Dagens jeeeeg :) snart stänger jag butiken...

img_0152 (MMS)

Dagens jeeeeg :) snart stänger jag butiken och tar helg!


Torsdag

Halå! Står på jobbet dricker efterlängtat kaffe, B kom in och bytte av mig för en rast. Sprang iväg och köpte en liter jordgubbar, vet inte hur många liter jag har ätit hittils denna sommar? jag får inte nog. Emelie kommer snart hit och sedan Jonna för att gå vidare till koriander efter jobbet för ett glas vin. Leedig imorgon! synd bara att det ska bli dåligt väder.. är inte det typiskt? När man är ledig helgen. Örat mår bättre idag, tack gud för det. Återgår till jobbet.. hörs sen! 


Humor och sjukdom

Dagen börjar äntligen lida mot sitt slut, ja lidande har det varit. Mitt öra har värkt, halsen har svidigt och frossan har varit optimal MEN jag har jobbat och det alla timmar. Jag är nöjd, inte en krona spilld. Dock är jag förjävligt trött nu, men i vanlig ordning kan jag inte riktigt lugna ner mig när jag kommer hem utan har diskat och kör nu en tvättmaskin. Jobb imorgon, så jag får ta en tidig kväll. Jag har kännt mig stressad inombords senaste veckan -orna som ni nog inte missat av mina tragiska inlägg, kanske gjorde det att min sjukdom ville bryta ut. Nu får vi hoppas på att jag inte blir sämre, har inte tid med det - eller lust för den delen. NÅVÄL, ett mycket roligare samtalsämne - humor. Jag har kännt en viss frånvaro av min humor på senaste. Inte det minsta bra efter jag är halv utan den, jag har därför under dagen redogjort för lite höjdpunkter som man ska ta med humor, eller som helt enkelt bara är roligt. Kanske inte är SÅ kul att jag själv sitter här och skrikskrattar men ändå, det livar upp stämningen.

Dagens första: Mamma och jag har en vild disskusion om hennes cykel, som jag förövrigt lånar, som jag inte får låna ut - för då blir den snodd. - lånar jag ut den så tar hon tillbaka den. Det tyckte jag att hon kunde göra, för den blir inte mer snodd på en plats bara för att någon annan än jag har cyklat den dit. Min fundering, vart ligger det normala i hets-samtalet? jag är 24 år och blir fortfarande uppläxad av min mor ang en cykel. Min följdfråga, (denna ställer jag mig i många olika situationer) Om det hade varit så att min äldre bror som är 33 år, hade lånat hennes bil och sedan lånat ut den till någon som sedan ställde den utanför hans jobb - Hade det blivit samma disskusion eller är det bara jag som inte växt upp? Dagens andra: Jag står utanför jobbet och röker min -innan-jobbet-cigarett, njuter med andra ord där i min ensamhet när en äldre man förmodligen med hela alfabetet i sin diagnos kommer fram. Han var klädd i en halv transparant skjorta som det var säkert 100 äckliga fläckar på, han hade förmodligen varken duschat eller bytt den där tröjan på flera dagar (veckor). Han pratade högre än vad någon annan människa har gjort med mig, han skrek och spottade och det rätt i mitt ansikte medans han pratade om hur mycket han älskade Karlstad, topp två var Sunne. Han skulle framkalla kort, och hade enbart ögonkontakt med mina bröst. Jag trodde han skulle vara kortfattad, men han tog upp alla mina värdefulla minuter så jag fick ge honom ett fint leende och tacka för mig när cigaretten var slut. Han skrek hejdå och var säkert jävligt nöjd med samtalet. Dagens tredje: (egentligen delad första): Enkelt, mitt högeröra som är ren ondska. Dagens fjärde: (Egentligen varje dag på senaste) Det som känns bittert ska nu istället bli komiskt, så kommer det snart kännas bättre och långt borta. Jag ska bli en jävel att intala mig själv, mitt allra bästa. Pronto!
SÅJA. godnatt!

Dagens trötta Jb, ska försöka städa lite p...

img_2079 (MMS)

Dagens trötta Jb, ska försöka städa lite på jobbet nu.. Springa och köpa kaffe först!


Typiskt..

