Släktkalas!


Fler presenter från igår..

Kunde inte vara mer nöjd!! :)


25 år idag.

Imorse fick jag bland annat detta av Victor, fick även ett stort Woodwick ljus som doftar vanilj och en jätte fin ljuslykta i silver från indiska. Nöjd flickvän kan jag lova! :) Fler bilder kommer. Har spenderat dagen i skolan, hade tänkt att gå ut och äta med pga min mage så stannar vi hemma och tar det nästa vecka. Men ska ändå laga lite god mat dagen till ära :)


The pain is killing me.

Så var det kvällen, har hunnit med en tur till bergvik. En svettig sådan då jag hade en del "febertoppar".. Magen är densamma som förut, har dock handlat tabletter på apoteket nu som jag verkligen hoppas hjälper! Det enda jag vill göra är att sova, är ständigt trött. Tycker det är så jävla tråkigt, blir rätt upp sagt ledsen över att detta händer nu! Jag är sugen på att träna för det första, men som det känns nu skulle det döda mig att köra ett cirkelfys pass som jag är bokad på imorgon. Det är massor med roliga saker som händer i veckan! Jag vill bara må bra.. Fan säger jag bara, jag skulle lyssnat mer på kroppen när den sa ifrån för läääängesen. Nu står soppan på spisen och jag försöker hitta ett behagligt sätt att sitta/ligga på, bada efter maten, sova efter badet. Imorgon blir jag 25 år GAMMAL! haha..


Seg dag

Har varit vaken sen 08 men sitter fortfarande i morgonrocken, hela kroppen är seg. Magen gör fortfarande ont, har pratat med sjuksköterska idag som höll med om att det lät som magkatarr eftersom jag uppvisar alla symtom. Tydligen så kan det gå över till magsår om det inte behandlas, ska därför in till apoteket och köpa tabletter sen. Har även kontaktat läkare på vårdcentralen så får se vad dom säger.. Det känns så sjukt opassande när skolan börjar imorgon, och jag har massor att fixa inför kalasen. Just nu tycker jag det är jobbigt att stå upp, har inte alls lust att gå utanför dörren men har inte mycket till val. Usch och fy, gör mig frisk!!


Sista dagen..

Idag är det sista dagen på mitt schema för sommaren, kommer återgå till mitt vanliga schema med undantag för en extra helg nu i september. Sen får jag se hur det funkar, känns det för mycket tillsammans med skolan kommer jag gå ner ytterligare i tid som är bara helger. Känns hur som helst skönt att sommaren är gjord, och som jag länge tjatat om så kommer rutinerna tillbaka. Dock har jag åkt på magkatarr igen, det började för någon dag sedan och har suttit i sedan dess.. om jag ska vara ärlig så har jag hellre mina vanliga problem med magen än magkatarr för fan vad ont det gör och obehagligt det är. Jag är helt matt i kroppen.. Sist gick det över inom några dagar vad jag minns, så hoppas på samma den här gången. Jag är den som drar mig för att ta kontakt med vårdcentral i första hand om det inte gäller mina öron. Tycker det är så krångligt! Ska dit om några veckor för att träffa en läkare ang magen så det känns som det kan vänta tills dess. Hoppas på en lugn dag på jobbet, alltid roligare när det är mycket folk! Men idag känner jag snarare för att ligga nerbäddad.


Träningsvärk

Träningspasset känns ordentligt idag, knät tog ordentligt med stryk eftersom jag såklaart glömde mitt knäskydd, ett måste om jag ska klara av knäböj etc utan att få ont. Har smörjt med tigerbalsam igår och idag, hjälper faktiskt om än lite.. Tråkigt, knät har krånglat länge. Är förmodligen inte lika stark i ena benet och belastar fel på något sätt! Annars är jag på jobbet, ikväll ska vi ta oss ett glas vin. Kul att göra något utanför jobbet :)


Onsdag kväll

Har precis börjat varva ner efter dagen, jobbat 10-19 sedan cyklade jag hem och bytte om för ett cirkelfys pass på friskis! Så JÄVLA gött att vara igång igen, även om jag inte hinner mer än ett pass den här veckan. Om det inte blir någon vinkväll imorgon kör jag nog ett pass på torsdag, det var hur som helst riktigt skönt att sträcka ut musklerna igen efter en sommar nästan helt utan träning. Cirkelfys passet var uppdaterad med nya stationer, kul! trodde det skulle bli jobbigare än vad det var, så allt har man inte tappat. Imorgon väntas det jobb igen, sedan är jag ledig torsdag och kör sedan veckan ut.
 
