Nu har dom kommit!

Igår kom äntligen Isabelles och Roberts fina tvillingar! En liten Charlie, och en liten Leonel! SÅ himla vackra att det inte finns ord. Pratade med Isabelle på telefon igår kväll och fick då höra Charlie låta i bakgrunden, så overkligt och så häftigt!! Kan inte föreställa mig hur det känns för henne, hennes egna barn är här! och hon kan nu se hur dom ser ut, vem dom är lik osv. Hon skickade över några bilder till mig, så otroligt söta och det är stor skillnad på dom ändå trots att dom är tvillingar! Nu längtar jag tills jag får träffa dom! Jag är nu gudmor för andra gången, och har nu 3 gudbarn! (vet inte hur det blir med Alve än, hehe).. Jag är SÅ STOLT!!

Nu står jag på jobbet och inväntar Jonna som ska bli fixad med hår och smink inför kvällen, nyår idag! Känns som allt har gått väldigt fort, känns dock skönt att få starta igång ett nytt år med allt vad det innebär och kommer att innehålla framför allt. Har ni några nyårslöften?

Snart!

Snart kommer dom, mina gudbarn!! aaaah, är helt pirrig och lycklig i kroppen. Håller mina tummar, och mina tår för att allt ska gå bra när det är dags, det vet jag att det kommer göra! Isabelle är en av dom starkaste jag känner, och trots att hon nu inte mår speciellt bra så kommer det gå bra! Hör du det min vän! Snart är du mamma och jag kunde inte vara mer STOLT!



Idag är det mycket kärlek i min kropp.

Skämt och sido

Fick bilder skickade till mig för ett tag sedan, gamla bilder från "förr".. När jag var blondie så att säga och trivdes i djupa urringningar haha, nu är bilden menad att vara ett skämt! kan inte annat än att skratta åt den, jävlar så förbannat stygg! Den till höger känns liksom mer "jag" nu förtiden! Skämt eller inte. Julafton och juldagen är över, julafton spenderades med familjen och en del av släkten, trevligt som alltid! Dock var jag kärring och blev trött redan vid 20, åkte hem och kollade på serier. Juldagen, ja vad ska man säga.. Förfesten var jätte trevlig, en sväng förbi koriander som i jämnförelse mot dom andra krogarna inte hade SÅ lång kö, inge vidare där inne.. Gick vidare till bmb.. och jag kan väl säga såhär, det gör mig inte ett dugg att man ska stänga ner för vilket tråkigt ställe. Jag är inget för att dansa så länge jag inte fått i mig en shot för mycket och det spelas gamla dängor, kön ut ska vi inte ens prata om! tog kanske 1 timme innan jag ens nådde min jacka, nä skit ställe.. Jobbat idag, jobbar imorgon sedan är jag ledig en dag då tänkte jag sätta sprätt lite pengar på rean, eller om jag hittar någon annat "välbehövligt"..


Verkade inte som den andra bilden kom med ...

img_6338 (MMS)

Verkade inte som den andra bilden kom med på förra inlägget eller så är det fördröjning, här är den iallafall! :)


Jonnas sminkning igår, lösfransar från dep...

img_1659 (MMS)

Jonnas sminkning igår, lösfransar från depend. Jag använde vit, grå, svart, mörkblå, och mellanblå på ögonen. Svart kajal på övre ögonlocken.. Tråkigt dock att mycket av färgerna faller bort i kameran.


Dricker kaffe och väntar på Jonna som ska ...

img_9828 (MMS)

Dricker kaffe och väntar på Jonna som ska komma hit och bli festsminkad inför kvällen, kul! :) älskar som sagt att jobba med smink, och att fixa andras smink är absolut roligast. Sminkade denise på jobbet i veckan, fick använda hennes penslar, produkter och verktyg. Och eftersom jag annars nästan bara använder mig av fingrarna när jag lägger ögonskugga så var det bra träning för mig :) färgerna gör sig inte riktigt rättvisa på bilden och det hade gått några timmar, men jag tycker ändå jag fick till en fin make :) om allt går som jag vill så är det inte allt för länge kvar tills jag får gå utbildningen. Återkommer med bild på Jonna senare om jag hinner!