Hej på er, kikar in för en snabb uppdatering. Vaknade imorse av att mitt öra värkte, sprakade och var helt igenbommat - öroninflammation. Jag är ett öronäsahals barn och har t om opererat mig för problemen, men det är lika förjävligt varje gång det kommer. inte nog med det så har jag frossa som förmodligen är en blandning mellan min solbränna och feber, + ont i halsen. KUL! jätte kul nu när jag ska jobba mer under dom kommande två veckorna.. Jag har inte alls råd att vara sjuk, så nu har jag pressat i mig värktabletter och doserar näsan med nässpray och står på jobbet. Jag blir alltid deppig när mina öron krånglar, mycket för att jag blir nästan döv när jag har inflammation och sen att värken tar över hela huvudet. SKIT.. nu ska jag dricka kaffe, och hoppas dagen går fort. Hoppas ni mår bättre!

Hey lovers, det märks att det är sommar! J...

img_4765 (MMS)

Hey lovers, det märks att det är sommar! Jag ligger just nu i sängen med en fläkt brevid och ska försöka somna med min solbrända högra sida, haha.. Jag har lyckats bränna mig på ena armen axeln, och ryggen. Har varit ledig idag och spenderat dagen utomhus med lunch på skutberget med Sandra och hennes bror.. Sedan under kvällen spelade Isabelles sambo på café august, jätte mysigt ställe som ni borde besöka under sommaren! Sov gott! (bilden är fr midsommar)


Det är inget troll, det är bara jag och mi...

img_9400 (MMS)

Det är inget troll, det är bara jag och mitt hår om ni tittar in på minomin idag.. Sovit med blött hår, inte bra.. Haha


Nytt örhänge från special me, dålig bild m...

img_5976 (MMS)

Nytt örhänge från special me, dålig bild men ni ser på ett ungefär iaf :) älskar det! Sitter nu och dricker kaffe med jonna i stan, bilder från midsommar kommer! Hej så länge


Hemma hos bella och ska gotta mig med kass...

img_7543 (MMS)

Hemma hos bella och ska gotta mig med kassler och kycklingsallad, nom nom ;)


Bra bra bra dag! Trots att jag är svintröt...

img_7728 (MMS)

Bra bra bra dag! Trots att jag är svintrött, kunde inte sova inatt pga både det ena och det andra. Men den här dagen känns bättre! Heldag på jobbet, hedelund överaskade mig med en liter jordgubbar, killen på cafét bjöd på scones imorse, mamma har köpt shorts till mig, och en ny concelear som försvann i helgen. Nilsson har fixat en ny kavaj till mig från h&m, och linas syster kommer ner efter stängning och ger mig ett par örhängen från special me.. Ni hör! Alla är så underbara, och jag skulle kunna fortsätta med ett par saker till. Skönt att vinden förhoppnigsvis vänder nu, det tar den tiden det tar.


Rörlighet?

Har precis kommit hem från ett flexpass på friskis, där man tränar rörligthet och mer eller mindre sträcker ut varje muskel i kroppen. Herregud, jag är SÅ OVIG! mina ben borde tillhöra en gammal kärring egentligen, visst jag har alltid varit stel i och med att mina hälsenor är lite för korta så har jag svårt för att sträcka ut benen fullt ut. Detta måste jag träna kontinuerligt.. Jag måste bli vigare, jag vill vara smidig och rörlig! Det är mitt mål! nu ska jag duscha, och fixa mat.. återkommer säkert senare! :)

Its a new day!

Somnade tvärsent inatt med, vaknade av min klocka 09, och kände direkt att det var självmord att gå upp så tidigt. snosade vidare till 11.30 haha, jag blir så trött när jag inte mår som jag ska. Det är visserligen vanligt, kroppen behöver sova. Nu sitter jag och dricker kaffe och lyssnar på musik. Dagens projekt är att hämta ett paket på hagahallen, sen ska jag iväg och köra ett flexpass ikväll.. Lagomt idag känner jag, har träningsvärk i ryggen sen jag var ute sist. Jag har så fina vänner, som bryr sig om hur jag mår, ringer mig och frågar hur dagen känns och om jag vill följa med på diverse aktiviteter. TACK snälla ni! Idag har jag även bokat ny tid för mina läppar, ska dit om en vecka och bli fin inför sommaren. (Återkommer med mer information om klinik etc i nästa inlägg) Hej så länge!

På valfrids med jonna, och det är ju vikti...

img_6513 (MMS)

På valfrids med jonna, och det är ju viktigt att uppdatera med bilder!


