Fredag it is!

Tentan är nu KLAR, eller känner man sig någonsin klar med en hemtenta? tror inte det, men jag skickar in den nu och ser mig själv som klar. Fortsätter man att skriva när man egentligen inte har något mer relevant att komma med så blir det oftast inte bättre ändå! Nu är det bara att hålla tummarna! ska ta mig en överblick till innan jag klickar iväg den för bedömning. NÅVÄL, Fredagen bjuder annars inte på något mer häftigt. Jag ska spendera kvällen hemma med idol och varma smörgåsar (tips: gör dom i våffeljärnet så blir allt jämnt fördelat) dom som känner mig vet att jag hatar när det är för mycket klet i maten, jag skulle aldrig få för mig att äta en krämbulle exempelvis. Det är min jobb helg denna helgen, så imorgon kommer jag befinna mig på minomin! Lyckades få in tre helger i oktober då jag jobbar både första och sista helgen i månaden, mycket bra för min ekonomi! Nu ska det drickas kaffe med Emelie, den jäveln åker till Thailand imorgon..

Gammal bild som ni säkert sett förut!

Tjejkväll och middag på pitchers med skola...

img_7516 (MMS)

Tjejkväll och middag på pitchers med skolan sammanfattar dagen, bra dag på jobbet med en hel del hårfix och kunder. Vi stylade några modeller för duvans modevisning! Mötte upp alla vossare vid sex, mao både ettor tvåor och treor från mitt program, god mat och två glas vin. Många som gick vidare men jag kände att jag behövde vara pigg imorgon - tentan måste bli klar eftersom jag bla jobbar i helgen. Nu säger jag godnatt!


Framtid, kärlek och medium.

Nu är det sådär mycket i huvudet på mig igen, men jag mår bra! Det är tankar som får mig att bli lycklig! Först ut är att min bästa vän har förlovat sig. Robert gick ner på knä och friade, och hon sa självklart JA! Hon är numera förlovad och väntar tvillingar med sin dröm man. Helt klart är jag avundsjuk på hennes totala lycka men jag är så jävla glad för hennes skull att det ger mig rysningar! Hon är värd allt det här! Jag och Isabelle har suttit ihop under alla år, under tonåren och det tidiga vuxenlivet så har vi delat vardagen tillsammans. Man trodde alltid att vi skulle gå samma väg, och dela allt tillsammans. Nu blev det inte riktigt så, men vad gör det när jag kan ta del av hennes liv? Hon sa för någon vecka sen "Jag älskar att du lever ditt liv" vilket är student/singelliv och klart jag trivs med mitt liv, men jag älskar att hon lever hennes! och att jag får ta del av hennes lycka räcker för mig.


Jag var hos ett medium igår, jag blev paff över så mycket saker som stämde. Mest om hur jag är som person, och vad som cirkulerar runt mig i min vardag. Jag vet inte vad jag ska tro på, eller inte då det var både positivt och negativt. Han fick mig generad, när han pratade om relationer till män så var han inte blyg kan jag säga! Eftersom jag inte vet riktigt vem eller vilka som läser min blogg så tänker jag inte dela med mig mer av den delen. Kan säga såhär, om det han förutspådde stämde så är väl det ganska trist, Men under tiden kan jag ta åt mig av komplimangen som han också gav mig, haha! Alltid bra att veta om man säger så ;) I November skulle det tydligen hända saker. Time will tell!
Jag och Jonna i lördags!

Onsdag

Jag MÅSTE köpa ett par nya hörlurar, jag har ett par baota som jag typ lever i på kvällarna. Bra ljud, bra bas och jag kan lyssna på musik hur högt jag vill när som helst utan att störa någon. Men nu är det så att det är glapp i mina, ljudet försvinner i ena örat titt som tätt och det gör mig vansinnig, det förstör min spotifyupplevelse, får sitta här och vrida och böja så att det ska bli bra ljud, har kommit på mig själv att sitta i riktigt konstiga ställningar för att hålla ljudet intakt! Kanske därför jag har så ont i nacken? Som ni såg förut så har jag spenderat iallafall halva dagen med att skriva tenta, lyckades få ner en del på papper vilket känns riktigt bra! Har även tvättat ALL min tvätt, äntligen ett par rena strumpor ;) Nu på kvällen har jag, Lina och Isabelle varit på middag med fika hemma hos Ninnie, Emmas mamma. Väldigt trevligt som vanligt, det är alltid så behagligt att vara hemma hos henne. Nu hamnade jag här, måste egentligen göra matlåda, men det lockar verkligen inte att ställa sig och laga mat kl 23. Får se hur jag löser det, kommer vara trött på mig själv imorgon om jag inte gör det så det är väl lika bra. Hoppas in haft en bra dag!

