Dagen kommer ikapp, varje år som går.

I Onsdags den 27/7 var det två år sedan våran Emma lämnade oss, två år som känns så otroligt långa men ändå som det var igår det hände, hur världen stannade för oss, hur verkligheten inte längre kändes verklig. Rädslan för vad som hände, och vad som skulle hända härnäst, hur skulle morgondagen vara, hur skulle resten av livet se ut för oss - utan dig med oss. Man pratar om att det tar ett tag att smälta, och att förstå att du verkligen är borta. Men jag tror aldrig jag kommer acceptera den känslan, som inte lagt sig ännu. Jag vet att det är så, men när jag pratar om det så känns det ändå fortfarande overkligt. Trots att jag inte träffat, eller pratat med dig på nu över två år så känns det som det bara är ett stort mellanrum. Jag tänker på dig, oftare än vad jag förmodligen uppfattar själv, vissa dagar vill jag inte tänka på det, andra dagar är det så uppenbart. Ditt kort på dig som jag har på min skänk, påminner mig om dig varje dag. Jag ler, och tänker på dig och hur du var eller så förstår jag inte helt enkelt varför jag har ett kort på dig där, "som om något hade hänt".. Jag vet inte vad som är rätt eller fel att känna, vad som är konstigt, vad man borde känna. Jag saknar dig, du fattas hos oss. Det kommer du göra resten av alla dagar och år, för resten av våra liv. Jag älskar dig




Ja, hej.

Jag känner mig som han idag :

Pekpinne

Jag vill börja med säga att det är helt sinnessjukt vad som hänt i Oslo idag, som tur är mår alla jag känner där borta bra. Mina tankar finns hos dom som förlorat vänner eller familj i händelsen, det finns inte ord för vad bedrövligt och otäckt det är. Vart är världen påväg?


Jag är förövrigt hemma från London har många bilder att bjuda på, jag tänker dock inte lägga upp dom idag så ni får vänta med dom en stund till. Jag kan säga att jag har haft en jätte bra resa, underbart att träffa Sandra. Jag kommer bege mig till England, så snart jag kan igen. Det inlägget skulle handla om var internetspråk, eller rättare sagt ordval, på facebook, sms, bloggar etc. Jag ser ofta dessa uttryck: "Tihi, hihi" eller "Puzz, kjam, kjamiz" och uttryck som står mellan två stjärnor som ex *ler* *skrattar* *myser* *fniss* *blink* det kanske är bland det värsta jag ser när någon skriver likt ovanstående. Andra citat som jag är riktigt trött på är: "Dejtar kudden" "trött i ögat" "kramar kudden" och alla andra former av bäbisspråk, och generellt fjortisspråk med diverse öknamn. Jag är heller inget fan av ex, "LOL" eller "LOLS" (helst med z även här) som också är en fånig form av slang. Kan vi inte bara nöja oss med alla miljontals förkortningar som vi snott från det engelska språket? Bara sluta, sluta säger jag! det är otroligt fult. Så nu känns det mycket bättre! Tänk er en blogg där små och stora bokstäver är blandade? Det hade varit något. Nu ska jag krama kudden, *trött* Puss och kjamiz hoppas ni sover sött inatt, det ska jag.. *hihi* HAHA! LOLZ!
Bild från Lovebox festivalen i London.

Hej, nu är jag påväg till västerås.. Flyge...

img_9875 (MMS)

Hej, nu är jag påväg till västerås.. Flyget lyfter vid halv tre, så vi är i god tid. Borde sovit mer i bilen, blev inte alls mycket sömn inatt så ögonen svider! Kommer inte uppdatera förän jag kommer hem. Semester!! Hej så länge :)


Haha, ser ut som en skrämd katt!

img_3129 (MMS)

Haha, ser ut som en skrämd katt!


Fart och fläkt

Dagen har gått i ett sen imorse, blev hämtat av mamma strax innan tolv och åkte iväg för att hämta ut mitt pass.. jag skickar en bild på det via mms sen, haha! Jag ser inte klok ut, ren sanning! Var uppe på mammas jobb och skrev ut boardingkorten för att sen åka hem och slänga i tvätten, springa till konsum och köpa fika. Johan och Molly har varit här under em, vi har suttit ute i solen och ätit jordgubbar, muffins, kaffe och festis. Mysigt! Jag och Johan pratade framtidsplaner, kärlek och såklart resan till London. Det som jag älskar med min bror är att jag kan berätta precis allt för honom. Jag fick idag delge honom en sak som jag gått och bärt på länge.. väldigt skönt, reaktionen blev heller inte som jag trott. Det är inga allvarliga saker, bara lilla jag som varit i farten för ett tag sen om man säger så. Nu har jag precis varit nere i tvättstugan och slängt om, sen ska jag dammsuga (viktigt att lämna hemmet rent) diska, och packa. Fler fikabesök väntar också! Jag är bäst på att klämma ihop dagar! :)