Hej på er! Denna dagen är tyvärr inget bät...

img_2992 (MMS)

Hej på er! Denna dagen är tyvärr inget bättre. Natten var full med mardrömmar och dålig sömn. En skit dag till helt enkelt.. Är på jobbet  till 19, har fixat hår och fransar på Jonna och fräschat upp mitt eget. Tycker ändå det är ganska skönt att jobba idag, bättre det än att ligga hemma dagar som dom här.. Hörs senare! Puss


Nu hoppas jag att jag snart kan somna och ...

img_6759 (MMS)

Nu hoppas jag att jag snart kan somna och lagra upp med sömn, blev senare än förväntat. Har verkligen haft en skit dag så det är välbehövligt, nya tag imorgon :)  godnatt!


Lite bättre

Har varit grinig h e l a dagen, mycket för att jag varit så sjukt trött. När jag inte har någon energi blir jag lätt grinig, och uttråkad på samma gång. För att kunna "varva ner" mitt dåliga humör så svirade jag om till träningskläder och gick ut på en lugnare powerwalk, passade på att köra lite styrka på gräset längst vägen. Ett faktum är att jag är otroligt svag i armarna, tog hjälp av en parkbänk för att träna underarmarna och herregud vad lite jag orkade! dock gick resten bättre, faktiskt skönt att träna på träningsvärk. Nu har jag precis ätit lite kvällsmat och kommer förmodligen somna tidigt ikväll, imorgon står det jobb på schemat. Jonna ska fräscha upp min färg med en toning, och jag ska lägga färg/blekning på henne så dagen lär gå fort. Hoppas ni haft en bra dag!

Rätt person till rätt utbildning?

Har hunnit filosofera sedan jag skrev förut, på olika utbildningar. Det finns alltid en "bättre" och stekigare variant av utbildningar, och har alltid funnits. Se till högstadiet, jag gick i musiklass från årskurs 4-9, inte ett dugg ballt. Vi var esteter, och hade bra betyg. Inte riktigt hela sanningen, vi tog oss in via ett musikprov och förtjänade därför vår plats i klassen med eller utan bra betyg. Visserligen har jag alltid lyckats få bra betyg - om jag verkligen velat men under högstadiet var det aldrig min prioritet plus att jag aldrig klädde mig som en estet, bortsett från en mindre revolt i 8an som jag snabbt klev ur. Tillbaka till ämnet, när jag sökte till gymnasiet var det lite tuffare att ex läsa till frisör. Mycket för att det var höga intagningspoäng, men också för att det var feminint och faktiskt lite coolt att bli frisör. Det tyckte jag med, utbildningen var inte alls så glammig som jag hade trott utan mer svår, idag jobbar jag ju inte som frisör och det säger en del. Det är lika svårt idag att ta sig in på programmet, vilket jag tycker är synd eftersom jag förmodligen tog platsen från någon med mindre höga betyg men som verkligen brann för yrket. Sen har vi bygg, det var till en början en utbildning som alla killar sökte till - för att det var enkelt och ledde till jobb. Men idag ser det annorlunda ut, det har blivit en stekig linje som är svår att ta sig in på. Intagningsprov skulle kanske sitta på sin plats här? Alla glidarkillar kanske inte är ämmade för att snickra eller jobba som målare. Jag kommer även ihåg att media, och sam-media var poppis på "min tid".. och omvårdnadsprogrammet var för dom som inte visste vad dom skulle göra, eller inte hade höga betyg nog för något annat, samma med barn och fritid. Men idag är det dom yrkena som är poppis, det är sjukt svårt att ta sig in på sjuksköterskeprogrammet på universitetet och Socionom är ännu svårare, såklart för att jag ska in där. Nu tappade jag tråden.. men det känns som vissa söker en utbildning för att den är populär och lite "glammig" istället för att se till vart utbildningen verkligen leder, jag har vänner som läser likvärdiga program vars klasskompisar höjer på ögonbrynen när man säger ordet "ångest" .. det skrämmer mig en aning.

Morsning!