Dricker kaffe, skriver tenta och tvättar!

img_4804 (MMS)

Dricker kaffe, skriver tenta och tvättar!


Innan jag glömmer, så vill jag rekomendera...

Innan jag glömmer, så vill jag rekomendera Mia Skäringers show "dyngkåt och hur helig som helst" som finns på svtplay, den är nästan två timmar och värd varje minut! Kollade på den under kvällen idag och har inte skrattat så mycket på länge.. Hon är brutalt ärlig, och helt enkelt klockren i allt hon säger och hur hon framför det. (i slutet när hon är en manlig porrskådis kanske var det bästa!) hon tar även upp allvarligare och djupare ämnen, men på ett bra sätt så budskapet når fram. Så se den! :)


Herregud, aaaah! Frustrationen är för till...

img_1499 (MMS)

Herregud, aaaah! Frustrationen är för tillfället total! Blaha blaha är kanske det enda jag har kvar att säga efter ett minst sagt uppgivet och dramatiskt samtal med min vän Jonna. Jag orkar inte tänka på saker som suger energi från mig, jag kanske är en naiv människa, låt så vara men jag vet iallafall skillnaden på snällhet och feghet.. Nej, nu ska jag sova och ladda krafter för en dag med böckerna, tentan är släppt med en deadline på två veckor, bra för en hemtenta så jag vill ta vara på dagarna och försöka bli klar med den i god tid! Bilden ovan är tagen för någon vecka sen, innan utgång om jag minns rätt. Godnatt!


Lördag

Står på jobbet och filosoferar, disskuterar med mig själv, överväger, löser, knåpar och dividerar. Det ihop med en kaffekopp, Butiken var städad och klar när jag kom imorse! Lyx, tack Desiré! På måndag ges min första tenta ut, jag är faktiskt nervös! Det är en tenta, av mitt kommande yrke.. Både spännande och skrämmande. Inte speciellt sammanhängande inlägg detta, ville mest säga godmorgon! Hoppas ni får en fin lördag!

Har legat och läst en stund, lite väl sent...

img_6416 (MMS)

Har legat och läst en stund, lite väl sent men tentan som snart ligger på agendan närmar sig. Godnatt på er!


En glimt av mitt rätta jag..


Tisdag mina vänner

Jag försööker verkligen, försöker med allt jag kan för att komma undan min traditionella höstdepp! Det är alltid lika svårt, den här gången känns det nog ännu svårare. Jag pendlar mellan att vara ledsen, arg, frustrerad och att vilja lägga mig raklång och skratta hysteriskt åt allt som känns skrattretande. Jag är ledig idag, och tänker spendera dagen hemma, med en miljon kaffekoppar, bra musik och förhoppningsvis någon feelgoodfilm eller serie. Ska även sammanställa ett grupparbete som jag ska ha klart tills på torsdag, men det är bara kul! Allt känns ju egentligen jävligt bra, eller? Jo, klart det gör! Jag har världens finaste människor runt om mig, och läser en riktigt bra utbildning som jag trivs med! och ett jobb till och med. Hösten är mysig, superdupermysig. ELLER? haha.. Detta lyssnar jag på idag, gamla låtar som får mig att bli glad och känna nostalgiska känslor i kroppen. Tyck vad ni vill! men visst blir man lite glad?

Bonusmaterial..