Första julklappen öppnad, var något som ja...

img_9636 (MMS)

Första julklappen öppnad, var något som jag verkligen velat ha! :) har redan skrivit om showen som gick på Svtplay under en tid, hoppas ni hann se annars köp! Hon är hur bra som helst. Tack Victor! :) och God jul till er andra.


Today: sov alldeles för länge, jobbat 15-2...

img_0975 (MMS)

Today: sov alldeles för länge, jobbat 15-20, fått en oväntad julklapp som gjorde mig alldeles varm inombords (trots att den fortfarande är oöppnad ;) ) ikväll blir det ett glas vin och kortspel, upp imorgon och göra den sista shoppingen innan julafton.. Jag och resten av stan så kl 11 senast ska jag vara i stan. Ha en trevlig kväll :)


Sjuka drömmar

På senaste så drömmer jag antingen mardrömmar, eller drömmar om barn. Kan ju tillägga att mina mardrömmar också kan innebära att jag är höggravid och någon tvingar mig att åka in till BB, haha! Jag tror jag bearbetar att det är så många runt om som skaffar/har fått barn. Inte minst Isabelle, som snart ska ha tvillingar.. som jag ska bli gudmor till. Sist jag drömde en riktigt sjuk dröm var om henne, drömde att jag mötte henne på Herrhagen utan mage och jag var jätte arg och ledsen över att hon inte hade ringt och sagt att hon hade fått barn.. Detta nog för att både jag och Isabelle har haft sjukt mycket på senaste, jag har haft skolan och jobb och hon har haft fullt upp med att ta hand om sig själv och magen, Så vi har inte haft lika mycket kontakt som vi velat.. Jag fick iallafall hålla en bebis i drömmen, men för att se den andra bebisen fick jag "vända" på ungen och så var den andra på baksidan? Vad i helvete, så jävla otäckt. Jag blir skrämd av min egen hjärna ibland..

Så inatt, så drömde jag att jag satt i publiken hos Oprah! Då hon tog upp en bebis på scenen, eller ett barn var det mer. Som staplade runt där uppe och gång på gång höll på att trilla ner från scenen, det var typ 1 meter hög från golvet. Fick tag i henne flertal gånger och lyfte upp henne igen.. Tills det att hon blev ett spädbarn igen, och ramlade av helt och hållet. Jag plockade upp henne försiktigt och försäkrade mig om att hon inte var skadad, gjorde "tummen upp" mot publiken (??) .. Sen var hon helt plötsligt kanske runt 3-4 år gammal, och skulle "lämnas" tillbaka till sina föräldrar, som jag tyckte höll henne märkligt.. hon grinade och ville tillbaka till mig hela tiden, mitt hjärta vääärkte! slutade med att jag bärde upp henne och skulle följa med till bilen, då förklarade jag för henne på engelska i famnen att jag kom från Svergie, och att vi inte skulle ses något mer, men att jag älskade henne (??) och alltid skulle komma ihåg henne.. grinade gjorde jag, hela kroppen värkte. Den lilla ungen hade lockigt rött hår och var alldeles bedårande, där i min famn som hon inte ville släppa.. och där vaknade jag, med mensvärk. Något sjukt samband där?? Jag vet inte.. Jag vet iallafall att det väckte många känslor inom mig! Jag kommer inte få träffa henne igen heller. Skit

Yesterday

Bild tagen innan jobbet igår. Vad tycks om örhänget? Jag älskar det, det är självklart från min vän Linas butik specialme. 89:- och det är ditt, du kab självklart köpa två men jag tycker det är snyggast med ett! Igår alltså då, jobbade till 20 och inte mycket mer därtill. Nu ligger jag i soffan med kaffekoppen och njuter av ledigheten ett par timmar, jag har bestämt mig för att ta ledigt helt från plugg och kommer börja skriva på hemtentan efter nyår.. Kommer jobba en hel del  under nyår ändå.. Ikväll ska jag jobba några tim som kontaktperson, vi ska gå på bio är det tänkt då det inte gick någon bra sist. Annars, bara ligga här i mina urgamla mjukiskläder och lyssna på julmusik.. Störande föresten att lönen kommer först på fredag, jag får gå upp tidigt och ta ett varv på stan på förmiddagen för att finna något pent att ha på självaste julafton.