Sitter fortfarande i min sov tshirt och dricker kaffe, pratat i telefon och kollar på tyra banks show. Imorse vad jag fruktansvärt trött, det var nästan omöjligt att hålla ögonen öppna. Jonna var vaken vid 10 i vanlig ordning och ruskade liv i mig, skrek på mig varje gång jag stängde ögonen igen. Haha, jag hade precis nästan somnat om när hon ropar "Johannaaaa, sätt dig upp!" sur som jag är på morgonen låg jag kvar men kämpade med att inte somna om. Nu är jag iallafall vaken och har fått mitt kaffe! Är ledig idag, så har inte mycket planer gjorda. Helgen var trevlig, firade som sagt Sandra med tårta och bål hemma hos henne för att sedan gå vidare till bmb. Jag var nog den mest nyktraste personen på hela stället, mitt humör hade redan svikit mig i början av kvällen.. värdelöst när det blir så, och jag vet inte varför dessa kvällen uppenbarar sig överhuvudtaget. Allt som allt så var det en lyckad kväll! Tog tyvärr inga bilder men bjuder på en på mig själv från jobbet i veckan, ha en bra dag!

Men är du trött eller?

Vaknade av att jag kände mig alldeles för utsövd, drömmarna hade börjat bli konstiga precis innan jag vaknade.. vad är klockan? det är alltid min första fråga, oavsett vilken dag och vad jag ska göra. haha! Klockan stod på 14.00!! VA?! herregud.. mördarångest, h u r har jag lyckats sova så länge? och solen lyser ute, och jag är ledig, fan flera missade samtal.. S K I T! haha ja så var min "morgon". Nu har jag precis druckit upp en stor kopp kaffe, och ska snart åka ut till bergvik med Emelie. Ikväll är det fest för Sandra som fyllde år i veckan! Så vi hoppas på en trevlig kväll :) Åter till min konstiga dröm, jag drömde att jag gjorde en bröstförminskning.. och valde ett implantat som var mycket mindre än det jag har idag, utan att göra någon korrigering med huden (som jag antar att man skulle behöva göra) jag var helt förstörd över den lösa huden mellan brösten, inget var fast och man kunde se implantaten! Vilken mardröm, det var precis vad det var! Bjuder på lite bilder från gårdagens jobb, Jag lade en kallare ton i Reginas hår för att dämpa det varma sen sist. Vi blev båda nöjda med resultatet, dock gör inte bilderna färgen rättvisa.. i vanlig ordning :)

Godmorgon! Befinner mig på jobbet till 19,...

img_7051 (MMS)

Godmorgon! Befinner mig på jobbet till 19, hoppas ni får en bra dag :)


Äntligen..

Vågar jag säga att jag kommit igång med träningen, om än lite smått men det är på gång! Förra veckan spinnade jag ca 7 km och försökte mig på roddmaskinen som jag s k a lära mig att använda. Idag har jag och jonna varit ute och powerwalkat och kört lite utomhusfys, med andra ord styrketräning i gräset. Var förbi friskis och köpte äntligen ett nytt träningskort, sommarkortet passade fint nu innan höstterminen kör igång. Nu har vi precis avnjutit en islatte ute på gården, köpt jordgubbar för andra (om inte mer) dagen i rad och ska duscha, och göra mat och matlåda tills imorgon. Jobbar heldag imorgon 10-19, jag är livrädd för att försova mig så Jonna är min sängpartner inatt, haha! Jag kommer förmodligen aldrig bli en morgonmänniska.. men jag försöker! hoppas ni haft en bra dag!

Helgen som var

Hej! En liten mindre bloggtorka har stundat, Sista tentan och laborationen är nu klara och inskickade. Jag väntar ihärdigt på svar för att känna mig helt klar med kursen. När jag satt i skolan förra veckan fick jag en härlig känsla, med tanke på att det var student. Jag kommer faktiskt få uppleva en till examen, när jag är helt färdigutbildad. Gud vilken häftig känsla att vara helt klar, och redo för karriären. Tills dess kommer jag förmodligen ha många roliga år på uni, och dom ser jag verkligen fram emot! jag har helt klart fått mersmak, och även fast jag bara läste en termin med min klass så kändes det lite ledsamt att det tog slut, men nya jobbiga tentor väntar! haha! Som jag tidigare pratat om, att det är många som "sätter sig till ro" med barn etc nu i min omgivning, det är verkligen kul för deras skull och jag kommer gråta många glädjetårar åt små under som kommer födas men jag är minst lika lycklig över att jag har funnit min väg som jag är nöjd över! det är det som är viktigast, att jag och dom i min omgivning mår bra! oavsett val vi gör i livet.
Nog om dom djupgående samtalen, jag har nyss kommit hem från några timmars barnvaktsittande. Lowa sov under hela tiden så det var bara mysigt att krypa upp i min kusins soffa och kolla på film.. Helgen spenderades med grillat och öl hemma hos Sara med trevligt sällskap, för att sedan gå vidare till bmb. Den kön är inte att leka med, vilket jävla tryck det var bakifrån! usch! som tur är, kom vi in på ett litet smidigare sätt..  Seg söndag som avslutades med lite rosévin hemma hos Jonna, Jobb på måndag och igår var Jonna N här och delade en flaska rött. Haha, herregud vad det har varit stor intag av alkohol.. märks att jag har tagit sommarlov ;) Några bilder från ovanstånde händelser:

Sitter på uni och skriver sista tentan..

img_3359 (MMS)

Sitter på uni och skriver sista tentan..


onsdag

Precis landat i soffan efter ett städryck här hemma, underbart att ha någon att prata med i örat under tiden som man diskar, dammar och lagar mat! Idag fick det bli mammas fläskfilé gryta, nom nom säger jag! Annars har jag spenderat dagen på jobbet. Fixade mamma i håret, utväxt slingor och toning. Avslutade med att göra slingor på JM som ska på bröllop på Lördag och ville därmed vara extra snygg :) Imorgon ska jag sitta på uni HELA jävla dagen, och skriva tenta. den ska bli k l a r, så upp med tuppen för att hinna få boken i bibblan, nu blir det jordgubbar och film.. Såg förövrigt att inlägget med nycklarna hade kommit upp, gissa vad jag hade gjort? haha!

Ett ställningstagande

Herromdagen tog jag ett ställningstagande, ett beslut, ett val som jag är riktigt nöjd över. Mina vänner tänker säkert "Så har hon sagt förut" eller "Vi får se hur länge det varar" .. Men om jag kunde lägga fram mina känslor på bordet, och jämnföra dom med alla andra gånger som jag har fått nog så är det skillnad den här gången. Jag har en övertygande känsla i kroppen, som aldrig infunnit sig förut. Jag pratar om att bryta sig loss från en person i ditt liv, som inte gör dig gott, som sårar dig om och om igen, som du inte kan lita på, och som inte har någon respekt för dig. Det säger väl sig självt att man inte ska ha denna personen i sitt liv? Jag har tagit emot alldeles för mycket skit från personen i fråga vars namn jag utelämnar. Jag förtjänar bättre! Jag skiter i dina ursäkter, dina bortförklaringar, du har använt alla redan. Alla ni som läser min blogg, hur jobbigt det än är så får man ibland stanna upp i livet och se över sin omgivning för att sedan sollra bort dom personer som inte behandlar dig rätt.

Irriterande

Gjorde ett MMS inlägg igår, men verkar inte som det kom fram? sånt är irriterande. Sitter på uni och har precis skrivit klart sista labben, puh.. kan väl inte säga att jag är speciellt nöjd med den, men den är klar! Nu är det bara tentan kvar, som jag känner mig heelt nollställd inför. Jag har förövrigt brännt upp halva kroppen så det känns som jag kokar, axlarna bröstet och benen är knallröda! Smart att ligga ute i solen utan solskyddsfaktor.. eller?

Inte okej! Hahaha

img_1906 (MMS)

Inte okej! Hahaha


I'm alive!

Men knappt! haha, gårdagen slutade i en karatefylla som heter duga! V a d hände är min fråga? jag tycker inte jag drack speciellt mycket, + att den här superfyllan kom på mindre än en timme. Inte okej, haha! för jag blir en brännd människa när jag blir sådär full. Gör och säger saker, som jag normalt sett inte skulle göra. Skäms.. ångesten var total när jag vaknade imorse, men det brukar man aldrig komma ifrån på söndagar. usch! Har spenderat dagen hos min kusin, ätit mat, druckit kaffe, druckit vatten, druckit coca-cola haha. Smörjde in mig i sololja och pressade lite på hennes balkong, just nu är jag så vit så jag bländar min omgivning när jag går ut. Ni ska se mina ben, typ genomskinliga! haha! Mycket trevligt sällskap igår iallafall, vi blev ett gäng brudar ute på min gård, rose + fanta och en miljoncigaretter. Hedelund hade en fiffig mygg-app som gjorde att myggena uteblev, super! rekomenderas för den funkar verkligen. Nu väntar jag på Jonna och hennes syster, tydligen big brother final ikväll.. kunde inte bry mig mindre eftersom jag inte tittar på dyngan men Petra hade tydligen inte 5an hemma så man får agera god vän :) Många ute idag har jag hört? det ska i n t e jag kan jag lova! jordgubbar, coca-cola och trueblood väntar på mig ikväll.
Jag kan tydligen bara ta ego-bilder till en viss gräns.. haha ;)

