Bloggpaus.

Kommer ha en paus från bloggandet några dagar! Puss så länge!


Det är gött att klaga ibland!

Klaging, jävlar vad det ska klagas och vara synd om. Uh jag kan tycka det är riktigt gött att få klaga ibland, men lika trött är jag på ständigt klagande. Klag klag klag, vill bara skrika SKÄRPNING! helvete (gäller även mig själv), någon gång imellanåt.. Jag har en klagdag, jag är fortfarande lika förbannad på köket även om jag tillbringat senaste TIMMEN där inne. HUR kan det fortfarande finnas saker att göra i ett tomt kök? Lägenheten för för fan tom och ändå är det saker överallt.. Just nu har jag sjukt ont i ryggen, för att jag sitter på en kudde på golvet.. Så jävla stört gjort, men jag har ingen stol att sitta på heller för den delen och sängen är inte bättre den. Jag tänker alltså sitta här tills jag ska sätta mig på cykeln till träningen! Idag är jag förbannad, blandat med att jag vill gapskratta åt precis allt! Ganska bra kombination.. Uppgiften är iallafall klar, TUMMEN UPP! (Björkman, 2012).

Molly.

Goa Frida (grannen) bjöd mig nyss på en go...

img_5102 (MMS)

Goa Frida (grannen) bjöd mig nyss på en god sallad från oliven, så himla uppskattat! Kommer sakna att inte ha dig ett plan ner :) Nu sitter jag på GOLVET och ska skriva klart uppgiften, blev bara förbannad på köket så la det åt sidan för en stund.. Kom igen nu då Johanna, för i helvete!


Godförmiddag, sitter Victors mysbyxor och ...

img_6856 (MMS)

Godförmiddag, sitter Victors mysbyxor och försöker få motivation till att sätta igång med dagen.. Den har inte börjat speciellt bra haha, sojan hade läckt ut i en av kartongerna och på nååågot vis lagt sig ovanför ett litet hål så det låg som ett hav på golvet, det droppar än om kartongen.. Lyckades tappa min smörgås rätt ner i lådan så att det var mjukost både i lådan och på mina fötter. Nyss "ringde" det på dörren, jag kastade mig upp från sängen och slängde stressat på mig kläderna som låg framme. Men nej, det var väl ingen som hade ringt på dörren heller.. Äh, skit morgon. Nu måste jag fortsätta skura bort sojan och göra köket redo för att lämnas. Sen måste jag renskriva uppgiften som ska skickas in idag, sen mina kära vänner ska jag iväg och träna mig medvetslös.


Titta vilken go man jag har som skruvar ne...

img_0430 (MMS)

Titta vilken go man jag har som skruvar ner det sista såhär mitt i natten! Smidigt eftersom han faktiskt inte behöver någon stol.. haha!


Sista natten i lägenheten, känns riktigt b...

img_1923 (MMS)

Sista natten i lägenheten, känns riktigt bra! Var på ett välbehövligt träningspass förut, var inte alls motiverad innan men känns skönt nu. Har fortfarande ont i kroppen, men ska boka tid för massage nästa vecka! Är så trött på att ha ont i ryggen, och på grund av ryggen. Ingen bra kombination med spänningarna jag har haft under en tid nu. Får hoppas det försvinner när allt lugnar ner sig!


Jätte god dryck med 50% aloe vera, fylld m...

img_3974 (MMS)

Jätte god dryck med 50% aloe vera, fylld med fruktkött. Köpte den i skolan, men finns nog lite överallt!


Hej jag heter Charlie!

img_0706 (MMS)

Hej jag heter Charlie!


