Hej vänner! Mycket frånvaro nu men det är ...

img_2115 (MMS)

Hej vänner! Mycket frånvaro nu men det är mycket runt om nu, mycket i huvudet och för att inte glömma nollning och skolstart! Jag återkommer inom kort :)


Nu ska jag iväg och fira min kusindotter L...

img_2019 (MMS)

Nu ska jag iväg och fira min kusindotter Lowa som fyllt 2 år! Sen är det vidare hem för att förbereda inför min egen födelsedagsfest :) imorgon fyller tanten år.


Stort, större störst!

Igår när jag var påväg till maxi ringer Isabelle och berättar den mest otroliga, fantastiska, overkliga nyheten! Hon hade precis varit hos bm, HON SKA HA TVILLINGAR!! inte nog med att jag förmodligen inte hade smällt att hon ska bli mamma överhuvudtaget så ska hon nu ha två st! Jag började mer eller mindre storgrine inne på maxi, allt kändes tillslut verkligt, vilken lycka! Ska bli så spännande och se hur dom ser ut, hur dom är. Eftersom tvillingar oftast föds för tidigt så är hon nu beräknad till december, och det är SNART! Ja det är obeskrivligt, men det känns hur kul som helst och jag lär grina fler gånger. Dock vill jag vara med när hon ska ha, vara brevid och stötta och heja men det går inte. Jag litar på Robert ;) hehe! Senare under kvällen fick jag även reda på att ytterligare en vän ska bli mamma i februari! vilken total babyboom! också otroligt kul för henne då jag vet att hon verkligen har velat detta länge.
What ?!

Resultat - samma dag.

img_7102 (MMS)

Resultat - samma dag.


Karlstad Kirurgiska

Igår var jag på återbesök på Karlstad Kirurgiska laserklinik för att fylla läpparna, Lena behandlade som alltid. Denna gången la vi i hälften så mycket som vi brukar, med andra ord 0.5 ml och det blev jätte bra! Som alltid :) Jag är dock lite svullen, och fått ett litet blåmärke som brukar försvinna inom någon dag. Jag har en bild på telefonen och skickar över sen! Glöm inte att ni har 10% rabatt om ni uppger min blogg när ni bokar! Gäller även andra utvalda behandlingar, besök deras hemsida där står mer information samt telefonnummer till kliniken.

Hej!

Ledig dag, har inget planerat förrän i eftermiddag så det känns riktigt gött! Sitter och dricker kaffe framför tvn och smider planerna inför helgen. Jag fyller år så det ska självklart firas! Vi blir ett gäng tjejer hemma hos mig på lördagen, och självaste födelsedagen som är på söndag ska firas ute i stugan med familjen. När som helst nu kommer min brors son att komma till världen, han är beräknad till den 27 vilket är på lördag! Ska bli så underbart med en liten bebis i familjen igen, och jag är så nyfiken på hur han ser ut. Min bror ringde nyss och frågade vad jag önskade mig i present, gud vad svårt det är varje gång att komma på vad man verkligen vill ha. Jag har redan gett förslag till mamma och min kusin på top presenterna, men det är klart att det alltid finns något man suktar efter. Har ni några förslag? :)

Update

Såg nu att färgen är lite missvisande, den är inte lika röd som på bilden utan går mer åt det koppriga hållet. Jag har även gjort ytterligare en blondortvätt, och lade sedan i en mocka-guld i hårbotten för att nå detta resultat. Känns jätte bra! Just nu står jag på jobbet, jag har mått illa sen jag vaknade imorse, eller nej snarare sen igår. Trodde först att det var vinet sen i lördags men det har inte släppt än.. känner mig helt svajig, och magsjuka är verkligen det sista jag vill ha nu när jag ska vara ledig. Jag hatar förövrigt att spy, men hellre det än att må såhär i flera dagar till.. Pms?

Tada!

img_5535 (MMS)

Tada!


Morsning!