Halloj! Har börjat dagen med avacado och k...

img_8091 (MMS)

Halloj! Har börjat dagen med avacado och kesofrukost, kaffe och efter tio på tvn.. Det har lyckats komma ner lite snö ute, mysigt! Ska snart börja göra mig iordning för att jobba. Ha en bra dag!


Julfilm och kaffe innan jag blir upphämtad...

img_6162 (MMS)

Julfilm och kaffe innan jag blir upphämtad av Isabelles familj för att fira hennes födelsedag! 24 år och snart tvåbarns mamma, herre! det är verkligen dags när som helst också..


So many things.

Jag har under den senaste tiden fått ett stort begär, att uppfylla en dröm.. Jag kan inte leva om jag inte får göra detta någongång i mitt liv. Jag har alltid haft ett stort intresse för smink, helst av allt sminkar jag andra än mig själv. Jag älskar att jobba med former, linjer, skuggningar, att framhäva och dölja och arbeta fram en make som du har i huvudet, färgkombinationer och skapa illusioner. Det är ett behov jag har! haha! Med andra ord SKA jag utbilda mig till makeup-artist. Det kostar mycket pengar, och kommer behöva göras på helger. Dock vet jag en utbildning som min kollega går som finns i Malmö, Stockholm och Göteborg. Man är där varannan helg, under ett halvår. Det är Makeup-store som står bakom den utbildningen.. och det skulle jag fixa, jobba varannan helg och utbilda mig varannan helg och gå i skolan månd-fre. Jag kommer vara trött, sliten och tycka att det stundvis är jävligt jobbigt men gud vad VÄRT DET!

GIVE ME..

Tankarnas tid

Måste nog vara på natten, vet jag att jag inte behöver gå upp vidare tidigt så kan jag spendera timmar med att tänka.. tänker på livet, vart jag är nu och vart jag kommer befinna mig i framtiden, jag tänker på det som gör mig glad, det jag vill göra och mår bra av och självklart motsatsen. Jag tänker på vänner, definerar en bra vän, och vad som inte är en bra vän, vänder saken till mig själv och funderar ytterligare på vem jag är som vän. Jag tänker på mina förutsättningar i livet, vad jag vill uppnå.. vad jag vill uppleva, mina möjligheter. Jag spinner planer, och drömmar. Försöker föreställa mig hur mitt liv skulle se ut, när alla bitarna faller på sin plats. När jag har nått ett mål, flera mål.. och vägen dit. Jag har kommit fram till en sak iallafall, jag är glad över att jag har mig själv i ur och skur, och att jag är den person jag är. Även om det alltid finns saker man vill förbättra hos sig själv.. Nu pratar jag om personlighet inre egenskaper, man växer med sig själv för varje år som går.

Dags för efterrätt ;)

img_8514 (MMS)

Dags för efterrätt ;)


Mina nya lurar är awesume! Förvånar mig in...

img_2887 (MMS)

Mina nya lurar är awesume! Förvånar mig inte om jag gör mig själv döv en vacker dag, b a s och hög volym är min melodi! Sitter och väntar på att jag ska få gå på trerätters-middag med jobbet.. Mm just det, trerätters!


Både det här och det där.