Höst

Idag känns det verkligen som att hösten är på ingång på riktigt, man känner det i luften, på alla dofter och färger utomhus. Och inte minst så känner man det i kroppen, jag är en sån person som är "känslig" för övergången mellan två årstider. Speciellt från sommar till höst, det har jag alltid varit men som jag skrivit tidigare så handlar det om att försöka ta emot hösten snarare än att springa ifrån den. När jag vaknade imorse var det ytterligare en b l ä dag då allt känns skit. Mamma kom på kaffe, och diskade all min disk som jag inte orkat med.. Underbara, fina mamma som alltid vet när hon behövs som mest. Efter kaffet tog vi oss en tur till Bergvik, köpte en stickad tröja från HM och svart textilfärg, har lyckats få blekning på fler av mina favoritplagg så jag måste färga dom. Ett bra tips om ni har svarta kläder som blivit blekta/urtvättade, färga dom och dom är som nya! :) Köpte sen en sallad och åkte till jobbet, jobbar 15-19 idag. Känns bara skönt att vara på jobbet, jobbar inte ensam längre på veckodagarna och Denise som börjat här är hur go som helst! Med andra ord bara uppmuntrande att jobba, tur det! Smet upp på din sko nyss och köpte mig ett par höstskor, boots-liknade mattsvarta, riktigt snygga! Nu åter till jobbet, hoppas ni har en fin dag.

Glädjespridare

Åkte hem till min bror efter jobbet och fick äntligen snosa på Alve, så liten, så underbar! Han låg på mitt bröst och sov en längre stund.. Jag fick sån ro i kroppen, samtidigt så kommer Molly fram och klappar mig på benet och säger "Du är väldigt fin".. mina hjärtan, åh vad ni sprider glädje! Det var det jag hade att delge er idag, den här dagens känns förövrigt bara b l ä.

Förfesten är fullt igång, snart nöjes!

img_6063 (MMS)

Förfesten är fullt igång, snart nöjes!


Drömmar och visioner

Satt i skolan igår och hamnade i ett "tänkarkoma" funderade på vart nutiden faktiskt tar mig, hur min framtid kommer se ut och vad jag sedan kommer göra. Jag har redan valt utbildningen som ska leda till mitt framtida yrke, jag kommer jobba med människor med psykisk ohälsa. Hur jag kommer jobba, vet jag inte än. Jag har fått höra flertal gånger att "den här utbildningen tror jag är som gjuten för dig" och det för att jag själv upplevt och gått genom en del duster i mitt liv men samtidigt för att jag alltid haft stor förståelse för andras känslor och tankar, trots att dom inte liknar mina egna. Jag håller med, men självklart är jag samtidigt lite rädd för vad som komma skall. Utbildningen verkar helt klar hur bra som helst, intressant, rolig och det känns liksom rätt för mig. Men vi har bara gått ca en vecka och jag börjar redan förstå att detta är en otroligt tungt ämne, jag har redan hunnit ta åt mig mycket av lektionerna och tankarna sätts i spinn med en gång. Att vara klar med sina egna demoner innan man påbörjar något sånt här är nog svårt, eftersom alla har sitt bagage och jag tror inte man någonsin blir helt klar med sig själv, snarare att man utvecklas ständigt och blir trygg i sig själv. Jag ser verkligen fram emot dom här 3 åren som nu ska passera, jag skulle vilja ha se en glimt redan nu på vart jag står när jag är klar, hur har jag utvecklats som person? vad är min drivkraft, och vad kommer jag jobba med? Time will tell.

Så till ytterligare en framtidsvision
, Jag har alltid varit intresserad av makeup. i skolan igår skulle vi göra övningar varav en bestod av att man skulle ställa sig i mitten av en ring och berätta vad man tyckte om/var intresserad av. Och det var det som kom upp i mitt huvud, makeup! Jag älskar att formge, arbeta fram skuggor, nyanser och vinklar. Jag tycker det är en häftig känsla att se en färdig makeup framför sig innan man sätter igång (när jag sminkar andra) för att sedan nå det resultatet. Jag har inga kunskaper mer än dom jag själv har lärt mig och läst mig till, jag har utbildning inom teatersmink men det är inte det jag är ute efter riktigt. Drömmen är att få gå en makeup-artist utbildning eller liknande där jag lär mig precis allt som jag sedan kan göra till mitt eget. Då kan jag även visa upp att jag faktiskt besitter kunskapen, och kan dra nytta av det. Jag skulle vilja jobba med make-up på sidan av, jag jobbar redan på en frisör/butik nu och känner att kontrasten mellan ämnet i skolan och här är bra! Det tillåter mig att jobba med två av dom saker jag verkligen brinner för, om än inte just hår men skönhet och det i form av makeup. Men när ska tiden finnas för detta? och inte prata om när ska det finnas pengar till att ta en sådan utbildning, dom är extremt dyra. Och är det värt det för att sedan använda utbildningen för en "hobby" eller på-sidan-av jobb. Kanske inte, men jag vill heller inte försumma det helt och hållet, det är faktiskt något jag är intresserad av och jag vill inte hämma mig själv för att utvecklas.

