Dagens höjdpunk, naturhistoriska muséet oc...

img_6717 (MMS)

Dagens höjdpunk, naturhistoriska muséet och cosmonova! Trots att jag fortfarande är tät i hela huvudet med febertoppar och sjäälvklart lyckats korka igen båda öronen så har dagen varit jätte bra, powernap på hotellrummet innan vi sen gick ut och åt mat ikväll. Imorgon väntar en dag i gamla stan innan vi åker hem!


Varit vaken sen strax innan 06, om en timm...

img_7068 (MMS)

Varit vaken sen strax innan 06, om en timme är vi framme!


Trött men effektiv dag, föreläsning och ba...

img_7608 (MMS)

Trött men effektiv dag, föreläsning och basgruppsarbete på förmiddagen. Hälsopsykologi, verkar vara jätte intressant delkurs men guuud så mycket att göra! Många timmars studier kommer det att bli kan jag säga. Två muntliga redovisningar, en opponering, en hemtenta  plus en annan mindre uppgift under tre dagar Nu befinner jag mig på mammas jobb, ätit lunch och ska iväg och handla sen.. Kvällen består av inlämningsuppgift, tvätt och städ. Imorgon åker vi till Stockholm! Tidigt som fan, men mysigt ska det bli :) bjuder på ytterligare en bild på Alve, fasters goding!


Kärlek!

img_4315 (MMS)

Kärlek!


Haha! illa..

img_6985 (MMS)

Haha! illa..


Hårtips!

Hej! Idag mår jag lite bättre, febern är borta som tur är.. Står på jobbet och tänkte tipsa er om ett bra paketerbjudande som vi har här! Använder det själv just nu när mitt hår behövde något extra efter ha blivit förstört av en annan serie, mina lockar försvann och håret blev strävt och ännu mer torrt än vanligt.. Denna serie är till för skadat, och mycket torrt hår. Det verkar även återuppbyggande och reparerande, så för mig har det funkat jätte bra! Mina lockar är påväg tillbaka efter några enstaka tvättar! Inpackningen som medföljer fungerar även som ett balsam, så du behöver alltså inte ha både och. Finns på MinOmin för 355:- (ord. pris 595:-)



 

Trodde jag skulle klara mig från sjukdom m...

Trodde jag skulle klara mig från sjukdom men icke, har legat och feberfrossat hela natten, ont i halsen och tät i öronen. Så jävla töligt, missat en jobbdag plus att jag inte har tid att vara sjuk.. Ska kurera mig idag, äta ipren och sova så får jag hoppas att jag mår bättre imorgon då jag ska jobba och göra sista uppgiften i skolan. Min fina pojkvän är iväg och handlar inför kvällen, vilken lyx :) hoppas ni har en fin lördag.


Tenta tenta tenta..

Har suttit och skrivit tenta sedan 12, en timmes lunch inkluderat i det! Har fått ihop nästan 5 sidor av 6.. men jag börjar bli lite orolig för hur jag ska få plats med allt jag har tänkt mig, jag vill inte behöva gå in i texten och kapa det jag redan skrivit! dock känns hela tentan som en enda stor massa av orelevanta saker, men så känns det iof nästan alltid.. Jag har sagt det förut, men denna tentan känns osammanhängade, hela delkursen har varit osammanhängade och inte speciellt givande. Det gör det inte mer motiverat att sitta och försöka få ner rad efter rad.. Har bestämt mig för att ta en längre paus nu, läsa lite mer i litteraturen och "fylla på" med nytt i huvudet, en fråga kvar mer eller mindre och jag har som mål att bli klar ikväll alt imorgon för på fredag ska den vara inne, har dessutom ytterligare en uppgift att skriva efter denna som redan sagt.. Förhoppningsvis hinner jag en tur till bibblan med Nathalie för att få klart även den! Sen är det helg! eller ja, jag ska jobba men tentaveckan är över :)

