Hade en jätte trevlig kväll igår hemma hos...

img_7070 (MMS)

Hade en jätte trevlig kväll igår hemma hos emma som fyllde år, jobbade först och åkte sedan direkt till henne.. Det bjöds på ost och kex, dipp och grönsaker, olika korvar m.m. Emma gjorde egna shots bestående av likör 43, blåbärssoppa och grädde! Rikigt gott! Smakade som glass nästan.. Gick på årets första sommarplaza där vi avslutade kvällen strax efter 01. Var allt annat än utvilad imorse, usch vilken huvudvärk! Satt kvar i flera timmar.. Vid tolv kom Isabelle och familjen och hälsade på, Åt lunch och myste med barnen! Har sovit ett par timmar på eftermiddagen och ätit god mat på kvällen.. Härligt att det är en dag kvar på helgen :)


Eftermiddagslyx!

img_0398 (MMS)

Eftermiddagslyx!


Tisdag

Har varit igång hela dagen, först jobbat några timmar som kontaktperson.. Tog med oss fika och satte oss ute i solen. Efter det hem för att sedan åka iväg och storhandla, fick hem ett par kassar och nu har vi så vi klarar oss ett bra tag! Gjorde mat, började med tvätten, och åkte sen iväg och körde ett spinningpass! Kvällsmat, och har fram till nu opponerat på en tenta. Ska snart ta upp tvätten som hänger på tork och sen gå och lägga mig! Upp tidigt imorgon för opponering som sagt, förhoppningsvis får jag lite handfasta tips på min tenta då den inte känns speciellt bra för tillfället.. Visserligen är den inte komplett än heller, men ska vara inne på Fredag, och eftersom jag jobbar fredag så får jag skicka in den på torsdag kväll! med andra ord inte jätte mycket tid kvar.. tick tack!

Dags att renskriva tentan inför opponering...

img_0631 (MMS)

Dags att renskriva tentan inför opponering, sen iväg till jobbet så hoppas jag hinner klart! Ha en fin dag :)


Dagen har bestått av jobb och middag hemma...

img_5131 (MMS)

Dagen har bestått av jobb och middag hemma hos Sofia med familj, fläskfilé potatisgratäng, fetaostsallad och pepparsås.. Huur gott som helst men har legat jäst i sängen sen jag kom hem, ligger och kollar på en film på tvn.. Jobba imorgon igen, plus renskriva tentan som just nu finns på ett antal handskrivna sidor. Funderar på ett träningspass imorgon också, lite för mycket av det goda den här helgen känner jag haha! Får se vad som hinns med helt enkelt, har kommit igång efter 3 veckors uppehåll nu iallafall, och gud vad man tappar fort! Glöm inte att klockan ställs fram kl 00, med andra ord en timmes mindre sömn imorgon ;)


Hej jag heter Charlie och ser sådär härlig...

img_0408 (MMS)

Hej jag heter Charlie och ser sådär härligt förvånad ut, haha! (bild från igår)


Behöver jag säga att jag har världens unde...

img_2029 (MMS)

Behöver jag säga att jag har världens underbaraste pojkvän? PUSS!


Har en liten sovande Leo i famnen..

img_2268 (MMS)

Har en liten sovande Leo i famnen..


Störade, verkar som tre-nätet stulat under...

Störade, verkar som tre-nätet stulat under dagen. Inlägget nedan skrev jag imorse och inte nu. Tar paus från tentan, ska på massage hos Jennifer sen ska jag köra ett corepass. Ny energi efter det förhoppningsvis :)


Haha torsdag..? Hade stämt bättre om jag s...

Haha torsdag..? Hade stämt bättre om jag sa "imorgon" gud vad dagvill.. Sitter och dricker kaffe och ska slänga mig över tentaplugget igen. Är mycket i mitt lilla huvud nu, flyttar om snart 1 månad och det är mer än bara flyttandet som ska ordnas, har bokat flyttstädning idag iallafall! Adressändring är gjord, elavtalet är uppsagt och ett nytt är tecknat.. Kontraktet är påskrivet, haha kändes så stort att båda våra namn stod med! visserligen inte första gången jag är sambo, men den här gången känns det annorlunda på något vis, det är Victor som jag vill leva med och nu blir det ännu mer verklighet. Måste bara fixa autogiro nu så är allt pappersgöra klart, sen är det dags att börja packa.. skruva ner, och fortsätta sortera. Övningskörde igår också , gick riktigt bra! Från skoghall till stan och från herrhagen till krp.. Rädslan börjar släppa och jag är mer bekväm, när sommaren är slut så ska jag ska körkortet! Ett mål helt klart.. Nej, nu blev det att ett väldigt rörigt inlägg.. Åter till böckerna!