Humor

Har jag sagt att humor är min största passion? Det är det som håller glöden uppe dom dagarna jag vill lägga mig under täcket, spy på allt och alla. Jag har egenskapen att ha vansinnigt roligt med mig själv, det behövs liksom inte mer än jag för att muntra upp mig själv. Självklart är det mycket roligare om man har någon att "kasta" min absolut sjuka humor på, eller i bästa fall dela den med en likasinnad människa. Min bror och jag har exakt samma humor, jag förmodar att jag har blivit präglad av honom eftersom han är 9 år äldre. Summan är att jag älskar humor, jag älskar att skratta! Johanna Björkman minus humor hade inte varit något att hänga i granen.. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för jobbet, först ska jag iväg och äta lunch med Kim. Ha en bra dag!

Inspirerande människor

Jag tycker det är viktigt att ha människor som du kan hämta inspiration från, alt glada människor, hurtiga människor, framgångsrika människor.. Ja ni förstår vad jag menar! Jag har flera, men har speciellt två personer som jag alltid blir lika "peppad" av när jag träffat eller i ena fallet läser hennes blogg. Jag har redan länkat till Linnea men vill göra det igen, och min nominering är enligt följande: Hon sätter guldkant på sin vardag, har en liten dotter samtidigt som hon tar hand om sig själv och verkar ha ett härligt förhållande med sin sambo, hon är min källa när det kommer till träning, vardagspepp och vardagslyx, hennes blogg kallar alltid när man behöver lite extra energi. Min andra lilla inspirations person är Lina, en härlig dam som jag kännt i många år nu. Nominering: Alltid glad, tar mycket med en klackspark, har sin egen coola stil, och verkar trivas med sitt liv + att hon nu driver sitt eget företag med egna smycken som hon bla tillverkar själv. Det är nog omöjligt att inte ryckas med av Linas alltid glada humör, och man känner att man behöver "ta sig i kragen" dom gånger man har en bad day. Besök gärna hennes webshop Specialme, och frossa! Dessutom hittar ni henne på andra plan i duvanhuset (Karlstad). Jag hoppas jag någongång kunde vara en likvärdig inspirationskälla som dessa ovan är för mig! Puss och kram till er.




Dom "flesta" verkar vara redo.

Det är många i min omgivning, och folk i min ålder överlag som verkar vara redo för familjelivet. Eller redan har en liten familj, helt klart vill jag också ha barn någongång i mitt liv (om jag nu överlever en förlossning som är min största skräck) men jag är så långt bort från dom tankarna nu som det bara går. Visst, jag kanske hade varit mer sugen och inne på det spåret om jag hade en pojkvän/sambo som jag varit tillsammans med länge.. Men, det kanske bara är jag men jag känner mig fortfarande som en tonåring ibland som orienterar mig genom livets val och vägar. Min ålder, är inte för mig någon ålder. Jag har vänner som har sambos som är över 30+, kan förstå att dom är mer "klara" och vill skaffa barn och familj. Men jag har alls inte bråttom, känner ingen avundsjuka eller längtan för den delen för att skaffa barn, eller gifta mig. Självklart är jag jätte glad för alla dom som hittat dit! Så missförstå mig inte. Hör ofta frasen "Men nu är man ändå 25 år.." eller "Vi är snart 25 år.." eller "Herregud, jag är 25 år " som om det vore någon ålder? Varför vara stressad funderar jag? Jag trivs med min ålder, och hur mitt liv ser ut just nu. Läser på universistet, och kommer göra i minst 3 år framöver, bor i min etta på Herrhagen och spenderar mina lediga helger med ett eller två glas vin, singel eller inte. Det tycker jag inte spelar någon större roll.. Men hey, vi är alla olika! Men jag har fått känslan av att det är en smått hysteri detta med att binda sig, skaffa barn, köpa hus, gifta sig, köpa hund.. köpa en till bil. Jag tänkte börja med att ta körkortet någongång i år ;)
Haha, bara för att..!

Precis hämtat ut ett paket som innehöll fa...

img_1318 (MMS)

Precis hämtat ut ett paket som innehöll favoritparfymen från victoria secret!




RSS 2.0