Bildregn

Som utlovat kommer nu lite bilder från bla. midsommar, fikakvällar, utekvällar på koriander mfl. Efter mitt mindre utbrott här och ett samtal i samma anda med Nilsson så mår jag nu ett uns bättre! Lite mer lugn, lite mer ro i min lilla kropp haha! Man kan inte få allt man vill ha alla gånger, men jag tänker inte bryta ihop över saker man inte kan göra något åt.. Det finns värre saker och större problem än så i livet. Under kvällen har jag pysslat lite hemma, mumsat på jordgubbar, tänt både ljus och doftolja som jag köpte ett par st av när jag var i Sunne sist. Vanilj och kokos är favoriterna helt klart! även när det kommer till parfymer. Nu ska jag snart bädda ner mig, har mycket att ordna med imorgon!


Frustrerad

Jag borde inte underksattat situationen, och möjligheterna som sen blev verklighet. Jag är så frusterad, jag beter mig som en idiot i mitt egna huvud och vet inte hur jag ska göra för att bli av med det och bli normal igen. Sluta tänka, sluta älta och sluta analysera. Det svider förbannat mycket, mitt ego har verkligen fått sig en törn men jag får helt enkelt se det för vad det är. SKIT! det skulle inte bli såhär, det skulle inte kännas såhär. Men det är inte värt all den här energin och tankeverksamhet som jag har lagt på det på senaste tiden, Jag tänker heller inte försöka bete mig som jag inte bryr mig eftersom jag uppenbarligen gör det.. Dock kan jag göra det lättare för mig själv och gå vidare istället för att försöka med något annat. Jag vet att jag pratar i gåtor, men detta är något jag verkligen inte vill delge i klartext - skriv inget då tänker ni men jag var bara tvungen. Jag åker till London på torsdag, jag ska njuta och ta vara på varje minut som jag är där. Det ska bli så skönt att lämna allt för ett tag! Återkommer senare med ett roligare inlägg, bildregn från dom senaste veckorna!

Craving, insperation och motivation.

Hej på er! Jobbar till 19, och sedan går jag av på en längre ledighet. Det är så lugnt i butiken idag så jag passar på att skriva ett inlägg, sedan ska jag sätta igång och städa det som ska göras. Det som är bra när det är lugnt är att det finns tid för lite nytänkande i butiken, flytta om kampanjer etc. Just nu har jag craving efter en långklänning från indiska, det roligaste med det är att jag inte ens har varit inne på indiska och sett någon långklänning. Jag vet att jag inte heller passar speciellt bra i längre modeller då jag inte är vidare lång.. men något säger mig att jag vill ha en, tänkte kika förbi imorgon när jag ska göra ärenden inför londonresan och se om jag hittar min "fantasipärla" dock ska jag spara alla pengar till London, förhoppningsvis så finns det en del shopping i min smak :) Annars har jag dom senaste två dagarna gått runt och letat insperation och motivation till olika saker, det är allt från att vara självständig till att komma igång mer med träningen, få ordning som jag vill hemma m.m.. Jag letar lite "jävlar anamma" i mig själv förtillfället. Har ni några bra tips?? :) Hoppas ni får en bra dag, jag ska fortsätta här nu.. puss på er!

@ work, efter det ska jag möta upp E för s...

img_1047 (MMS)

@ work, efter det ska jag möta upp E för söndags middag :)