Kikar in och säger hej! Är på jobbet, min "helg" så jag jobbar fre-mån.. money money! :) har inte så mycket kul att bidra med idag mer än att jag tonade om mitt hår igår! Gjorde först en blondortvätt för att få bort dom allra mörkaste partierna i håret, därefter la vi en varmbrun + en rödkoppar i hela håret. Jonna var så snäll och kom in och fixade det på mig på jobbet innan stängning! Jag skulle kunna rabbla upp nummer på toningarna men det säger förmodligen inte er något, men för er som ändå är nyfikna så är det bara att fråga! Jag mms:ar över en bild på hur det blev! Ha en bra dag! Puss!

Måndag

Det känns verkligen att hösten är på gång ute, det är kallare, andra dofter, andra färger osv. Jag har fått hem papper från skolan om tid och plats och det är verkligen ett tecken på att hösten närmar sig - skolan! Min dag startade i ren panik, cyklade till jobbet i regnet för att sedan stå utan nyckel utanför butiken. PANIK! Fick ringa min chef som låg och sov, snäll som han är var han där på 10 min så jag hann öppna butiken i tid. Men usch, jag hatar när sånt händer. Snäppet värre hade visserligen varit en försovning.. Det bästa man kan göra vid den här tiden på året är egentligen att välkomna hösten, det är ju ingen idé att försöka motsträva den eftersom den kommer att komma oavsett. Tänd ljus, kolla på film, drick rödvin, ha en spakväll hemma, gå ut och gå, laga någon god mat, läs en bra bok, lyssna på favoritmusik, smid roliga höstplaner, färga håret i en helt annorlunda färg, köp något nytt till garderoben är några alternativ. Jag älskar ju smink och underhåller mig därför med olika sminkbloggar för att få insperation, tänkte dela med mig av favoriten! Klicka HÄR :) Puss så länge!

Ytterligare en dag @ work

När jag stänger butiken ikväll är jag sedan ledig heela helgen! underbart! Jag ska ut med vänner och bla fira att jag och Kajsa kom in på våra utbildningar, jag förväntar mig ingen lugn kväll och jag vill nästan må lite dåligt på Söndag, haha! Det blir många lugna timmar på jobbet vilket leder till att jag har tid till att fundera och filosofera mer än vad jag redan gör, utreder mig själv, planerar framtiden, analyserar saker som varit etc. Kan tyckas jobbigt, men jag har kommit fram till att det faktiskt är riktigt bra! Jag blir liksom effektiv i mitt tänkande och "får mycket gjort" i huvudet. Sen är det bara att genomföra tankarna så dom blir till verklighet, inte alltid lika lätt. I skrivande stund ligger min mamma och pappa säkerligen på stranden i Sicilien och mår gött, det är dom värda!! Lite tomt blir det, jag är van att ha en vardaglig kontakt med mina föräldrar. Också ett konstanterade under dagen, vad skulle jag göra utan dom? och kommer jag någonsin sluta vara beroende av dom? beroende är man väl alltid på ett sätt av sin familj, men jag börjar bli vuxen. Nej, jag är vuxen om man hänvisar till min ålder. Men mamma brukar fortfarande understryka "vi vuxna" när hon pratar om alla andra än mig haha! Nu åter till jobbet.


Rörig dag

Ja ni pojkar, det har visst hunnit gå några dagar! Jag har jobbat varje dag sen i torsdags, ledig idag och ska gå på imorgon igen. Dock är jag ledig i helgen! Den stora nyheten är att Jag kom in på vård och stödsamordnare!! Det känns helt underbart att ha ett tydligt mål framför mig, allt slit är har nu gett tillbaka. Jag sökte även till Socionom som jag ändå lyckades kampa hem en bra reservplats på, dock räckte det inte hela vägen! men jag är jätte glad och förväntansfull ändå eftersom jag var lika intresserad av båda. Så nu kör vi! I Söndags var Jonna inne på jobbet, bakfull och lite skakis ville hon ha förändring i håret. Jag var inte sen med att ge henne en ordentlig förändring, snarare makeover. Vi gick från blond till en knallig rödkopprig färg och det blev hur snyggt som helst. Dock kommer vi behöva lägga i en djupare färg i veckan för att undvika det "dassiga" i längderna. Tada!