Precis varit ute och gått, blev ca 1,5 tim...

img_7268 (MMS)

Precis varit ute och gått, blev ca 1,5 tim! Skönt att rensa tankarna och få frisk luft.. Jag har så ont i min nacke/axlar, mår illa t om! Som tur är har jag massagetid på torsdag, blir gött det!


Gissa vem? ;)

img_9680 (MMS)

Gissa vem? ;)


Eftersom jag inte riktigt kan sova än tänk...

img_5418 (MMS)

Eftersom jag inte riktigt kan sova än tänkte jag sammanfatta helgen som var lite snabbt; lördagen bestod av ett jätte trevligt 20års firande av Victors syster Emma, god mat.. Gott vin.. och en hel del gottigt till efterrätt! Var jätte nervös innan, var första gången jag skulle träffa alla förutom hans föräldrar som jag träffat en gång tidigare. Alla var så lättsamma och gulliga så det gick hur bra som helst! :) Kvällen bestod av firande för Kristin som fyllde 27, sedan vidare till koriander. Jag vet inte, men krogen är helt klart bättre på sommaren.. Inte lika instängt och trångt, kommer dröja med krogbesök tills det är dags för nästa att fylla år! Söndagen spenderade jag mer eller mindre i sängen och soffan, riktigt trött! Nu är jag mitt uppe i en tentavecka, har inte kommit igång än.. Så morgondagen bjuder på plugg och övningskörning med min moster, även körkortet måste tas någongång.. Känns dock som att dagarna inte räcker till, men det går om man vill :) Nu ska jag krypa upp brevid min kärlek som redan har somnat.. Jag är så lyckligt lottad som har honom, på så många olika plan! nu är det inte långt kvar tills vi flyttar, längtar! (bilden ovan är på Emma i helgen)


Nyduschad och har laddat upp med två filme...

img_5622 (MMS)

Nyduschad och har laddat upp med två filmer och cola! Upp tidigt imorgon :) mer update då.


Nu har jag nog gjort mitt för idag, ska bä...

img_6387 (MMS)

Nu har jag nog gjort mitt för idag, ska bädda ner mig och sova som en griiiis! Natti


Gjort sista jobbdagen för den här veckan, ...

img_7544 (MMS)

Gjort sista jobbdagen för den här veckan, nu är det h e l g. Inleder den med att tvätta och diska haha.. Ett nödvändigt ont dock. Sitter i soffan och inväntar energi, min man är ute och skakar lillrompa ikväll så jag har kvällen för mig själv.. Hade tänkt att fixa ögonbryn och sånt också innan jag ska lägga mig raklång i soffan. Är verkligen nödvändigt med ledig helg, kroppen är trött och jag behöver stressa ner. Ska ha en pluggfri helg, fick förövrigt VG på senaste tentan!! Känns så jävla gött.. För dom som inte vet (och för att jag vill skryta) så är högsta betyg på uni VG och jag har hittils lyckats att hålla ett VG på alla tentor förutom en sen jag började läsa mitt program! Nu är det omtag inför nästa..


Sovit i över 12 tim inatt, somnade strax i...

img_5504 (MMS)

Sovit i över 12 tim inatt, somnade strax innan 20 igår. Vaknade vid 01 för att sedan somna om och vakna halv nio imorse. Har fortfarande små kramper i bröstmusklerna, går ut i ena armen och är riktigt obehagligt.. Har försökt lära mig att jag inte kommer dö i någon infarkt eller liknande, utan att det bara är en kombination av dålig rygg och stress. Ligger nu och dricker kaffe, trycker i mig värktabletter för att bli av med mensvärken.. Iväg och jobba om några timmar, sen är det helg!


