Off to work

Har precis druckit upp kaffet, ska fixa mig iordning och sen till jobbet! Hoppas ni får en bra valborg, jag återkommer imorgon :)

Day by day

Eftermiddagar i skolan är verkligen mycket segare än förmiddagar, hade föreläsning mellan 13-17 idag.. Stackars Emma gick in i en hatthylla med huvudet och fick åka iväg till sjukhuset, lätt hjärnskakning och en stor bula i pannan. Mitt hjärta.. åkte hem till J som jag är kontaktperson åt efter skolan, drack kaffe för att sedan möta upp Jonna och Petra.. MAT!! mästerkock som jag är så fick det bli chili con carne med bulgur, nom nom! Frukosten på kaviar var föresten hur god som helst, och väldigt mysigt.. det rekommenderas verkligen!

Frukost

Jonna släpade mig upp ur sängen 09 idag, på beställning men usch vad trött jag var! hon var så go och gjorde iordning kaffe som jag fick på sängen :) Hon kanske skulle bli en bra livskamrat? Vi ska strax iväg och äta frukost på Kaviar på kasernhöjden, nom nom! En tur på stan, och uträtta ärenden.. Va ute i solen, va ledig, njuta! Imorgon börjar allvaret igen :)
bild lånad från google.

sönd..måndag

Känns som man inte riktigt har koll på dagarna just nu, men måndag är det! Isabelle kom hem från Norge imorse, min älskade vän! så skönt att spendera en timme i telefon med henne, prata om allt mellan himmel och jord :) Hon har varit min bästa vän i 14 år, och kommer alltid att vara.. Dagen på jobbet var seg, sov 7 timmar inatt men vaknade som ett vrak. Ont i hela kroppen? Nästan som jag hade slagits i sömnen, för jag har typ träningsvärk överallt och blåmärken på konstiga ställen. haha! någon måste ha klivit på min fot i lördags iallafall, för jag har ett blåmärke precis nedanför stortån. Kan bero på min panik löpning till stan i lördags, haha.. en helt annan historia det, men kan ju säga att jag mer eller mindre är beroende av min mobil.

Men vad gör det..
Ska försöka få i mig någon mat nu, sen ska jag glida ner till Marcus och försöka få honom att dricka öl/vin ute på hans balkong. Det är ju så gött väder ute! går inte att sitta inne..

Övertid

jag går definitivt på övertid, trots att jag sov till nästan 13 idag.. har spenderat em/kvällen utomhus, vi köpte med oss mat och njöt av dom sista timmarna i solen. Dog några timmar i soffan, och gick sen ner till Kim en stund. Eller ska jag säga Kim och Reese? dom sitter mer eller mindre ihop, Reese gjorde min kväll med sina sjuka kommentarer och betraktelser! På något vis kom vi in på ämnet under/överbett, jag tycker ju allt som har med djurhumor att göra är hysteriskt roligt.. jackpot på reeses kommentar om sin hund, "Min hund hade överbett, han såg ut som en haj i profil" Haha! jag gick in i min karaktär som ferdinands mamma, fick mitt skratt inspelat och bara det gjorde ju att jag vek mig av skratt, skrattar jag så? herregud jag måste skärpa mig, ta mig i kragen och skratta normalt. Lät mer eller mindre som Långben i Kalleanka. Nu har jag suttit och tryckt i mig popcorn och filosoferat alldels för mycket som jag brukar göra efter kl slår 00.00.. jag måste bevara min trötthet och gå och lägga mig. Jaha, och vad blev det här för inlägg då?



vad vore en blogg, utan egobilder?