Blir ett tvådelat inlägg, då jag har två olika saker på huvudet. Första är det här med hur folk uppfattar en, det behöver inte vara så att personen i fråga har pratat med dig utan bara iaktagit dig på håll, så skapar man lätt en uppfattning. Är inte det frustrerande? och skrämmande kan jag tycka, visserligen så lägger jag inte så mycket vikt i vad folk tycker om mig så länge dom inte känner mig men det är ganska intressant att höra vad andra ändå har för uppfattning om mig. På en föreläsning i gruppsykologi förra veckan så pratade vi just om detta, vi skulle då sätta oss hos någon i klassen som vi hade pratat mindre med och säga vad man hade för intryck av den andra personen. För min del var det jätte positivt, Blev glatt överaskad och faktiskt förvånad över vilket intryck jag hade gjort på henne, jag som annars varit lite på min vakt fick höra att jag verkar vara en "ledarroll, som tar för sig" hon nämnde även att jag alltid hade så "lätt att formulera mig" .. samtidigt så sitter man där i klassrummet och tycker att orden som du just sa inte alls var detsamma som det du hade i huvudet, Jag har även försökt att bryta mitt gamla mönster och visat mer av mig själv, pratat och tagit för mig och det verkar ha gett resultat! Det blev jag jätte glad över! En klasskompis fick ett annat slags uttlande, som var till det negativa helt utifrån vad personen hade sett. Detta inkluderade även mig till en viss del och jag vet inte om det var speciellt positivt för mig heller.. värst för henne men själva grejen störde mig. Så tänk på detta, ingen är som den ser ut.. oftast, prata och lär känna personen innan du dömmer den. Visst, jag kan vara bra på att ha fördommar eller förutfattade meningar själv, men jag försöker att ge alla en chans.

Och så kommer vi till den andra delen, som inte har något med ovanstånende att göra.. Det här med rädslor, dom rädslor som jag syftar på är dom som grundar sig på sin egen osäkerhet, att du inte har mod till att göra saker som du egentligen skulle vilja ta mer "lättsamt" på. Jag har många konstiga ideér för mig vad jag inte kan göra, vad som är pinsamt, vad som jag inte skulle klara av etc. När jag sedan blir pressad till att ändå göra dessa saker så förvändlas osäkerheten till obehag och ångest. Det är då jag gör ett av två val: Antingen så struntar jag i det helt, Jag undviker situationen och hittar en väg ut. Eller så överträffar jag mig själv och bara gör det. Jag vet oftast med mig själv att jag kommer må mycket bättre efter, visst att det är en ren jävla pärs att genomföra någon så jobbigt men det kanske kommer något positivt från det. Om inte annat så känns det oftast inte lika jobbigt nästa gång.. Men jag vet inte, det är lättare att säga så än att verkligen genomföra det. Jag har så löjliga exempel, som jag tror många ändå känner igen sig i.. tex, träffa föräldrarna till den du träffar, Det är något av det jobbigaste jag gör. Det är värre än att hålla ett föredrag framför en massiv publik! och såklart en hel del fler saker. Det jag vill komma fram till är att det är synd att denna rädsla man har, ska sätta sådana stopp i hjulet. Man vill ju inte framstå som någon du inte är, ointresserad ovillig eller nonchalant. Oftast är det ju verkligen inte så. Enklast är väl egentligen om ingen har vetskapen om att du tycker det är så jobbigt, då kan du gå dit och göra det som det skulle vara det enklaste i världen.



John black says: you can do it!

Grupparbete inför den muntliga tentan imor...

img_8178 (MMS)

Grupparbete inför den muntliga tentan imorgon..


Jag som barn, haha är jag lik mig? ;)

img_3367 (MMS)

Jag som barn, haha är jag lik mig? ;)


Det här med namn.

Alla, eller iallafall många har sina favoritnamn som man drömmer att ha på ex sina barn etc. Men så har vi dom här namnen som när jag hör tänker "Hur kan man döpa sitt barn till det?" överlag är det väl klassiska namn från förr, när dom var moderna.. Likaväl som alla udda namn är moderna nu, desto konstigare desto bättre! det är allt från nimo, nilo, ludde tudde, fnudde, piprensare fisk kött och skaldjur. 

Två namn som jag har väldigt svårt för, är Jonas och Krister. Tänk och vara 6 månader och heta något av dom namnen. Har även svårt för tjejnamn som typ Maria.. nä, bevaremig väl det är väl tur att man har ett sånt dretsnyggt namn som Johanna .. 