Och sen vill jag skriva... skriva skriva skriva, kanske en bok, kanske en krönika men något vill jag göra. Författare på sidan av kanske?

Mycket text i detta inlägg, men jag var tvungen att ventilera! Mycket kvar i mitt huvud som rör framtid, men det får räcka för den här gången :)

Morsning! Jag överlevde gårdagen, var rikt...

img_3782 (MMS)

Morsning! Jag överlevde gårdagen, var riktigt seg när jag vaknade och bättre blev det inte. Skolan höll på mellan 08.30 till strax efter 16, men jag hade bara mig själv att skylla! Efter jag slutat åkte jag iväg med mamma och handlade lite, hem för att laga mat, tvätta och sen var det godnatt för min del! Nu är jag på jobbet, Jonna kommer och fixar mitt hår innan jag slutar kl 15, sen är det full fart hem för att göra sig iordning för ikväll! Välkomsfest på nöjes för hela kau! Tror det kommer bli en riktigt bra kväll :)


Bra kväll, vi lyckades tyvärr inte vinna f...

img_8500 (MMS)

Bra kväll, vi lyckades tyvärr inte vinna flottracet men Sanna och Lisa var ändå grymma! Efter det blev det förfest hos en av generalerna på råtorp, skulle blivit tempel men där checkade jag ut för kvällen. Mat och nu ligger jag i sängen, 06.30 ringer kl imorgon för en heldag i skolan. Herregud...


Flottrace! Ehey lets go ;)

img_9744 (MMS)

Flottrace! Ehey lets go ;)


Förlösande

Har precis lagt på luren med min vän Jonna, Hon har tendensen att göra riktigt sjuka och roliga saker.. Denna gången imiterade hon en skådespelare, och det var så klockrent! Detta fick mig helt att bryta ihop, jag skrattade så tårarna forsade ner för mina kinder och det gjorde tillslut ont att skratta så mycket, men jag kunde inte sluta. Det var SÅ längesen som jag hade ett sånt ögonblick! Allt släpper, alla hjärnspöken försvinner och allt man oroar sig för byts ut mot ren glädje. Det var näästan så att skrattet gick över till riktiga tårar, men jag lyckades få stopp innan det blev så. Nu mår jag mycket bättre, och kommer somna gott inatt! Flottrace/nollning imorgon efter skolan, kommer bli riktigt kul! Får väl se vem som antar utmaningen av oss, haha! Det är förövrigt en fullmatad vecka ända fram tills fredag, något varje dag förutom torsdag! Nollning, jobb, skola. Men jag trivs!


KUL!

Vad GLAD jag blir av att se dagens läsarantal! Ni har blivit betydligt fler trots att det har varit mer än fattigt på inlägg senaste veckan. Kan ni inte skriva en kommentar så jag får ett humm om vilka ni är? :) Om inte annat så får jag lite fler bloggar att läsa! Kul att det har tillkommit nya prenumeranter också! Välkomna får jag säga!


Bild från i helgen, Dom fina örhängena fick jag av Regina när jag fyllde år! Älskar dom!

Efter en heldag hemma med städ, kaffe och ...

img_5705 (MMS)

Efter en heldag hemma med städ, kaffe och fix så är det nu dags för vin med några av dom bästa! Har varit oerhört lat idag och gick utanför lägenheten första gången kl 20 för att slänga soporna, bra där!




RSS 2.0