Mama, don't you worry. I can handle it! Haha

img_3731 (MMS)

Mama, don't you worry. I can handle it! Haha


Måndag

Hej på er! Gick på arbetsdagen kl 15, äntligen känner jag mig lite lugnare i kroppen än dom senaste dagarna.. Hade en jobbig kväll igår med värk i nacke, rygg och bröstkorg. Jag tycker verkligen inte om att stressen/ångest har satt sig i kroppen på det här sättet, kände mig helt matt igår och trots att jag var lugn i kroppen så gick kroppen på högvarv.. svettig och klibbig vart annat blandat med värk och märklig yrsel, när klockan närmade sig 02 gick jag in och tog en långdusch, gjorde mig en kopp te och tittade på en film medans Victor kliade mig på ryggen vilket alltid får mig att somna.. Somnade tillslut någongång vid 03, och sov till efter 11 idag. Skönt! och förmodligen välbehövligt.. Det låter som jag lever ett onormalt hektiskt liv, men det går som för alla andra i perioder med mer eller mindre saker att göra, så är livet! Jag måste bara lära mig att hantera stress bättre, dock så har jag inte kunnat gjort något annorlunda den här gången då det har varit väldigt mycket att göra.. I maj inför sista delkursen har jag valt att "gå ner" lite i timmar på jobbet iallafall, för att gardera mig mot att det blir för mycket. Ibland vill man mer, än vad kroppen orkar helt enkelt :) Jag är riktigt nöjd, och stolt över mig själv att jag ändå lyckas hålla igång så många bollar samtidigt, och har hittils klarat av det bra! Det är inte jobbigt för mig att gå till jobbet, jag trivs bra på mitt jobb! det är tiden det handlar om, att den ska räcka till. Som tidigare nämt har jag höga krav på mig själv när det kommer till betyg på tentor osv, jag strävar oftast efter högre betyg och blir besviken om jag får ett Godkänt, när jag istället borde vara stolt över att jag klarar en tenta! Skärpning på mitt sätt att tänka helt enkelt, det är inte hållbart annars.

Veckan som kommer då, ska skriva klart ett arbete ikväll tills imorgon. Föreläsning på morgonen, och grupparbete på eftermiddagen. Flyttar hem till Victor på onsdag inför flyttstädningen, Muntlig redovisning på fredag och jobbar sedan helgen. Flyttar måndag inkl besiktning och sedan är det salstenta som gäller på onsdagen. Efter det, kommer jag må som en prinsessa! Något som jag verkligen värdesätter nu är träning, det rensar hjärnan och ger kroppen mer energi.

Första lasset flyttat, jätte tomt här hemm...

img_5069 (MMS)

Första lasset flyttat, jätte tomt här hemma. Enda möblerna som finns kvar är säng och tvn, känns riktigt gött :)


Söndag, på jobbet.

Ja då var helgen snart slut, jobbar dock även imorgon. Har spenderat helgen med att packa, första lasset går IDAG och jag är fortfarande inte klar.. måste köpa mer sopsäckar så jag kan slänga ner alla kläder och skor, Victor ordnar ner gardinerna och plockar ihop dvd högtalarna osv när jag är borta! Somnade på soffan igår medans han tog hand om sista tvätten.. Han kan att han, min man. Förövrigt så är jag jätte stressad, kommer kännas bra när den här dagen är över till att börja med.. Då är det slutspurt inför onsdag när jag lämnar boet för flyttstädningen. Har en uppgift att skriva tills på tisdag, som ska lämnas in på onsdag och redovisas på fredag.. flyttar måndag, salstenta onsdag. Jag har underlag för att känna mig stressad, jag är som tidigare nämt inte bra på den här sortens stress (även om det leder till något bra)..

Igår när vi satt och åt en varsin smörgås med kräftröra tog mitt hjärta ett dubbelslag, har varit med om det förut men denna gången var det riktigt obehagligt, det kändes som ett ordentligt tryck nerifrån och upp i halsen innan det väl dunkade till. Fick för mig att halsen började svullna upp,  tittade på Victor och sa "Jag kanske är allergisk mot kräftor, jag kanske sväller upp nu och dör".. Nej självklart gjorde jag inte det, men det kändes som jag hade ätit en halstablett som bedövar halsen, och därmed kändes det som det svullnade igen. Panik, fick jätte hög puls och det gjorde mig ännu med rädd. Victor var en ängel som vanligt och lugnade mig med att det var normalt och att jag inte skulle dö.. rädslan gick över till att jag blev förbannad efter en stund, Varför har jag börjat med sånt här nu? på senare tid? Visst att man har tampats med ångest och stress som i sin tur leder till ångest, men aldrig fysisk.. Det är nytt för mig, och verkligen inget jag tänker vänja mig med!!  Nu ska jag fortsätta jobba, ska kavla upp armarna och städa!