Sjuuuukt trött idag, föreläsning till 12 s...

img_5043 (MMS)

Sjuuuukt trött idag, föreläsning till 12 sen iväg och jobba.


Garderobsrensning!

Det är vad jag har gjort hittils idag, herregud vad mycket skit man har som man inte använder.. Det blev med andra ord en stor hög att göra sig av med. Jätte skönt att få ordning på allt, Nu närmar sig flytten och jag vill försöka hinna med att rensa bland ALLT här hemma som jag inte vill ha med mig. Tänk vad man har i alla lådor bara, gamla papper och anteckningar.. Ska även rensa ut saker i köket, stekpannor etc som har gjort sitt. Jag vill att allt sånt är fräscht i den nya lägenheten :) Ska snart springa iväg till konsum och köpa sopsäckar och en glödlampa till garderoben.. Annars idag? Har fixat ett nytt abonnemang från tre, det jag har nu är verkligen för dyrt för mig och nu lyckades jag komma ner till hälften med samma förmåner! inte nog med det så ingick det en ny mobil, så beställde en vit iphone 4s ;) Får se vad jag gör med den gamla. Nej, nu fortsätta att göra nytta! Hoppas ni har en bra dag i det fin fina vädret!

Hittade en bild från i somras, då jag var brunhårig under en tid..


Hårtips!

Delightful Hair erbjuder Löshår både Nailhair, Stick Hair, Ringhair, Tejpträns samt Clip-on. Håret är Indiskt är Europeiskt hår, med andra ord äkta hår med remykvalitét - till bra pris! Dom har även syntetiskt för dom som istället är intresserade av det. Förutom hår har dom tillbehören som behövs för att göra en förlängning med någon av ovanstånde metoder, samt en hel del läckra lösögonfransar. Gå in och kika HÄR!

Paddläge, efter en förmiddag med redovisni...

img_6794 (MMS)

Paddläge, efter en förmiddag med redovisningar och ärenden i stan blev det hem för att äta mat för att sedan inta soffan Har legat här sens dess, druckit kaffe och sovit en stund.. Victor sover än men ska snart väcka honom. Borde diska, borde det och det men jag orkar inte nu så det får vara. Vi har ju tittat på en sängram från ikea, och här är sängbordet från samma serie. Vill ha!  399:- om jag minns rätt. Kommer göra sig fint i nya sovrummet det :)


Viva la Diva

Sprang in på Lindex innan jobbet och fick tag i en billig grön kajal (50:-).. Det kanske är den sämsta kajalen jag någonsin testat, kanske inte kan förvänta sig så mycket när det är ett "billigare" märke men denna fastnade inte alls i vattenlinjen, testade på ovansidan som en vanlig kajal och där fäste den bättre men inte alls i närheten av exempelvis en kajal från H&M som brukar ligga lägre i pris. Den var svårapplicerad, och "smölig" i konsistensen. Funkar till vardags om man vill ha en annan färg än brun/svart, dock vet jag inte hur länge den sitter.. Nej, rekomenderas inte. Just nu sitter jag och väntar på att tvätten ska bli klar, så den kan torkas.. Ska plugga det sista inför morgondagens redovisning, är sinnessjukt trött så jag kommer nog somna så fort jag lägger mig sen! Hoppas ni haft en bra dag!

Söndag

Har spenderat dagen på jobbet, följt av film hemma i soffan. Imorgon ska jag jobba eftermiddag, sen är det full rulle i skolan hela veckan inkl några till jobbdagar. Jobbar mycket mer än vanligt denna månaden, men vill man så går det! :) Har blivit jätte sugen på en grön kajal att ha innanför ögat! Har själv blågröna ögon, tror det skulle kunna vara snyggt! Har kikat runt lite och hittat en vattenfast kajal på yves, i en grön färg. Dock tänkte jag ta mig en runda på stan och kolla om jag hittar någon bra!

Dessa stod på bordet när jag kom hem från ...

img_7488 (MMS)

Dessa stod på bordet när jag kom hem från jobbet! Ikväll blir det hemmagjord pizza och självklart melodifestivalen, ska jobba imorgon igen.


Nyttigt fredagsmys!

img_6543 (MMS)

Nyttigt fredagsmys!