Fredag kväll

Sitter i köket, gjort sedan jag kom hem vid 20. Varit ner och druckit ett glas rödvin med grannen i mellan, mitt dåliga humör har vänt och nu är jag istället på sånt där myshumör. Lyssnar på bra musik, njuter av att fredagens jobb är klart. Jobbar visserligen både imorgon, på söndag och måndag innan jag är ledig en dag. Men vad gör det, jag mår ju gött nu?

God morgon! Avverkar andra dagen på jobbet...

img_4846 (MMS)

God morgon! Avverkar andra dagen på jobbet, jobbar till 19 så därav dålig uppdatering. Denna helgen bjuder bara på jobb, men ska klämma in några timmars umgänge imorgon kväll iallafall ;) på måndag kommer antagningsbeskedet, det slutgiltiga! Jag är n e r v ö s.. Håll tummarna för mig nu. Ha en bra dag!


Dagens känsla

Består enbart av mig idag, det är freakvarning på mig själv idag. Jag morrar, fräser och suckar inombords. Jag är med andra ord sur onöjd och bitter över det mesta! haha! på senaste åren har jag gått och blivit världens pms-kärring. Jag har t om googlat på naturläkemedel som kan vara till hjälp i dessa svåra stunder, det gör inte saken bättre att det faktiskt är saker som äter upp mig inombords, gissa vad? vad är det nästan alltid? om det inte är män, (som det inte är nu) så är det.. ja, just det pengar! ekonomi, överlevnad, välfärd, jag ser bara räkningar och ett tomt konto. Jag ska inte ha pengar tror jag, inte tillgång till något som kostar för det bara orsakar ångest så länge jag inte är överöst och kan fnissa åt summan på mitt suveräna nordea person-konto.. 

Njuter i stugan! Synd att solen gick i mol...

img_4497 (MMS)

Njuter i stugan! Synd att solen gick i moln nu bara..


Hej! Nu sitter jag i bilen påväg hem från ...

img_2444 (MMS)

Hej! Nu sitter jag i bilen påväg hem från ullared, det är tur att jag är en lugn och sansad person för gud vad folk, saker, kundvagnar, trängsel. Lite freakvarning på hela stället haha! Men lite smått och gott fick vi med oss hem :) vi skulle egentligen stannat på hotell inatt men det var svårt med rum så jag följer med upp till stugan och stannar där tills imorgon kväll. Sista lediga dagen innan jag ska jobba en hel del!


Jag ångrar mig lite.

Jag kan dock inte välja vilken jag tycker är härligast idag! välj själva! Haha!

Kolla katten i bakgrunden!

Dagens känsla

Han! I en jätte varm liten låda. Svettigt! 

Something big.

Jag tror bestämt att jag inte berättat detta, men jag ska bli gudmor i Januari, min bästa vän Isabelle ska bli mamma!! Seriöst något jag kanske inte förstått än, min bästa älskade, vackra vän ska få barn! (??) och jag ska bli detta barns gudmor. Om jag nu blir gudmor åt min brors andra barn (vilket jag hoppas då jag är gudmor åt hans första) så kommer jag ha tre barn under mina vingar. Är inte det hur stort som helst?! jag är så stolt två st, eller det är faktiskt 4 föräldrar vill ge mig den äran, och det ansvaret. Även om jag är långt ifrån barn "tankar" och knappt kan ta ansvar över mig själv haha.. Jag och Isabelle står på två helt olika plattformer i våra liv, jag trivs med mitt eget liv men är jätte lycklig över hennes, Hon är värd all kärlek som hon kan få! och som tur är har jag gett hennes sambo godkänt! ;) när jag ser henne och Robert ihop så kommer jag ihåg hur det var att vara sådär superduper kär, och hur underbart är inte det. Något som dock gör mig rörd är att hon själv sagt att robert är en "manlig form av mig" så då måste han verkligen vara something special, eller? Jag älskar dig min vän, nu börjar ett helt nytt liv för dig och jag tänker följa varje steg.

Gammal bild! haha




Dagens känsla

Dagens jag, valfri person.




RSS 2.0