på Fredag för att se om värdena har förändrats, om dom fortfarande är dåliga skickas jag förmodligen till mag och tarm på sjukhuset för vidare undersökningar. Dock hoppas jag att det är den "gamla" infektionen som nu börjar bli bra som syns på provet, vad det är som strular med levern vet jag inte än. Min egna tanke är att den kanske har blivit skadad av alla miljontals pencilinkurer jag har ätit under åren, jag har ju sedan 15 år tillbaka IBS och det förbättrar väl inte saken direkt även om det inte är orsaken.
 
Så där är jag nu, mitt i proverna och har fått kost och levnadsråd eller vad man ska säga. Jag har blivit duktig på att äta oftare, det känns bra! jag måste ta min stress på allvar, ta det lugnare, ta på mig mindre. Jag som trodde jag var gjord av stål, haha. Sen får vi väl se, jag håller tummarna för att proverna visar bättre resultat. Jävligt drygt att missa en väldigt viktig föreläsning då dom ska tas, men så får det helt enkelt vara.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0