Hoppas ni har en fortsatt bra Söndag :)


Inte många dagar kvar tills jag flyttar nu...

img_6229 (MMS)

Inte många dagar kvar tills jag flyttar nu, jag ska lämna min klippa och trygghet som jag länge suktade efter - ett hem där jag trivdes efter många om och men. Självklart känns det lite sorgligt, det kommer vara tråkigt att inte ha världens bästa granne! Men Andersson, om du läser detta så har jag redan planerat vinkvällar för oss på ballen i sommar, med och utan män ;) Har många bra minnen från den här lägenheten, tiden som singel ihop med vännerna när vin var givet varje lördag! haha, att inte golvet har gått sönder efter alla nätter man har dansat som flodhästar och skrikit oss hesa (försökte väl sjunga..) Det jag vill komma till att jag ändå känner mig klar här, jag ska flytta till en större finare lägenhet tillsammans med någon som jag vill leva med.. nytt äventyr, men även en större trygghet. Mina galna utekvällar med tjejerna kommer fortfarande finnas med i bilden självklart ;) Nu ska jag dricka upp kaffet och sätta igång med lådorna.. Det tar fan aldrig slut, men min tid gör!


Men jaaaa! Räksmörgås gjorda av nybakade t...

img_1290 (MMS)

Men jaaaa! Räksmörgås gjorda av nybakade tekakor kom Victor hem med idag, hans mamma hade fixat allt! Så gulligt, tack! :)


Idag har jag som sag fortsatt med att slän...

img_6172 (MMS)

Idag har jag som sagt fortsatt med att slänga, sortera och packa.. Har hunnit med alla lådor och skåp i vardagsrummet men det är fortfarande mycket kvar, alla skåp i köket ska bli tomma och porslin etc ska packas ner.. även garderoben måste bli näst intill tom tills på söndag, får packa ner det jag vet att jag inte kommer använda helt enkelt.. Får fortsätta imorgon kväll och fredag för nu är jag helt slut efter ett 90min pass på friskis, min nya favorit skivstång kombinerat med spinn. Victor slutar precis nu och kommer snart hem, laga mat och läsa inför morgon! Bilden är på en fin bok som jag fick av Victoria för många år sen, hon hade skrivit små dikter och visdomsord i den, det var under en tid som jag hade det tufft.. Sånt värdesätter man verkligen då. Fick tillbaka tentan i hälsopsykologi idag, bra feedback med konstruktiv kritik - Godkänd! Ja jag borde vara nöjd att jag klarade den, men självklart känns det surt att jag inte nådde upp hela vägen.. Hade behövt lägga mer tid på både läsandet och skrivandet, dock är det svårt att få ihop som timmarna ibland.. Uni menar att man ska lägga 40tim i veckan på studier men det skulle jag aldrig fixa, men helt klart behövs det en hel del timmar utöver föreläsningarna. Salstenta i denna delkurs bland annat, ska försöka ta revanch.


Onsdag, dagarna gåår! Sitter och väntar på...

Onsdag, dagarna gåår! Sitter och väntar på mamma som ska ta en kaffe med mig innan hon börjar jobba, sedan är det dags att kavla upp ärmarna och börja packa lådor, slänga skräp osv. Första flyttlasset går på Söndag redan då det inte fanns några andra dagar att flytta möbler innan själva flytten och städningen. Sen har jag en del plugg att göra tills imorgon.. Bara att sätta igång :)


Halloj! Ligger mätt och belåten i sängen, ...

img_6329 (MMS)

Halloj! Ligger mätt och belåten i sängen, dagen har bestått av att jobba eftermiddag och planerat kring inköp av möbler som vi valde ut på ikea i helgen, jätte mysig lördag förövrigt då både Victors mamma och syster följde med oss, sedan blev vi bjudna på grillat och vin :) Imorgon är det skola som gäller, sen möte på eftermiddagen.. också i skolan, träna och förhoppningsvis om jag orkar börja packa ner köket i lådor..