Stress

Nu, är jag stressad. Jag har två och en halv dag på mig att skriva en tenta, på ca 6 sidor.. och innan den 1e så ska ytterligare en uppgift vara inlämnad, forskningsmetodik. Jag vet inte alls hur jag ska lyckas få ihop detta, men det får helt enkelt bara gå.. Inte lön förän på Fredag, det är också stressande eftersom i princip allt är slut här hemma, jag kan inte äta vad som helst riktigt än heller eftersom jag plågas av min mage. Träna ska jag hinna med också, det är bara nyttigt för själen. Innan dess ska jag iväg och jobba som kontaktperson några timmar! Kvällen kommer alltså få bestå av plugg, hitta något som funkar att äta och ett spinnpass. Sedan skriva som en jävla idiot kommande två dagar. Helvete




Jobbhelgen är över, gjorde sista passet id...

img_7008 (MMS)

Jobbhelgen är över, gjorde sista passet idag. Efter det hem och lagade mat.. Kollat på tv och städat, har ju en sån undebar man som hjälpte mig att dammsuga medans jag tog badrum och kök! Fy faan för att man låter det bli så skitigt, säger det nu som alla andra ggr: måste bli bättre på det här med regelbunden storstädning. Så dagens nyhet för dom som missat facebook statusen så fick vi lägenheten!! Känns SÅ gött att äntligen kunna börja planera på riktigt. Jag lämnar dock inte herrhagen utan förflyttar mig bara lite längre ner ;) en 2 1/2 på 75m2 är vår från och med 1maj! Kuuuul!


Gästbloggare

Titt som tätt kommer min fräna kusin Marcus att gästblogga här, Snart 16 år med samma galna humor som mig! Så håll utskik efter sjuka, men intelligenta blogginlägg! :)


GRIS!

img_7488 (MMS)

GRIS!


Vardagsavbrott

Det här med att ha något att se fram emot är väldigt viktigt för mig, jag har gång på gång märkt att jag blir rent av deppig av att inte ha något längre fram som lockar. Senaste veckorna har varit intensiva, och kommer vara fram tills onsdag nästa vecka. Denna veckan har bestått av muntliga redovisningar i skolan, grupparbeten och en del läsning hemma, även förra veckan. Jobbade igår och kommer jobba hela helgen plus måndag, sedan har jag exakt 4 dagar på mig att få ihop en hemtenta inkl en metodik inlämning, deadline fredag kl 16. Sedan är det fest för bobby sant på plaza, jobba sedan helgen igen och på måndagen börjar nya delkursen i skolan. Ja, det känns mycket eftersom det inte är bara att "sitta av" tiden utan jag måste prestera, skriva osv. Men.. Sedan har jag och min kärlek bokat en tripp till Stockholm, dom två dagarna jag är ledig mitt i veckan. Hotellvistelse, mys och muséum besök! Jag har äntligen fått lite utlopp för min nördiga sida, eftersom min man är lika nördig själv. Jag älskar nämligen muséum, vi ska även passa på att gå på en 3D film som är något större än vanliga biodukar.. Har ni varit på Liseberg när dom hade "simulator" eller vad den hette så vet ni vad jag menar, riktigt häftigt iallafall! Så mitt i all stress så har jag något att se fram emot, och det är superviktigt.

Det vore även bra om man kunde skita ut pengar, jävlar vad jag skulle äta mat! Ta lavemang och bli rik!

Godmorgon, jobbar helgen så befinner mig p...

img_6261 (MMS)

Godmorgon, jobbar helgen så befinner mig på jobbet med en kopp kaffe. Har sovit hälften av vad jag borde inatt (eget fel) så är inte speciellt pigg än, fick bli glasögon till ögonen svider mindre. Dagens jag ovan, allt i sin enkelhet idag.. Svart från topp till tå, och en naturlig make. Hoppas ni får en bra lördag vänner!