Söndag

Ett konstaterande från gårdagen: jag är värdelös att hantera pengar. Om jag får en bra lön så tycker jag att jag är stenrik! ingen mer taxi, nu är det sommar! gå sa ja! :D Gårdagen spenderades på bluemoon, förstår inte varför dom släpper in så många samtidigt, jag fick lite lätt panik av allt folk! gick knappt att gå där inne, så då gick jag ut.. sammanfattningsvis, trevlig kväll :) Har suttit ute som ett troll och fikat med Jonna, charmen med herrhagen är ju att ingen bryr sig om hur man ser ut.. Man är alltid sexig när man är bakfull, eller? haha! nu kommer Regina förbi på en kaffe, sen blir det mat med Jonna mfl. Har ni haft en bra påsk? mätta, glada, nöjda och belåtna? bakfulla, full i fan? haha! Var uppe i stugan igår och åt påskmat, åkte vespa och dödade ormar.. lyckades bränna mig något så grymt i solen, mamma föreslog en solhatt till nästa gång! Ja, det hade väl varit något för personer som mig, utan något pigment! Bild från gårdagen:


Glad påsk!

Jag ska snart bli upphämtad av min kusin Sofia, och sen åka ut till stugan till mamma och pappa.. Den årliga påskmaten måste ju ätas! Gårdagen spenderades ute i solen, först med Jonna och sen gick jag hem till Sofia, och åt nachos med henne och Linda.. därefter drack vi kaffe ute tills solen gick ner, så underbart! Ha en bra dag!

Jag och Jonna innan krogen, därav dom dimmiga ögonen! haha ;)

brakfrukost!

Efter gårdagens utekväll gjorde Jonna ordning en brakfrukost till oss, bestående av bacon och äggröra, juice kaffe och smörgås.. mmm! ska försöka ta oss ut ur soffan (snart) och ut i det fina en stund :)


Onsdag

Har spenderat nästan hela dagen på jobbet, inte jobbat utan fått mitt hår fixat! Min utväxt var alldeles för varm av misstag som vi gjorde förra veckan, hätta på! och herregud, jesus, moses, i hela helvetet vad ont det gjorde! jag har aldrig upplevt dylig smärta. Jonnas kommentar "men det låter som du föder barn".. haha :D x antal timmar senare var vi klara och jag är nu blond och nöjd! :) Cyklade sedan iväg och hämtade ut ett paket, som innehöll en hallmatta! svart och vit-randig, och passade perfekt i min hall! Har varit riktigt händig ikväll, förutom att jag tagit tag i disken som tittat styggt på mig ett bra tag, så har jag klippt, sytt och spikat! Var tydligen väldigt extas över att diska förut, lyckades slå sönder en tallrik och skära upp fingret, hade Jonna i telefon och formulerade mig enligt följande "Jag tror jag har glas i fingret, eller det är nog tallrik. Jag har tallrik i fingret" .. haha! Så kan man ju också se det ;-)


Så kan det gå

Jag har aldrig sagt att jag är en människa med vett, har spenderat kvällen utomhus med en god vän och två flaskor vin.. jag sitter nu och myser till himmelsk musik och drömmer mig bort, skrattar åt mig själv och förbannar mig själv över mina misstag och ler över det som har varit bra, filosoferar som jag brukar med andra ord! Vad har ni för drömmar? Ni kanske är människor som ältar det ni inte borde gjort, det ni borde göra, det ni vill göra något åt, det ni önskar att ni gjort något åt.. jag resonerar att varje tid har sin charm, varje ålder har sin tid. Varför ångra något som du inte kan göra ogjort? det kommer aldrig bli, just ogjort. Ta vara på att det ligger framför er, och inte bakom. Med andra ord, finns det tid för att uppfylla era drömmar! skrämmande eller inte, det är erat val! Som sagt, jag har aldrig sagt att jag är en människa med vett.. men det är bättre att leva idag, än stanna kvar i det som var igår, eller oroa sig över vad som kommer hända imorgon. Gud ska veta att det är så mycket jag vill ändra på, i det som varit och det som är just nu. Jag kan inte göra mer än att försöka, sen kan man inte få allt man vill ha.. men en halv seger är vunnen om du kommer halvvägs, lätt att glömma jag vet! men försök ha det i bakhuvudet, så kommer varje milstolpe kännas mer värdefull. Lyssna och hör på.. Godnatt!