Kan tyckas lite nördigt men dom som plugga...

img_5061 (MMS)

Kan tyckas lite nördigt men dom som pluggar vet hur många timmar man faktiskt sitter när man ex skriver en tenta! Och då ska man självklart sitta bekvämt :) Så denna har vi tittat på till vårt "kontor"/pluggrum.. Bra pris!


Nackdelen med pencilin

Visst, frisk blir man tillslut men pencilinen har mer eller mindre slagit ut hela mig! Mår inte alls bra.. Gött att den här dagen är över nu, har varit i skolan sedan imorse. Ska lägga mig och vila en stund, vill bara att kuren ska vara över...

Älskar det här kortet på Charlie, måste åk...

img_2463 (MMS)

Älskar det här kortet på Charlie, måste åka dit snart så jag får vara med! Vill vara närvarande hela tiden, dock räcker inte tiden till just nu. Men gudmor tänker på er hela tiden!


Val av säng

Har kikat runt bland sängramar etc på IKEA, det ska bli så skönt att sova i en dubbelsäng! HEMNES har en jätte fin sängram, men har faktiskt hittat ytterligare en som jag nog tyckte var ännu finare och hälften så dyr! :) Man vill ju verkligen ha allt med en gång, men tills vi kan köpa ny säng så får vi väl dra ihop våra som vi har tills vidare..



HEMNES till vänster, och ASPLUND till höger som kostar 995:- till skillnad mot HEMNES som kostar 2395:-

Eller Liatorp, också fint men lite väl dyr...

img_5838 (MMS)

Eller Liatorp, också fint men lite väl dyrt för min smak. Ett skrivbord ska ju inte kosta lika mycket som en soffa i princip haha! Detta ligger på 2.995:- också från ikea.


Vill verkligen ha det här skrivbordet till...

img_7396 (MMS)

Vill verkligen ha det här skrivbordet till vårat pluggrum/kontor i nya lägenheten, älskar serien Hemnes från Ikea!


Jaha..

Hade en föreläsning om stress idag, mycket som man redan hade ett humm om men samtidigt mycket som var intressant och nyttigt att veta, såväl för mitt kommande yrke men mycket för mig själv och dom runt omkring mig. Läste om ämnet i A-kursen (Psykologi) också, så nu kommer det förmodligen sätta sig ordentligt.

Stress alltså, Under föreläsningen satt jag och tänkte på hur mycket jag faktiskt kände igen mig själv i allt.. Symptom exempelvis, både känslomässiga och fysiska. Jag är nog alltid lite stressad, en viss mängd stress kan definitivt göra mig effektiv men linjen är tunn mellan bra och dålig stress. Arbetsbelastningen och antal timmar på jobbet denna månaden är hög, mycket att göra, arbeten, tenta etc. Men det känns som jag har det realtivt under kontroll, och vad jag har lärt mig så klarnar det med veckorna som går och sen står man där och så är månaden över! Det gäller att försöka tänka problemlösande, och planera istället för att få panik.. dock, detta jävla återkommande problem som det känns som jag alltid ältar. Pengar! Att klicka in på Nordeas internetbank ger mig ångest, och om kontot visar betyyyydligt mindre än väntat så är ångesten tooootal! visst, jag är student jag kan inte förvänta mig annat än att hushålla med mina pengar och skatta mig lycklig som har ett extrajobb, jag säger inte att jag aldrig har pengar för det stämmer inte.. Men att pengar, och ekonomi alltid ska vara en återkommande stress! Jag längtar tills den dagen jag har ett heltidsjobb som man kan luta sig tillbaka på.. Det kommer även bli mer än underbart att flytta ihop med min kärlek då det försvinner en hel del på min hyra. Jag vet, jag klagar men jag måste få skriva av mig.. Jag får se det såhär, den här månaden har jag utöver mina vanliga utgifter unnat mig två dagar i Stockholm med god mat, muséum m.m.. Ja, så får jag tänka och sen är det väl bara att bita i det sura äpplet, tänk vad mycket lättare det hade varit om man inte rökte.. BÖRJA ALDRIG RÖKA! Det är skrämmande vad mycket pengar man lägger på det, och snus för den delen eftersom jag var osmart och har börjat med båda en gång i tiden.

När ska man bli vuxen på riktigt? (Mamma, jag försöker!) haha !