Happy day, bortsett från mitt sura pmshumö...

img_0893 (MMS)

Happy day, bortsett från mitt sura pmshumör och tillhörande kramper så är det en bra dag! Fick veta imorse att lägenheten vi kollade på för några veckor sedan är med 99% säkerhet vår!! Känns jätte bra och planeringen är i full gång kan jag säga, försöker överkomma stressen med planering och struktur, jag har väldigt lätt att bli stressad nämligen.. Kontrakt, flyttstädning, packa, slänga, sortering, köpa, fixa. Men i det hela är det ju bara mysigt :) egentligen. Så om allt går som det ska, så är jag sambo f rom 1 maj!


Måste ju få visa den fina rosen jag fick a...

img_5096 (MMS)

Måste ju få visa den fina rosen jag fick av min man igår, enkel och alldeles lagom :) tack!


Alla hjärtans dag

Halloj! den årliga kärleksdagen är här, Hur "firar" ni? När jag var yngre tyckte jag denna dag var väldigt betydelsefull, man köpte presenter och ordnade en hel del. Idag känner jag inte att det spelar speciellt stor roll.. Kan faktiskt tycka att det är en överskattad dag då alla köper ihjäl sig på gulliga nallar, rosor etc. Självklart är det hur fint som helst, men det går lite överstyr kan jag tycka.. Jag ska iallafall laga god mat ikväll, något som vi båda tycker om extra mycket och bara mysa med Victor, första gången på över 4 år så har jag faktiskt någon att fira alla hjärtans dag med haha! och då måste tilläggas att det är första året som jag velat ha någon att fira med också för den delen.. åren som singel har varit givande, jag har fått utvecklas och växa i mig själv, rannsaka och blivit klar med en del saker i livet som annars kan sätta käppar i hjulet i en relation. Hoppas iallafall att ni får en bra dag, singlar som par :)

Hoff säger sitt.

Nu till det jag hade tänkt att skriva om som gjorde mig riktigt irriterad, För någon vecka sedan tog en tjej kontakt med mig via blocket ang min lägenhet som ligger ute för bytes. Hon hade en tvåa på herrhagen, som vi söker. Dagen innan vi skulle titta på varandras lägenheter, så blir hon sjuk.. (det kan hända självklart) så vi flyttade fram det ett par dagar. Måndagen kom och hon var fortfarande sjuk.. Någon dag senare smsar jag över bilder på min lägenhet och hon på hennes, eftersom hon fortfarande var sjuk. Allt verkade bra åt båda håll, vi kände faktiskt att det var något för oss.. men att det började bli snålt om tid att se lägenheterna eftersom vi tittar på fler, skrev därför ett mail idag och frågade om hon var kry tills imorgon. Hon svarar, att hon fortfarande är sjuk.. men att hon har en annan lägenhet på gång och därför tackar nej till vår. okej? Då har vi alltså gått runt och väntat på att hon ska bli frisk, och ändå ansträngt oss att få till dagar, skickat över bilder osv för att underlätta för henne.. Riktigt irriterande, det känns som det inte var speciellt seriöst från början då hon använde sig av två olika namn. Nej nej.. Letandet fortsätter! imorgon får vi reda på om vi kommer med i urvalet av den lägenheten vi kollade på först, vi tyckte verkligen om den med.. men den kostade betydligt mer än den jag precis pratade om.

Härlig Söndag! Har varit på mariebergsskog...

img_6111 (MMS)

Härlig Söndag! Har varit på mariebergsskogen med Victor och åkt skridskor, första gången på fleeera år.. På hockeyrör dessutom! Kul var det iallafall, sen tog vi ett varv och tittade på djuren.. bland annat sjukt stora grisar, getter, kor.. Var så fint väder idag, så det kunde inte bli mysigare :) dagen avslutas med mat och film.. Upp imorgon till skolan och sedan jobba som kontaktperson, veckan kommer rulla på i ungefär samma takt som första.