Tisdag

Det var så skönt att vakna imorse, och veta att jag har tentan klar! ingen laboration, ingen tenta. Jag njuter! Iallafall några dagar, tills vi får nästa labb. Har druckit kaffe, lyssnat på musik och bara varit.. ska snart sätta igång med städandet här hemma, och sen bege mig in till stan med Jonna!
Hahaha..

Tentan avklarad

och det känns underbart! Har varit så trött hela dagen, somnade alldeles för sent inatt och gick upp vid 07 för att ha föreläsning, åt lunch och sen stannade jag och Emma kvar i skolan och skrev klart tentan. Nu är det bara att hoppas att man klarar den, eftersom jag tyckte den var soppas svår så känner jag mig inte alls trygg i att det går vägen, men åh jag hoppas verkligen jag blir godkänd! Tentan firades med ett besök på willys, fick med mig tre kassar hem så nu är kyl och frys välfyllt igen :) Det kommer bli en tidig kväll för mig idag, ska bli riktigt skönt att sova! haha!

Lite nya bilder på min brorsdotter Molly, hon är min ögonsten så ni kommer få se mycket av henne :)

Minipaus

Ja, jag sitter fortfarande och skriver på tentan.. det här är nog den svåraste och krångligaste tentan någonsin! Jag har småfastnat på sex sidor och behöver få minst en lag till för att täcka upp sidantalet. Jag kommer må så bra imorgon när den är inlämnad och klar klockan 16! Jag återkommer imorgon med ny energi!

Karlstad kirurgiska laserklinik

Som tidigare gäller 10% rabatt på utvalda behandlingar, juvedérm restylane, laserhårborttagning om ni uppger mitt namn och min blogg när ni ringer och bokar tid. Pris för just din behandling finner du på deras hemsida, Kliniken ligger numera på Färjestad herrhgård i fina ljusa lokaler.


Jag har sedan ca ett år tillbaka fyllt mina läppar med juvedérm, och har oftast en hel spruta vid varje tillfälle. Hur länge det håller varierar från person till person, för mig brukar ca 6 månader vara då jag fyller i igen. Den som behandlar mig är Lena, leg sjuksköterska som alltid göra ett lika bra jobb och som jag är otroligt nöjd med. Jag rekomenderar henne varmt!

Haha!

Nej fy fan, vad det här är jobbigt! den här tentan tar livet av mig.

Brrr!

Jag kom nyss hem från stugan, fick inte sova mer än ca 5 timmar inatt pga att jag inte kunde sova igår. Jag låg och vred och vände mig till strax innan 04, det blir lätt så när det cirkulerar alldeles för mycket i mitt huvud. Allt från tenta till vad jag måste ta tag i, borde göra osv. Ni känner nog igen er? Väl hemma så märker jag att jag glömt att stänga två fönster när jag åkte hemifrån i onsdags, tror ni det var kallt i lägenheten?! Jag har sprungit runt och tänt värmeljus och satt på mig raggsockor! Nu har jag precis hällt upp en stor kopp kaffe, och ska börja skriva på tentan.. Kl 16 har jag ett möte i stan, som jag hoppas kommer gå väl! :)

Jag saknar min Sandra dagligen! Hon lever det fina livet i London, utan mig!!

Laborationen klar

Blev nyss klar med labben, nu är det "bara" hemtentan kvar.. 10 sidors arbete ska nu vara klart innan måndag, jag hade tanken om att bli klar innan helgen men jag vet inte om jag tagit mig vatten över huvudet. Stugan var iallafall ett bra val, att få vara i en annan miljö gör ändå en hel del för själen. Jag ska börja med att läsa genom delar av boken, och välja teorier som jag tycker passar, för er som undrar så ska jag redogöra för lagar till en robot, Ja ni läste rätt! en robot. Forskningen och utvecklingen av robotar går fort, och dagens robotar ser rent av mänskliga ut. Det finns redan grundlagar, men min uppgift är att komma på minst 5 följande lagar och dom ska vara refererade till vår litteratur som för övrigt är helt på engelska. Låter kanske som en liten sak att göra, men tentan ska vara på ca 10 sidor, och hälften av det borde vara fakta om teorier. Vad säger ni? Kaffe säger jag!