Livet som Quinna

Dags att vara lite komisk igen, jag fick nyss en kick efter jag läst två favoritbloggar- humorbloggar. Svårt att inte bli påverkad, så jag tänkte skriva om min annars trista och jobbiga dag ur en annan synvinkel. Vaknade imorse av helvetesmonstermensvärkar, självklart när jag ska upp och jobba och inte har tid att ligga som ett foster i sängen eller ligga som en daggmask på duschgolvet som jag brukar göra. Jag blir en mycket ynklig människa när jag har mensvärk, eftersom det känns som jag blir uppäten innifrån eller att jag helt enkelt är nära döden. "SNART, kommer jag först spy som en kalv, svimma och aldrig mer vakna" Så jävla illa är det varannan månad - ja varannan månad eftersom jag inte riktigt är som alla andra. haha! Jag sprang upp för att rota fram mina ipren, hittade dom ingenstans och fick mer eller mindre en panikångest - attack. Jag började svettas, och kände hur jag snart var besegrad av mina värkar när jag fann 4 st små underbara vita ovala i skåpet. In med minst två och sedan en zombieliknande ställning i duschen, duschade i en halvtimme utan att öppna ögonen en enda gång. Meditation tror jag det kallas, fokusera på att schamponera håret istället för att ge efter för värkarna, överlista värkarna - vänta ut dom. Det är lika dramatiskt som det låter, jag lovar.. känner tillslut hur det vänder, och jag hinner intala mig själv om att jag aldrig kommer klara av en förlossning innan jag får i mig första kaffekoppen.
Det hade varit skönt.. eh, nej inte skönt men det hade varit bättre om man "bara" tampades med värkar, men under denna eländiga period i månaden så är det omöjligt att känna sig snygg, eller fräsch, eller något positivt överhuvudtaget. När jag var yngre så stannade problemen vid värkarna men nu när man är äldre så blåser man upp som en blåsfisk, och känner sig mer eller mindre som en gris. Mina fingrar, mina läppar, mina ögon sväller. Ser nyvaken ut i två dagar, lederna värker, huden blir konstig och mitt mentala humör är lågt. Nästan så att man känner sig sjuk, febrig och frusen.  Och trött, jag somnade som ett utmattat barn i sängen framför harry potter när jag kom hem...
Jag på jobbet (förövrigt världens största gris enligt google)






Jag just nu.

Som sagt, Ni förstår kanske att det var svårt att få till en bra bild idag.. Nu ska jag lägga mig i soffan och invänta tröttheten så jag kan gå och lägga mig. Lugn kväll, eftersom jag ska upp och jobba imorgon. Hoppas ni är ute och skakar era rumpor! Det hade varit något för mig ikväll det, jag hade förmodligen blivit alldeles för berusad med tanke på mitt tillstånd. Men jag hade varit riktigt snygg och hade sett ut typ såhär..
Godnatt!

Godmorgon!

Jobbar till 16, tänkte bara kika in och säga hej!


Filmkväll

Har precis kommit hem från Sandra, vi hyrde King's speech. Sevärd måste jag säga! även om den var lång så orkade man hänga med hela filmen.. Nu tänkte jag gå och lägga mig och ladda för jobbhelg, tre arbetsdagar kvar sen är jag ledig två för att sedan åka till London! underbart, jag ska se till att peppa ordentligt inför resan. Hoppas ni har haft en goddie kväll, hörs imorgon!

Re-styling

Hej! dålig uppdatering idag, har legat som ett äppelmos i sängen och varit svårt bakfull. Notis: nästa gång skippar jag rödvinet. Jag ska bara spendera kvällen hemma i soffan eftersom jag jobbar imorgon.. gjorde en liten omstyling i sminket igår på jobbet, brukar väldigt sällan använda något under ögonen när jag sminkar mig. Vad tycks? Jag använt en ljus matt skugga över hela locket, sedan lagt en ljusgrå skugga över nästan hela locket upp till ögonbrynen, under brynen har jag lagt en vit skimrig skugga. Det mörka har jag sedan skuggat med är en svart och en mörkblå skugga (den blåa för att få en djupare färg) och under ögonen en kvart kajal som jag skuggat ut med en pensel. Samma kajal innanför ögonen.. Körde på samma sminkning igår kväll, dock är den inte så bra när det är sommar och varmt, utan en bra primer så vill det gärna lägga sig under ögonen vilket inte alls är så snyggt.

Tjena!

img_5932 (MMS)

Tjena!


Svar på tal

till förgående inlägg, det finns egentligen inga rätta svar eller konkreta lösningar eftersom vi alla är olika. Eller så gör man som jag skulle göra.. Lägg ingen tid på någon som inte lägger tid på dig, och vill inte han ha dig så vill inte du ha honom. Det finns förhoppnigsvis någon för alla, öm en säger..

Hur gör man då?