Lugn dag, promenad för att hämta pencilin ...

img_0023 (MMS)

Lugn dag, promenad för att hämta pencilin och sedan förbi Sofia på en spontan fika. Vi fick lite experthjälp av Patrik om hur Telias tv och internetutbud fungerar, planen är att skaffa canal+ paket och bredband när vi flyttar. Filmnördar som vi är båda två, det blir grejer det! Efter det åkte jag med Sofia till Bergvik och köpte en bal Lambi toalettpapper som det var riktigt bra pris på! Haha, hör hur det låter.. En baaal toalettpapper men nu finns det här hemma ett bra tag framöver. Lagade mat, och har nu fixat ögonbrynen.. Tips som jag använder är en ögonbrynskniv, den tar bort alla små ljusa hår som är svåra att se med pincetten. Eftersom jag är rödlätt så färgar jag inte mina bryn bruna utan använder en färg som heter 8C, med andra ord en relativt ljus koppar. Riktigt snyggt att brynen harmoniserar med håret och hyn.. Nu blir det film, sen sova. Ny vecka väntar, kommer vara i skolan nästan alla dagar med både föreläsningar och grupparbeten, sen ska jag jobba några dagar på det så det är bara att ladda! :) Öroninflammationen har äntligen vänt, så inom några dagar hoppas jag vara helt frisk igen.


Var under eftermiddagen på gripen, (vårdc)...

img_2544 (MMS)

Var under eftermiddagen på gripen, (vårdc) och fick öronen undersökta.. Som jag anade öroninflammation, pencilin i fem dagar. Ikväll är en riktig frossardag, finns nog inget som vi inte har hemma känns det som, ätit nachos precis och nu dukas det upp med godis, cola och chips.. Nördiga som vi är ska vi kika på melodifestivalen innan det blir två filmer. Victor har lyckats bli smittad av mig stackaren...


Se den! Verkligen en film i min smak, hade...

img_4142 (MMS)

Se den! Verkligen en film i min smak, hade önskat att den var flera timmar längre!


Arg och frusterad, öronen har inte blivit ...

Arg och frusterad, öronen har inte blivit ett dugg bättre. Är inne på tredje dagen som näst intill döv för vad andra säger, det enda jag hör är mig själv, mina andetag, mina fotsteg och tuggande. Föreställ er att simma under vatten, djupt ner och det suget som då uppstår i huvudet. Det har börjat ta på balansen i och med att jag har konstant yrsel.. Det finns heller inget konkret att göra åt detta helvete mer än att vänta ut det alt att få dubbelsidig öroniflammation. Ni får ursäkta detta bittra kvällsinlägg men jag är så jäääävla trött på det här!! Bli frisk någongång?!? Ytterligare en helg jag får spendera hemma i soffan eller i sängen, är som "tur" är ledig som sagt.. Men roligare sätt kan man spendera ledig tid på. Skit! Vaknar jag med samma tryck imorgon tänker jag tvinga vårdc att ge mig pencilin!!


Världens goaste Alve!

img_2828 (MMS)

Världens goaste Alve!


Nu åker jag till jobbet, ha en fortsatt br...

img_4380 (MMS)

Nu åker jag till jobbet, ha en fortsatt bra dag!


Godmorgon, undebart väder ute! Sitter och ...

img_8489 (MMS)

Godmorgon, undebart väder ute! Sitter och dricker kaffe och förbannar mig över öronen, hur ska detta gå på jobbet? Kommer inte höra vad kunderna säger! Jaja, bara att bita ihop och köra sen är det ledig helg, då kan jag vila mig frisk! Bilden visar riktigt goda karameller vi köpte i gamla stan igår, en liten mysig butik som tillverkade polka på plats. Hallon/lakrtist, turkisk peppar och frukt.


Hemma! Ligger i sängen och är helt slut, k...

Hemma! Ligger i sängen och är helt slut, känns verkligen inte som vi åkte igår. Har hunnit med så mycket på två dagar, önskar jag kunde vakna imorgon utan att vara näst intill döv och utan yrsel! Så jobbigt!! Jobb imorgon så nu ska jag sova, godnatt!


I gamla stan, snart luunch!

img_7072 (MMS)

I gamla stan, snart luunch!




RSS 2.0