I stugan..


Morgonen från helvetet!

Idag har jag haft en riktig skräckmorgon, jag ligger fortfarande i sängen och är helt slut! Jag blev väckt av enorma kramper i magen, alltid skönt att bli väckt av mensvärk? men denna gången var det inte nådigt, jag försökte med allt! Varmt vatten i flaska, duschade 5 gånger, stod över toaletten och skulle spy ett antal gånger samtidigt som jag jag kallsvettades, provade olika ställningar i sängen, upp med benen, ner med benen, sidan, ryggen, magen.. sittnandes, efter många om och men hittade ett sätt att ligga som jag kunde stå ut med, och låg och räknade minuterna för när iprenen skulle hjälpa.. efter lite mer än 1 timme av smärtor, kände jag hur det vände, och jag lyckades somna. Vaknade vid 13 av att mamma ringde, och känner mig mer eller mindre överkörd nu. När man ska föda barn då? dom värkarna är ju mycket värre, herregud. Jag kanske blir härdad? men då finns det morfin, nej jag måste ringa min barnmorska och få ordentliga tabletter utskrivna, för fy faan vilken pärs!

Idag ska jag ut till bergvik en sväng med mamma, handla lite nytt till garderoben förhoppningsvis.. någon god mat till ikväll och sen bär det upp till stugan, där jag som sagt kommer befinna mig i ett skrivkoma i ett par dagar. Kommer självklart hålla er uppdaterade :) Nu ska jag försöka ta mig ur sängen, och in i duschen och äta frukost innan jag blir upphämtad. Hoppas ni hade en mycket bättre start på dagen än mig!

Omotiverad

Herregud vad jag är trött idag.. min kropp vill inte idag, oavsett om jag sovit länge inatt så har jag inte vaknat till ordentligt än, och klockan närmar sig 18. Laborationen snurrar i huvudet, jag har satt min egen deadline, som ligger före den riktiga så jag har marginaler för tentan. Om jag skulle lägga mig och läsa nu så skulle jag somna, säkert inom några minuter. Undrar hur gud tänkte när han fördelade "belastningarna" mellan kvinnor och män, aboslut inte rättvist iallafall. Ser fram emot några dagar uppe i stugan, är det fint väder ska jag sitta utomhus och skriva!


Tisdag

Vad kul att så många har hittat till mig blogg! :) Välkomna! och hoppas ni stannar! Jag är lat och sitter fortfarande i min morgonrock, dricker kaffe och tänkte kicka igång dagen med en dusch! Min goa kusin agerar husmor idag och bjuder mig på pannkakor till lunch, så jag slipper tänka på det idag! vilken LYX! Hur gör ni för att vakna till på morgonen? Själv sitter jag med mina stora headphones och lyssnar på hög, och halvt hysterisk musik! haha! Jag var inne på min kollega och väns blogg, och fann två klipp som gjorde att jag tillslut satt här i soffan och grät, tårarna forsade ner för mina kinder för så rörd blev jag.. Kan inte föreställa mig hur det skulle vara, men jag blir alldeles varm inom mig av hans kärlek till henne.