Helt glömt bort att berätta om "Grottmanne...

Helt glömt bort att berätta om "Grottmannen" som vi var på i onsdags, klockren och hur bra som helst! Även om den var enligt mig riktad till medelålders könsroller så var det ändå flertal gånger man kände igen sig, riktigt rolig och helt klart sevärd! :) Nu ligger vi mätta och utslagna i soffan, var på ett 90 min pass på friskis förut som verkligen körde genom h e l a kroppen så känner mig ganska mör. Imorgon ska vi en sväng till Ikea, ska inte handlas något men ska planera det vi ska köpa osv.. Passar mig som älskar att planera! Haha, hoppas ni har en bra fredagskväll.


Plastikkirurgi

Har druckit kaffe och kollat på efter tio med Malou, handlade om estetisk plastikkirurgi idag. Såg även programmet i veckan som handlade om en tjej som åkte till Polen och gjorde en bröstförstorning, hon vaknade aldrig ur narkosen och hamnade i koma på grund av hjärnskador om jag förstod det rätt. Hon överlevde, men har svåra hjärnskador och är inte längre som förr.. Det framgick att hennes man endast hade behövt lämna fram kreditkortet och fick kvitto så var allt klart, jag förstår inte hur det får gå till så?! Ingen försäkring, inga papper att skriva på etc.. Det är ju helt sjukt, jag skulle vänt i dörren om det var det enda dom behövde för att jag skulle operera mig. Jag vet själv vad ivrig man är, när man väl bestämt sig för att operera något man länge funderat på så jag klandrar inte någon för deras val, jag tycker bara det är så tragiskt att sådant får hända! Vad tycker ni om plastikkirurgi?

Idag disskuterades det varför man gör en operation för att förändra sitt utseende, borde man gå till en psykolog innan man tar beslutet att operera sig? vad finns det för risker, vad ska man vara uppmärksam på när det kommer till val av klinik och kirurg.. Jag var 20 år när jag gjorde min första bröstoperation, jag hade då funderat väldigt länge på detta och mått dåligt sedan puberteten. Med andra ord kände jag mig inte kvinnliga i mina små, i princip icke existerande bröst.. Jag hade ändå bestämt mig för att vänta tills jag fyllde 20 innan jag övervägde en operation, om det skulle vara så att jag "bara var sen".. och skulle komma ikapp. Det var svårt att hitta en bh som passade eftersom den minsta storleken var för stor, jag behövde väl egentligen ingen bh men den gjorde ändå så att dom såg lite större ut.. Jag skulle inte vilja påstå att jag fyllde en a-kupa när jag var fyllda 20 år. Bikini var inget jag någonsin ville klä mig i, då skulle det synas att den var för stor.. och "kuddarna" i bikinin blev som egna bröst och det var något jag skämdes över. Jag vill inte säga att jag var noga med att kolla efter fler alternativ till klinik, utan valde ganska direkt en känd klinik som jag visste vänner hade opererat sig på. Jag bokade tid, och åkte nervöst och förväntansfullt till Stockholm för en konsultation på Victoria kliniken. 14 dagar senare hade jag en tid för operation, väldigt märklig känsla att veta att om två veckor kommer jag ha ett par bröst! alla kläder jag kan köpa, alla bhar jag kan ha.. vad underbart att kunna titta sig själv i spegeln och känna att det stämde. Victoriakliniken var för mig ett bra val, Charles som utförde min operation fick mig att känna mig trygg, personalen var underbar och miljön likaså. Jag hade tur som faktiskt hamnade på en bra klinik, eftersom jag ändå hade såpass "brottom" när det väl gällde. Eftersom jag var så ung så försäkrade sig han sig om att jag hade tänkt på detta länge, han kändes erfaren vilket han självklart också var.