Jätte fint dop för alve idag, här en bild ...

img_5324 (MMS)

Jätte fint dop för alve idag, här en bild på honom och min bror i kyrkan! :)


Har fixat Emelie i håret idag på jobbet, h...

img_4286 (MMS)

Har fixat Emelie i håret idag på jobbet, hon var trött på sina slingor och ville ha i mer varma toner. Botten: 6M+7M lika delar samt en liten del 8C för att få in lyster..      Enklare förklaring har jag använt mig av tonerna mocha och koppar. I längderna använde jag endast 7M+ mindre del 8C eftersom hon hade en ljus utväxt så behövdes det ett steg mörkare bara i botten. Resultatet blev jämt och fint :) Snart byts jag av på jobbet av Linda, Sedan iväg till Karlstad Kirurgiska laserklinik som sagt för Restylane "mingel"/kväll.. Redovisningen gick sådär imorse, en del faktorer som satte käppar i hjulet men tyckte ändå att gjorde bra ifrån oss.. Kan inte vara perfekt alla gånger, dock har jag varit sjukt irriterad hela dagen pga av det och allt runt om.. Inatt hoppas jag verkligen att jag får sova, orkar inte en natt till med drömmar som förstör min sömn! Helt slut idag eftersom jag troligen bara sovit en timme totalt.. Men som sagt, snart helg och då väntar bara mysiga saker :)


Det här med ångest/dagens känsla

ingen ny upptäckt, men när jag inte har så mycket kontroll som jag har behov av runt omkring mig så får jag ångest, en ångest som kommer från stressen att det är rörigt. Det kan egentligen handla om småsaker, saker som är "osäkra" exemelpvis som osäkra beslut, eller osatta datum, eller saker som "beror på" eller att man väntar på att få göra just en planering. Det är skitjobbigt för mig, planera dagarna, planera ekonomin, planera framtiden. Jag är en här och nu människa, jag kan vara spontan självklart men jag vill helst se saker tydligt framför mig. Veta vad som ska hända, och vill inte ha något eventuella händelser eller beslut som ska baseras på någon annan än mig själv. Jag har även kommit in i en fas i mitt liv då jag på något sätt går genom mitt förflutna, både från förr och mer i nutid. Jag bearbetar detta genom att drömma mardrömmar, osammanhängande drömmar som egentligen inte "stämmer" överens med hur jag borde känna, eller inte känna. Obehagliga känslor som inte har någon anledning att finnas, jag drömmer om det jag är rädd för ska drabba mig men drömmer istället att jag gör det själv.. Det känns som jag rannsakar mig själv, men jag ser ingen anledning till det eftersom jag överlag mår bra med mitt liv just nu. Frågan är om man någonsin kommer göra sig fri från ångest, jag pratar den typen av ångest som jag levt med i många år.. den typ av ångest som kommer utan anledning, eller av väldigt små anledningar. Ja jag vet inte..

Hittade en gammal bild som är från förra året, nästan exakt ett år sedan. Känns som jag förändrats en hel del!



Följt av en bild på dagens känsla, kan tolkas hur ni vill haha, jag känner mig som han/hon idag. Den prydde en vägg på komvux.. och ja, jag är fullt medveten om att min humor är sjuk ;)

Tävling

Är med och tävlar om ett keratinextensions kit från Euro So cap, har använt deras hår förut och har varit mycket nöjd med det. Så gå in på Sandras blogg och tävla ni med! :)
I priset ingår 5 paket, dvs 125 keratinslingor som fyller en hel förlängning. Valfri färg samt längd 50 cm!