Så var det kvällen

Dagen har gått i stadig takt, jobbat.. kom hem, åt lite kvällsmat och nu kommit hem från en promenad med en kär vän. Skönt med lite luft på kvällen, så sover man bättre :) Halva dagen var jag på sprudlande humör, solen ute gör verkligen sitt. Dock kände jag mig på betydligt sämre humör senare på dagen, haha så typiskt mig att skifta i humör och mer eller blir förbannad för ingenting. Alltid min stackars mamma som får ta dom samtalen med mig, är ju aldrig meningen men ibland går liksom energin ur en bara sådär och ingenting duger eller känns bra! Så kan det vara ibland, fick en kommentar från mitt hjärta Regina om jag rider regelbundet, och det gör jag inte. Jag har bara varit iväg en gång, men planerar dock sitta upp på hästryggen fler gånger under våren :)
Jag saknar dig med Regina v



Måndag

Har ni haft en bra helg? Jag kunde inte somna inatt, men tvingade mig ändå upp vid 10. Har tenta-vecka och är därmed "ledig" från skolan, ångesten börjar smyga sig på då jag har en labb och en hemtenta att skriva. Den ena ska vara inlämnad på fredag, och tentan på måndag. Jag har därför bestämt mig för att packa väskan på onsdag, och åka upp till sommarstugan som en äkta författare och skriva klart allt. Där får jag lugn och ro, mamma kommer vara på jobbet under dagarna och jag kan bara fokusera på att skriva, i en skönare miljö än mitt eget vardagsrum! Labben har vi ju kommit halvvägs med, så det är skrivandet kvar. Men hemtentan känns, väldigt avlägsen eftersom det ligger en laboration framför.
Sitter och pimplar kaffe, och ska snart göra mig iordning för en eftermiddag på jobbet! underbart väder är det idag också, vårkänslor! bra känslor, min magkänsla gör mig gott idag :-)


En liten kille!

Jag ska ju bli faster igen, och fick reda på i dagarna att det är en liten kille som ligger i magen!! :-) aaaah, jag är så nyfiken på hur han ser ut, han kommer se ut som molly fast kille! haha! med andra ord lika vacker, och säkert en klon av Johan. I september är han beräknad.. Jag längtar!

Igår var det bmb som gällde, jag agerade makeupartist här hemma och sminkade både Jonna och Thissa, slutade med att jag gick runt i mjukisbyxor tills 23. Krogen var som den brukar.. Jag blev bjuden på både shot och öl men lyckades hålla mig städad. Relativt.. Jag har en tendens att alltid göra något konstigt ute, sist var jag upprörd på kön och det gick ut över stackars vakten som fick höra att han var "jävligt underbetald i den här kön" jag ville tydligen ut, men kom inte ut nog fort. Denna gången var det damen i entrén, jag ville gärna höra vad hon skulle göra om jag vägrade betala mig in, eller om jag inte skulle skriva på kvittot, "för det kanske jag helt enkelt inte har lust med.." Hm, jag skrev under.

Jonna har varit här ikväll och myst med mig, gjorde ordning wok och sen har vi legat i soffan med en varsin godispåse och bara pratat, det finns alltid något att prata om.. oavsett samtalsämne. Kvällen fick en bra avrundning, måste jag tillägga ^^ Nu ska jag lyssna på en och samma låt kanske 10 ggr till innan jag går och lägger mig, har hittat en låt jag lyssnade på när jag var liten, och är lite småbesatt! Godnatt!

Trött!

Men fy fan vad trött jag är, haft en jätte trevlig utekväll! men nu lägger jag ihop ögonen, imorgon vill jag göra nytta! hör på, nytta enbart! Godnatt!

Lördag

Hej på er! Sitter just nu och har knåpat med nål och tråd, mitt tålamod är verkligen inte bästa! Har sytt in en klänning som jag anser blivit alldeles för slapp, får väl se om den håller på :) Idag skulle jag egentligen varit och ridit igen, men imorse vad jag otäckt trött så jag fick hoppa den idag, lika bitter när jag vaknade och var utsövd.. för visst hade det varit underbart denna lördag. Siktar på nästa vecka istället! Mötte upp Kajsa och drack en kaffe på tempels uteservering, hon unnade sig både en öl och ett glas rött! nom nom, själv sparade jag mig till kvällen. Ska kasta i en tvätt, och sen kasta mig själv i duschen.. Får hem lite vänner på vin, sen får vi se hur kvällen blir! :) Jag sitter just nu och har jordens sämsta humör - för allt och ingenting. Men jag hoppas det vänder inom kort! Ha en fin lördags kväll!