Dagarna efter operationen var omvälmande, jag minns att jag grät i bilen när mamma kom och hämtade mig vid tågstationen. Jag fick självklart sova över på kliniken en natt, och hade sällskap hem. Det var en obeskrivlig känsla att trots bandage, titta ner och se ett par bröst som stod ut från tröjan. Jag har nog aldrig upplevt en sån smärta förut, dom två första veckorna var ett riktigt helvete och jag sov större delen av tiden. Inte så konstigt eftersom det är ett stort ingrepp som verkligen utsätter kroppen för något den inte är van vid, det är ju inte naturligt att placera implantat under bröstmuskeln! Trots denna smärta, så tyckte jag ändå att det var värt varje krona! Det var en sjuk känsla att plocka av sig bandaget och faktiskt få se hur dom såg ut, började först skratta eftersom dom fortfarande var svullna, klarade mig dock utan vidare blåmärken. Charles som var min kirurg förespråkar naturligt resultat, därför hade jag ett anatomisk implantat vilket innebär att det är mer "droppformat" än runt, som gör att bröstet ser mer naturligt ut. Jag älskade mina nya bröst, och längtade efter att få använda en bh! den tiden kom, jag fick köpa min första riktiga bh och jag trivdes.. Jag har aldrig varit någon som gått med djupa urringningar, eller velat visa upp "klyftan" och det var jag heller inte efter operationen, det var något jag hade gjort för mig själv. För att göra en lång historia kort så valde jag ca 1 år efter operationen att göra ytterligare en operation då jag inte trivdes i dom anatomiska implantaten, utan eftersträvade istället en mer "rund" form. Charles var nöjd, och tyckte att resultatet var jätte fint eftersom hans vision var att brösten skulle se så naturliga ut som möjligt, och med det i åtanke var det absolut ett fint resultat. Inför andra operationen valde jag istället ett runt implantat, men eftersom jag också ville att mina bröst skulle sitta tätare så bytte jag även storlek, det var något jag var tvungen att göra eftersom mina bröst satt så långt isär från början så fanns det ingen naturlig klyfta. Han ansåg att det var alldeles för stort för min kropp och avrådde mig till att utföra operationen då jag i framtiden skulle kunna få ryggproblem, och inte minst att det skulle se onaturligt ut på mig som är såpass kort. Jag var dock fast besluten, trots hans råd. Han förstod samtidigt vad jag menade med mina önskemål, och utförde även den operationen väldigt bra! Jag har varit nöjd sedan dess, och som tidigare sagt så ångrar jag inte en dag att jag valde att operera mig, en stor tyngd försvann från mina axlar och jag upplevde att jag för en gångsskull kunde "börja leva" som jag ville.

Men om jag idag hade fått göra samma val hade jag inte lagt in lika mycket som jag gjorde då. Jag är idag väldigt nöjd med utseendet på mina bröst, och kunde inte vara mer nöjd med mitt val av klinik men eftersom jag har lagt in såpass mycket, så har jag problem med min rygg, axlar, nacke och bröstrygg, jag går på regelbunden massage och försöker underhålla ryggen med att träna men jag har fortfarande riktigt ont och det är en belastning i vardagen. Innan jag gjorde första operationen hade jag problem med att hitta en bh som passade, och kläder som satt bra.. Idag får jag köpa bhar på butiker där det är anpassat efter större byst, och jag har svårt att hitta kläder som passar då stramt tyg oftast inte funkar, och går jag upp i storlek så blir det för stort på andra ställen, material är avgörande för om jag överhuvudtaget kan få på mig plagget, det som i regel funkar är kläder som är gjorda i stretch över bysten. Det är många gånger som jag hittat en fin klänning, som jag inte ens får över brösten eller så sitter den helt fel om jag ens kan andas i den. Idag kan jag istället önska att jag hade mindre bröst, så att jag kunde ha den, den och den klänningen eller köpa en bh i en "normal" storlek. Absolut bekvämast är att använda sport-bhar utan bygel, som bara avbelastar ryggen och håller brösten på plats, eller ingen bh alls. Återigen vill jag säga inte ångrar mitt beslut att operera mig, men jag vill verkligen förespråka att tänka efter mer än en gång innan man väljer storlek, Det är inte kul att ständigt ha ont i ryggen, eller inte kunna ha på dig vad du vill.