Hej på er! Ligger i sängen och är döds trö...

img_6880 (MMS)

Hej på er! Ligger i sängen och är döds trött.. Varit igång sedan 07 imorse, grupparbete muntlig redovisning och föreläsning..imorgon blir det en ännu längre dag med skola och ytterligare en muntlig redovisning, jobb efter det och sedan mingelkväll på karlstad kirurgiska laserklinik. Med andra ord blir det en tidig kväll, snart helg och då är det dopdags för Alve och firande för Jenny som fyllt år! Alves mamma och min brors sambo :) Hoppas ni haft en bra dag. Bilden ovan är på Isabelles son Leonel, visst är han vacker..


Nu tar jag natten om än lite sent.. Helt s...

img_7432 (MMS)

Nu tar jag natten om än lite sent.. Helt slut efter dagen, lägenheten vi tittade på var jätte fin/bra så nu kan man bara hoppas på det bästa :) Vad tror ni om recepten? Det är en förbestämd rätt till i helgen, vi gillar mat så planering måste göras haha!


Min dag: skola, hem för att göra mat.. En ...

img_8617 (MMS)

Min dag: skola, hem för att göra mat.. En välbehövlig tupplur, städa, lägenhetsvisning, träna, äta igen och plugga. Vad gör ni idag? Bild ovan på mig och Charlie i veckan som var.


Tips för vintertorra läppar, Carmex! Både ...

img_5216 (MMS)

Tips för vintertorra läppar, Carmex! Både jag och V har använt det och det funkar riktigt bra! Kan kännas lite om man har små sprickor till att börja med, lite mint brännande känsla men det går över efter några dagars användning. Värt att testa, jag köpte mitt på maxi för runt 40:-..


Isabelles Robert har nu släppt sin skiva, ...

img_0097 (MMS)

Isabelles Robert har nu släppt sin skiva, jag fick hem den för någon dag sen.. Har redan hunnit lyssna genom hela, grinat och varit berörd till favoriterna som jag redan funnit.


Har varit hos isabelle hela eftermiddagen ...

img_7492 (MMS)

Har varit hos isabelle hela eftermiddagen och myst med dom små, här en bild på mig med Charlie :)


Dagens fundering: det "nya" ordspråket ell...

img_4649 (MMS)

Dagens fundering: det "nya" ordspråket eller vad man nu kallar det verkar vara ex, "tystnaden som uppstår när.." eller "skrattet som uppstår när.." "känslan som uppstår när.." vad är detta, jag kan inte hjälpa att tycka att det är offrigt med såna trender. Kom på något eget, eller skriv inget alls.. Haha! På bussen förut var det även ett gäng tonårskillar som jag tror pratade om sin kommande lektion, det löd: "ah hoppas den är lika smekig som igår då.." smekig? Hahaha! Nej bevare mig väl, jag har blivit gammal.


Dela med er av era tips!

Vad gör ni när ni tycker något är riktigt jobbigt? Kan vara nervösa, eller rädda, eller när något känns svårt att hantera, genomföra etc. Hur tänker ni, och vad gör ni åt saken? Jag har märkt att jag börjar tänka på människor som innebär trygghet för mig, som står mig nära. Jag ser deras ansikten framför mig, och försöker även se hur dom är och pratar.. Dom människorna brukar vanligtvis vara  Molly, min moster Lotta, Isabelle, eller Mamma.. Då brukar det alltid kännas lite bättre, och förhoppningsvis klarar jag av det som ligger framför mig.  Om det är att jag är rädd för något exempelvis att jag ska dö, som jag tror att jag ska göra med jämna mellanrum på senaste tiden.. (min nacke ger mig kramper i bröstet och strålningar i armen) och jag tror att jag ska få lämna jordlivet för att mitt hjärta ska få en hjärtattack eller liknande. Det jag då gör är att jag ringer upp någon som jag känner mig lugn av att prata med.. Igår var det Victor, jag vill att han ska berätta något för mig eller fråga mig frågor om allt annat,  för att komma bort från dödsångesten! Det fungerade riktigt bra igår, jag somnade strax efter vi lagt på.. Hade förmodligen aldrig gått annars.  Jag vill ändå ha tips från er, vad gör ni?



RSS 2.0