Hos Emma

Hej på er! Just nu sitter jag hemma hos emma och sammanställer enkäterna vi har till vår laboration, räknar ut medelvärde på vardera fråga etc, tar verkligen lång tid! vi upprepar samma prodecur om och om igen, för att sedan jämnföra våra enkäter. Lite kul är det såklart, men hade velat ha något som skötte "grovgörat" åt en ;-) Vi har även hunnit med att slänga iordning mos och korv + lite kaffe på det. Ikväll sover jag hos mamma, jag har lagt in ett önskemål om grönsaker och dipp kvällen till ära! mycket godare än chips och dipp om ni frågar mig.



Dagen möte gick över förväntan, jag trodde inte det skulle kännas så bra som det gjorde. Summeringen är att jag har en av dom bästa chefer, som har stor förståelse. Så nu får vi se vad framtiden har att utvisa, planen är lagd för tillfället. Har inte riktigt hunnit reflekterat så mycket över det idag, men det kommer komma tillfälle till det också. Nu är pausen över, åter till enkäterna. Hoppas ni får en trevlig kväll!

Torsdag

Godmorgon! Just nu sitter jag och väntar på att kaffet ska bli klart, ska äta en brakfrukost innan jag åker in till stan på ett mer än nervöst möte.. Efter det ska jag till uni med emma och sammanställa enkäterna som vi samlade in i tisdags, ingen aning hur lång tid det kommer ta men iallafall ett par timmar, ska räkna ut medelvärde på både enkäterna och sedan jämnföra dessa med varandra, då vi haft två olika.
Kan även bli så att jag spenderar natten hos Mamma, Pappa är borta på affärsresa så vi tänkte ha lite mamma-dotter mys om jag får bestämma :) Kaffet kallar! Ha en bra dag!

Titta vad jag hittade!

Jag ligger i soffan och ska snart förflytta mig till sängen, borde sova vid den här tiden men jag har inte riktigt varvat ner än. Bläddrade runt bland bilder och fann denna, som är tagen 2008 :) Jag trivs mycket bättre i ljus hår kan jag säga!


Kurskväll

Jag lade min bloggdesign i Lindas händer, och gud vad nöjd jag blev :) verkligen hur fint som helst, allt faller mig helt i smaken. En sak som är säker är att jag aldrig kunnat gjort detta själv! Så tack så mycket för hjälpen Linda!
Under kvällen har jag och min moster varit på handledarkurs på körskolan, efter ca 4 timmar i ett och samma rum och på en och samma stol gjorde mig ordentligt trött, men vi tyckte nog båda två att kursen var givande! om inte annat nyttig för henne som tog körkort för måånga år sedan :) Nu landade jag precis hemma, och ska ta mig ett varv i lägenheten i mina nya skor som jag unnade mig från nelly, dock vet jag inte om jag törs gå i dom! eller överhuvudtaget kan gå i dom, så det är möjligt att det blir en retur. Jag får ta bilder, och visa er helt enkelt så förstår ni bättre. Ska kasta ihop lite soppa och ta mig en välbehövlig dusch innan jag landar i sängen, Skulle egentligen hem till Sandra ikväll och ordnat med en sak men det får helt enkelt bli imorgon istället. Hoppas ni haft en bra dag!

Före & Efter


Renovering pågår!

Hej på er!
Det kan se lite rörigt ut här i Johannas blogg ett par timmar.
Jag håller nämligen på att bygga om designen!

Kram Linda


onsdag

Hej! Jag var faktiskt vaken imorse, men bestämde mig för att hoppa dagens föreläsning när ingen annan skulle dit, det var en "gästföreläsning" och hade inget med det vi gör nu att göra. Dock blev ångesten ändå total när jag vaknade andra gången, på fredag gör jag comeback! och kommer aldrig falla in i denna svacka en gång till! nåväl om man hoppar en föreläsning någongång, men jag har varit lite väl överdriven senaste veckan med mina försovningar.