Slutligen är det upp till var och en vad man väljer att göra med sin kropp, oavsett orsak. Det är din kropp, och ditt liv. Det kommer alltid finnas personer som är emot plastikkirurgi, jag är däremot tacksam över att det finns eftersom det verkligen förändrar livet för människor. Det är dock viktigt att vara noga med valet av klinik, och kirurg.



Har slängt hur mycket som helst idag, mamm...

img_1914 (MMS)

Har slängt hur mycket som helst idag, mamma har kört två rundor till tippen med full bil.. Har slängt allt från möbler, mattor till porslin. Känns riktigt tomt här inne nu men gud så skönt att komma en bit på vägen! Har tömt hela förrådet och även rensat bland alla papper i köket.. Alltid svårt att veta vad som ska slängas bland alla papper, men har sparat det viktiga i en pärm sen fick resten slängas.. Nu har jag skänken och tvbänken kvar i vardagsrummet som jag ska gå igenom, fortsätta slänga med andra ord. Håller även på att tvätta upp kuddfodral, filtar etc.. Men har gjort mig av med hälften av dom med.. Dom hade gjort sitt kände jag. Alltid lite vemodigt att gå över gamla saker, mycket som tillhör mitt förflutna. Har bara kännt ett stooort behov av att göra mig av med typ allt som bara ligger och samlar damm.. Det ska samtidigt bli underbart att köpa nytt, säng och soffa bland annat.. Kul! Desto mer jag får gjort desto lugnare blir jag, har planerat att ta resten på söndag då jag har en ledig dag hemma igen. Ikväll ska jag och V på "grottmannen" på scalateatern, ska tydligen vara bra! Tror det är en typ av stand-up/teater vet inte riktigt men ska bli kul iallafall, älskar ju sånt!


Tisdagkväll, ligger utslagen i soffan och ...

Tisdagkväll, ligger utslagen i soffan och känner mig riktigt trött! Har varit i skolan, och sedan jobbat några timmar med J.. Tvättat, och lagat mat. Lyxade till det med lite dinkelkex och ost nu på kvällen! Tänt upp lägenheten med ljus och försöker varva ner då Victor också varit igång hela dagen.. Imorgon är jag ledig men ska packa, och slänga skräp med mamma, mycket som ska slängas inför flytten! Ååååååh jag har så ONT i ryggen/axlar/nacke, är så trött på att ha såhär ont..! Var tvungen att klaga lite..


Måndag kväll, dagen har dock kännts som en...

img_2757 (MMS)

Måndag kväll, dagen har dock kännts som en söndag.. Har spenderat dagen hemma, sedan iväg på ett träningspass som var jobbigare än vanligt av någon anledning.. Påskmat, godis etc förmodligen ;) Cyklade sedan i spöregn hem till ninni för att bli bjuden på supergod lasagne med efterrätt, lyxigt! :) Nu ligger vi i sängen och känner jag mig själv rätt så kommer jag inte orka hålla mig vaken länge till, skola på förmiddagen och några timmars jobb under eftermiddagen imorgon samt en hel tvättkorg som ska tvättas, och kartonger som ska fyllas! Godnatt!


Söndag

Så var påskhelgen snart slut, har varit en riktigt mysig helg trots jobb! I fredags efter jag slutat åkte vi hem till Victors familj och blev bjudna på påskmat, och igår var vi hos min familj och åt mat! Somnade redan vid 23 igår och sov till strax efter 09 imorse, skönt! Ledig imorgon från både jobb och skola så ska passa på att träna, tvätta, och börja packa ner saker i lådor, sortera och rensa bland lådor.. Ikväll har vi planerat en riktigt myskväll, nachos och filmer hela kvällen!

Ninimani heter ja, och jag är så go och gla!

img_6261 (MMS)

Ninimani heter ja, och jag är så go och gla!