Må julen vara helig, och att ni bränner hela lönen på julklappar och sköra julkulor/Jonashanna  


Äntligen över

4 timmars salstenta i Juridik är nu över, det var längesen jag var så nervös inför en tenta.. Hela grejen kring en salstenta får mig att bli stressad haha. Jag kommer förmodligen göra ett par till innan jag är klar dock, kan inte säga hur det gick faktiskt, det kändes okej men jag är absolut inte säker på att jag klarade mig. Jag lyckades iallafall svara på allt, och nu är det bara att hoppas på att det räckte till ett godkänt. Och så får man tänka att det inte är hela världen, om jag inte skulle klara den! Då får jag ta nya tag, och gör omtenta i januari helt enkelt.. Ikväll firar mina klasskompisar med tentafest, hade gärna velat vara med om jag inte hade jobbat imorgon. Ska upp 08 och känner inte att jag orkar vara bakfull imorgon.. Jätte tråkigt, men det kommer fler gånger :) Har istället myst med Nathalie hela kvällen framför idol, legat och pratat och bara stressat ner.. Just nu känns faktiskt det mesta helt ok :) Hoppas ni har en fin fredagskväll, jag tänkte snart krypa ner och få välbehövlig sömn!

Tur att det finns musik!

Jag har legat och lyssnat på musik hur länge som helst, flera timmar.. gammal musik, nostalgisk musik, nya favoriter etc. Det gör mig verkligen lugn, mitt huvud behövde det. Bra val att köpa nya hörlurar kan jag säga! Nu är det dags att sova snart, måste vara pigg imorgon. godnatt!

Bild från i helgen :)

Stress i lagom dos.

Har alltid varit bra för mig, då blir jag effektiv och gör saker! men när det är som det är nu så känner jag att jag tappar lite kontroll och blir frustrerad. Jag har egentligen en sak att behöva tänka på, och det är tentan på fredag. Men det är ju aldrig så att man har en sak att göra, att tänka på, att komma ihåg. Just nu känns allt bara rörigt, jag är trött och vill få ordning på saker. Nu när jag kom hem från en dag av plugg i stan tex, vad möter mig då? en ostädad lägenhet såklart. Måste städa, måste handla, måste det och göra det samtidigt som jag måste göra allt annat ja ni förstår säkert vad jag menar. Ska även hinna ringa mina vänner, umgås med mina vänner helst av allt, och försöka få tid till det man vill göra. Herregud, stress är inte min grej. Hela min kropp känner av det, min nacke och rygg går snart av.. jävlar vad jag klagar, samtidigt så tittar man sig själv i spegeln och tänker "men herreugd.." jag måste ha nya kläder, fixa håret, se anständig ut. S U C K.. Det som jag ogillar mest är att jag blir så disträ, otrevlig och lam som person, det tycker jag verkligen inte om. Nåväl, jag ska ge mig och sitta och njuta av mina nyinköpa lurar. Lyssna på musik en stund, innan jag gör något mer.. Det är okej att tycka synd om sig själv ibland! haha ; )


Många klagomål nu.

Förstår om ni tycker att jag är jävligt tråkig som egentligen bara klagar på min höga arbetsbelastning förtillfället, jag t om använder mig av ordet "arbetsbelastning" som om jag vore något akademiskt ljus haha! Men just nu så är det faktiskt så, jag har otroligt mycket att göra i skolan. Mitt huvud dunkar av både fysisk huvudvärk och juridiska begrepp, lagar och paragrafer. Har suttit och renskrivit mina föreläsningsanteckningar i sammanlagt snart 5 timmar idag, och då har jag varit halva dagen i skolan på det. Jag har fortfarande en del att skriva klart innan jag ska vara i stan och nöta allt imorgon med några klasskompisar, innan det ska jag förbi Linda och hämta ett kompendie och skriva ut den här skiten. Jag lovar att jag kommer svävandes på ett molm med gloria tillbaka till en roligare blogg när detta helvete är över, wish me luck!

Hej på er! Är hur trött som helst och huvu...

img_2931 (MMS)

Hej på er! Är hur trött som helst och huvudet fullt med juridik, tenta på fredag så denna vecka kommer bli tung. Har testat uniq one, kan säga att den är super på mitt hår! Återkommer om det, bjuder på en bild på en sminkning jag testade  hemma för några dagar sen, har guld, vitt och ljus guldbrun är färgerna på ögonskuggorna. Syns  inte så bra kanske men jag tyckte dom gjorde sig bra till hårfärgen! Eller vad tycks?




RSS 2.0