Idag ska jag hem till J som jag är kontaktperson till, fika och umgås och sedan blir jag upphämtad av min moster för kurs på traffikskolan! Det är hon som ska bli min handledare, därför måste denna kurs göras.
Just nu har jag inte så mycket mer att tillägga, jag ska koka kaffe och fixa i ordning lite frukost!

Möte

Hej på er! Gårdagen spenderades på jobbet, och sen på tempel i stan för hårvisning.. denna gången var det Schwartzkopf som hade vårens trender på menyn, enligt min smak lite för "galet" för att kunna använda på dagliga salonger men vissa färger och klippningar var riktigt fina! Var förbi Kim och hämtade hans väckarklocka på vägen hem, haha! eftersom vi har bott ihop vet jag att hans klocka fungerar, och jag brukade alltid vakna direkt när den ringde. Även under gymnasietiden måste tilläggas! Dock hade han väldigt låg volym på den så den gav inte full effekt, har vridigt upp till max och väntar med spänning inför imorgon :D

Idag ska jag på möte på universitetet med en studievägledare, mamma är så snäll att köra upp mig så nu sitter jag och väntar på henne.. Jag hoppas mötet kommer ge mig nya insikter och kunskaper, så jag vet säkert vilken väg jag ska välja. Sen kan det ju vara så att jag väljer en väg, som jag sedan inte kommer in på.. men då vet jag att det förhoppningsvis finns andra vägar att ta, som leder till samma mål! Jag har inte hunnit visa er mitt hår, och har en mindre bra bild från i veckan, det vi gjorde var att lägga folieslingor i hela håret med blekning (9procentväte) och sedan la Johannes en toning SPA+SPV med andra ord Sheerpastell Ask och Violett för att dämpa mina varma nyanser. Dock blir jag ännu mer sugen på att bli kallare, så när tiden finns ska jag lägga över ytterligare en toning med SPA+SPN med andra ord ask och natur ;-) det kanske inte säger er så mycket, med lite kul är det kanske att veta mer ingående vad som gjorts. Sedan klippte han av ca 1 dm på mitt väldigt torra år!

 



noll karaktär

Jag är tydligen svårt trött, och sjukt sliten just nu för jag lyckas inte ta mig upp på morgonen! Jag har fått tagit hjälp av personliga, mänskliga väckarklockor för att ta mig upp, Emelie sov här i helgen, både min kusin och mamma har fått agera telefonväckarklocka i flera dagar.. igår ställde jag två av mina klockor, på 07. Vaknar av mig själv 09, jätte bra! Tack så jävla mycket för den! Nu är det den trejde föreläsningen jag missar på en vecka, den trejde! jag får sån sjuk ångest och vill bara dra täcket över huvudet och bli passiv. Hur lyckas jag?

Jag har visserligen jobbat mycket mer än vad jag brukar denna vecka som varit, måndag tisdag fredag lördag söndag och ska även jobba idag. + skolan på det.. Pengar för mig, men tydligen så har jag ingen karaktär och lyckas inte både jobba och sköta skolan. Sur, arg.. uppgiven.
Något som är fruktansvärt mycket roligare är att jag fick VG PÅ SALSTENTAN! som jag gjorde för två veckor sen, mina 15 sidor och skrivkramp gav belöning, kammade hem 40.5 p av 53. Jag är riktigt stolt över mig själv! Det kändes som en stor vinst och en push framåt, "du kan det här".. istället för "det här går aldrig". Försöker vräka i mig kaffe nu och bli pigg, pigg pigg pigg.. Mitt lilla blogguppehåll har helt enkelt varit pga tidsbrist. Ha förståelse för det mina vänner!

Och till dig Linnea: Tack för dina värmande ord! sådant är verkligen kul att höra, och får mig att kämpa på ännu mer, så tack och detsamma till dig och din lilla familj som är hur söt som helst. Hennes blogg läser ni HÄR :-)



RSS 2.0