Testade den nya skuggan idag, det var jätt...

img_1374 (MMS)

Testade den nya skuggan idag, det var jätte svårt att få till en rättvis bild på den lila nyansen.. Den är mer lila än vad som kommer fram på bilden! Blandade även i lite svart längst ut vid ögat för att få ett bättre "djup" :) Tror jag trivs i den!


bordet från hemnes kostar 1.295:- och finn...

img_8059 (MMS)

bordet från hemnes kostar 1.295:- och finns även i en mer avlång variant för dom som hellre vill ha det, det kostar runt 1.500:-. Nu fick du svar på din kommentar mamma ;)


Vill ha..

När man ska flytta så kliar det verkligen i fingrarna efter nya möbler, det är fan att allt ska vara så dyrt! jag verkligen älskar HEMNES serie från IKEA som ni nog redan förstått.. Jag är inget fan av soffbord överlag och vill att dom ska vara så stilrena som möjligt, och vad passar inte bättre då än HEMNES soffbord? vitt, stilrent utan kruxiduller. Den som köper detta till mig får en stor puss och kram!


Långfredag

Hej på er, och Glad Påsk! Jag står på jobbet och häver i mig mängder av kaffe, trött trött! Blev inte många timmar sömn inatt nämligen.. Jobbar till 16, så det är en kort dag iallafall.

I slutet av april ska jag förhoppningsvis om tid finns, iväg till Karlstad Kirugiska Laserklinik och fylla i läpparna! Var där senast i Juli eller Augusti förra året så det är dags att bli lite sommarfin :) Alltid när våren kommer vill man förnya och fräscha upp sig själv, har redan sagt att jag är sjukt sugen på att fixa längre hår nu så jag och Denise på jobbet ska göra en beställning inom kort! KUL! :) Glöm inte att ni fortfarande har 10% på utvalda behandlingar, bland annat juvedérm på klinken om ni uppger att ni läser min blogg! All information hittar ni på deras hemsida!


Glad påsk från mig och världens vackraste ...

img_5320 (MMS)

Glad påsk från mig och världens vackraste man! :)


Skärtorsdag

Då har jag gått på jobbhelgen, får väl se om det är någon genomströmning av folk här i duvanhuset. Hoppas det! Jag är på socialt humör :) Har köpt med mig lite påskgodis som jag ska unna mig här under helgen, tänkte även köpa lite påskmust, ska det vara så ska det vara!

Vill tipsa er som tränar, eller har tänkt att börja träna på friskis och svettis om skivstångpasset  som går flera ggr i veckan! Var lite skeptiskt till det först då jag inte alls tyckte om det när jag testade för flera år sedan.. Men nu älskar jag det! Riktigt skönt att pumpa lite muskler med hjälp av skivstång och lösa vikter, man anpassar såklart tyngderna efter din egen förmåga.. igår vågade jag mig på några kg extra, och det gick över förväntan som sagt :) Friskis erbjuder även ett kombipass skivstång/spinn på 90min som jag ska testa.. Älskar spinning så det tror jag kommer bli riktigt kul!! Gå in på deras hemsida för att läsa om ovanstånde samt alla andra pass, priser etc.

Fick ett jättesug efter en lila ögonskugga igår, så innan jobbet idag sprang jag inte och köpte en billig på HM bara för att testa! Tydligen så är lila den färgen som passar alla ögonfärger om man är osäker på vad som plockar fram ens egna.. Jag tycker om att använda varma toner, som guld, brun, koppar och lite orangeaktiga skuggor. Men jag trivs även i kalla toner som grått, svart och marinblått.. Så vi får väl se hur jag trivs med den lila, ska testa imorgon :) 

Nu tillbaka till jobbet, ha en bra dag!