Hej! jag är hemma och mellanlandar, har nu fixat ett pass som nog blev tidernas sämsta. HAHA! herregud vilket fult kort, tur att ingen behöver se det speciellt ofta :) Har även varit iväg och storhandlat, fyllt på kyl och frys och tagit ett varv på sommarlagret. Nu ska jag snart vidare för att jobba som består av att gå på bio. Så till rubriken, jag hade ett mycket givande samtal med en tjejkompis igår, vi disskuterade det mest omtalade samtalsämnet som finns inom tjejvärlden - män. Som jag redan skrivit om förut, så ältar vi.. analyserar, och försöker klura ut egna frågeställningar. Det vi pratade om igår var Hur gör man då? hur gör man för att bryta med någon, som du vet inte är bra för dig? Hur gör man för att komma över någon? När är det dags att lämna en relation? Hur ska man vara för att få uppmärksamheten som man suktar efter? Ska man bara försvinna? vara som vanligt? vara bestämd? Hur gör man när killen beter sig som ett rövhål, och du bara tycker om honom mer? varför vill man ha någon som inte vill ha en tillbaka? varför träffar man bara idioter? Hur gör man för att inte ge efter? och vart i helvete är alla bra män? Eller är det enklast att fortsätta vara singel?
Jag och Jonna på koriander förra veckan!

Rapunzel of Sweden

Hej på er! Jag ska strax åka iväg med mamma och ordna nytt pass, handla och sen jobba som kontaktperson under em så kommer inte hinna uppdatera er något. Däremot så har jag ordnat en rabattkod till er läsare på Rapunzel Som ger 10% rabatt vid en beställning. (Klicka på namnet för att komma till hemsidan) För er som inte vet vad det är så är det en sida som säljer olika typer av extensions, keratinslingor, clips mm. Jag har själv använt deras hår när jag hade i en hårförlängning och var verkligen nöjd med kvalitén.. Har faktiskt blivit sugen på att sätta i ett mörkbrunt svall! Så klicka in och kika på deras hemsida, om ni har frågor kan ni alltid skriva en kommentar så ska jag försöka besvara den så gott jag kan :) Er rabattkod är: RAP552 Ha en bra dag!

Dålig fantasi

Så jag lånar Sandras idé med saker ni förmodligen inte vet om mig, så här kommer 10 st..
  1. Jag är mörkrädd och sover gärna med minst en lampa tänd i lägenheten.
  2. Jag har bara varit kär två gånger.
  3. Min favoriträtt är nachos, skulle kunna äta det varje dag i veckan.
  4. Jag är allergisk mot både pälsdjur och pollen. (sen 20 års ålder)
  5. Jag drömmer om att driva ett rehabliteringshem, med inrikting mot psykisk sjukdom.
  6. Jag hatar otrohet .
  7. Jag är för snäll för mitt eget bästa.
  8. En av mina svaga sidor är att jag ibland kan vara naiv och tro det bästa om alla.
  9. Min favoritfärg är svart.
  10. Jag är en evig romantiker.

Morsning!

Står på jobbet och har craving efter kaffe, nu när det är lugnt passar jag på att skriva några rader här. Det har mestadels blivit mms-bilder på senaste.. men bättre än inget? Kollade mig i spegeln nyss och insåg att jag ser ut som jag är klädd för en myskväll hemma, haha! även om detta inte var meningen. Jag har nog blivit lite bekväm.. Kanske är för att jag är morgontrött och en jätte styling är inget som lockar på morgonen. Som sagt, jobbar till 19 idag.. Imorgon ska jag till polisstation för ett nytt pass eftersom jag åker till London om mindre är två veckor! JAG LÄNGTAR!! jag äntligen få träffa Sandra som flyttade dit i Januari.. mycket planerat för oss under helgen, bla en musikfestival, och självklart camden, primark etc. Jag är även sjukt sugen på att göra skin divers, så om det finns något BRA men billigt ställe där så kanske jag slår till! Isabelle kommer snart hit och äter lunch med mig, alltid mysigt att få lite sällskap.. och vad är inte bättre sällskap än bästa vännen? :)


Världens goaste molly, men byxorna bakochf...

img_1298 (MMS)

Världens goaste molly, men byxorna bakochfram haha :)


Dagens pörrbild, haha. Är på jobbet till 1...

img_0028 (MMS)

Dagens pörrbild, haha. Är på jobbet till 14. Efter det ska jag göra lite ärenden och ta en kaffe med min bror.. Hoppas ni får en bra dag :) hej så länge


Godingen på taket igår.. Kanske världens g...

img_1251 (MMS)

Godingen på taket igår.. Kanske världens goaste katt.


Lite ro för själen i stugan..

img_3026 (MMS)

Lite ro för själen i stugan..




RSS 2.0