Ligger i soffan mätt och belåten, tränings...

img_6525 (MMS)

Ligger i soffan mätt och belåten, träningspasset gick över förväntan men en långvila är på sin plats nu så benen får vila lite.. Vi har gjort köttfärslimpa till middag idag, blev riktigt gott! dock tycker jag det är svårt med kryddor, för att få det sådär perfekt!  Har nyss sett kalla fakta som idag handlade om makeupstore, usch vad vidrigt att sånt får hända.. Tycker så synd om dom personerna som blivit drabbade, har även varit med på nyheterna idag. Blir verkligen osugen på att köpa några produkter från dom nu, synd ! Säger inte att jag inte kommer göra det, men kommer förmodligen aldrig gå deras utbildning som jag länge drömt om, vill inte stötta dom med en stor summa pengar! Finns fler som är minst lika duktiga..  Nu ska jag bara ligga i soffan och må innan "helgen" sätter igång, criminal mindes om en stund och jag tänker unna mig ett glas påsk must :)


Sista dagen i skolan är gjord för den här ...

img_9545 (MMS)

Sista dagen i skolan är gjord för den här veckan,  tänkte under föreläsningen "herregud, fan detta ska sitta i mitt huvud om mindre än 4 veckor" skrev så pennan glöd i princip. Och som vanligt plockade stressen fram en underlig, väldigt störande egenhet hos mig! - skriva om och skriva rätt, när inte suddet funkar längre så river jag helt enkelt ut sidan för att skriva ren och "fint" när jag kommer hem.. Haha! Jag hatar med andra ord ett kladdigt papper. Nu ska jag diska upp lite här hemma, och sen iväg på ett träningspass.. Får se hur det går med mina ben, seriöst vilken träningsvärk/förstörd muskel. Jag får ta det lugnt helt enkelt! Påskhelgen närmar sig även, ska jobba torsdag-söndag men det stoppar mig inte för lite god mat i stugan med familjen, tror det var planer på ytterligare en påskmiddag victors föräldrar någon av dagarna, mys! Vad ska ni göra? Kom igeen nu, in med en kommentar och förtell


Projekt: precis allting.

Jag har alltid tyckt att jag är en relativt hög stressnivå, har lätt för att klara av exempelvis stressiga jobb där det händer mycket och hela tiden. Jag tycker egentligen om att vara aktiv, aktiva och effektiva dagar är dom dagarna jag trivs bäst med egentligen.. Men har nog fått tänka om lite på senaste, jag tror jag bara är stresstålig när det gäller jobb men annars inte. Jag kan jobba/skriva tenta effektivt när jag är lite stressad, men annars är jag nog jävligt känslig ändå.. bygger lätt upp oro, får ångest och vill gärna ha en enorm "livshylla" men en miljon fack där jag kan placera allt. Jag vill med andra ord bli av med allt jag borde, måste och ska göra med en gång. När jag istället tvingas planera och ha framförhållning blir jag bara nervös.. Den här månaden kommer bli hysterisk; jag jobbar mer än vanligt (eget val, som inte kan prioriteras bort) ska packa ner lägenheten i lådor, sköra iväg skräp, sortera, rensa bland alla lådor, köra iväg möbler till nya lägenheten, sedan lämna över lägenheten till städfirman, besiktning och sedan flytta. Sedan har jag en muntlig redovisning, plus två inlämningsarbeten och en salstenta under samma period! salstentan är dessutom dagen efter flytten.. får inte heller glömma att jag har två jobb, och kommer även jobba in timmar som kontaktperson eftersom några tillfällen har uteblivit. OCH, eftersom jag är så jävla hurtig så ska jag träna minst 2 ggr i veckan (överlycklig över att jag fått tillbaka min motivation, utan träningen skulle jag förmodligen inte orka hälften) .. NÅVÄL, sen ska lägenheten tapetseras, möbler ska målas/köpas och ja.. göra sig hemmstadd med andra ord.

Att spara ut ögonbrynen måste vara den tråkigaste projekten någonsin? se ut som fan under en period enbart för att få lite tjockare form!

Måste återgå till plugget, ska lämna in ett mindre arbete idag.. renskriva anteckningar från igår, och sedan iväg och jobba som kontaktperson följt av ett spinningpass!
Ha en fin dag!



RSS 2.0