Till veckan drar skolan igång igen, samtidigt ska två kalas planeras efter jag blir 25 på tisdag! Första skoldagen och allt ;) Ser fram emot det här året då det är riktigt intressanta kurser på schemat, dock såg det ut att bli en del blod svett och tårar. En delkurs (ca 4 veckor) kommer omfatta muntlig redovisning, hemtenta, salstenta och inlämingsuppgift i vetenskapsmetodik. Förhoppningsvis går det bra, det underlättar ju när man tycker ämnet är intressant iallafall så det är bara att hitta en studieteknik som fungerar! För min del kommer jag minska mitt fokus på betyg, och lägga ännu större fokus på inlärning.. Som det ska vara! Så länge man fixar ett G ;)
 

Budget

På tal om rouge så var jag och köpte ett nytt från HM igår, lite lika det från MUS fast rödare. "Sweet Rose" hette det, ett bra budget alternativ om man inte orkar hålla sig som jag! Testade dock Denise rouge på jobbet idag, så himla fint och inte lika lila som på bild utan mer höstfräscht! Ska definitivt köpa det :)


Vill ha!

Ett nytt rouge, har använt samma toner väldigt länge nu. Skulle vara kul att förnya paletten lite! Min kollega Denise hade köpt ett nytt igår som jag verkligen tyckte såg fin ut! Glam rose från Make up Store, nu vet jag ju inte hur det ser ut på men färgen föll mig i smaken. Även om jag är varm, och har varma toner i håret så kan det ändå vara snyggt att bryta av. Har sett att det är mycket mörka läppar som gäller i höst, bland annat vinrött och toner som går i lila. Snyggt! Dock skulle det aldrig passa mig som är rödlätt, dock kan det vara snyggt att köra på mörklila toner till ögonen och kombinera det med ljusare/nudefärgade läppar. Smaken är som baken, man ska ha det man trivs i! Bild lånad av Denise
 

Världens bästa

Har under dom senaste veckorna varit lite nere, som det kan vara ibland. Inget känns som det ska, och man vill ändra på precis allt. Kroppen börjar bli sliten efter en sommar av jobb, alldeles för lite träning, mycket godsaker, mindre sömn och som gräddet på moset pms och humörsvängningar, man har inget i garderoben som passar, håret är frissigt och torrt, huden känns sliten och ja, ingenting är riktigt som det ska helt enkelt. För mig är det som en liten tröst att man snart kliver in en ny period, en ny termin, höst och höstens rutiner. För då vet jag att jag förmodligen kommer må bättre sakta men säkert, man kan börja se fram emot saker man planerar längre fram. Jag har haft en jätte bra sommar, så jag klagar inte på det men såklart hade det varit skönt med längre ledighet och jag biter mig själv i röven för att jag legat på latsidan med träningen vilket verkar ske ganska naturligt för dom flesta.. Träningen är ren terapi för mig, även om det ibland motar att ta sig iväg. Jag har hittat pass jag trivs med, och tycker träningsformerna är roliga och givande! Man sover bättre, har mer energi, känner sig fräschare och är gladare helt enkelt. Det svåraste är att få en bra rutin som funkar, men när man väl kommer in i det så flyter det på.. Jaja, det var inte tänkt att jag skulle prata om träning.
 
Det jag ville komma till var att jag har världens bästa sambo, som fått smaka på en hel drös av mina sämre sidor på senaste tiden. Det är svårt att vara till lags, och anpassa sig när man själv har det lite stormigt. Victor har ändå stått emot när det blåst orkan, och försökt att vara till hjälp.. Han ställer alltid upp. Som en liten sak idag, jag hade glömt snusen hemma - han cyklar in till stan innan han själv ska iväg på släktkalas och köper en till mig. Imorgon ska han följa med mig till tandläkaren, jätte tidigt på morgonen när han själv är ledig - för att jag tycker det är obehagligt. (nervös över min dom)..  Små saker, som gör stor skillnad. Tack min älskade Victor för att du finns vid min sida i vått och torrt, även om jag inte alltid verkar uppskatta det så är du en av dom viktigaste personerna i mitt liv!

Ny produkt!

Innan helgen fick vi in en ny produkt på jobbet från Lanza! Keratin Healing Oil, Jag har inte testat den ännu men är riktigt sugen på att göra. Kanske skulle vara något att önska sig av sina kollegor..? ;) haha! Jag använder just nu Lanzas silkesserum som jag verkligen tycker är bra! Denna produkten verkar dock ha fler egenskaper som jag är ute efter!

  • Reparerar, väldigt skadat hår, förstärker hårets styrka och elasticitet samt minstar torktiden upp till 65%
  • Tillför Keratin, som återskapar hårets inre struktur, samt bygger upp inre styrka och förbättrar fiberintegritet.
  • Återfuktar, återställer hårets fuktbalans och gör håret sammetsmjukt och silkeslent.
  • Skyddar, har ett värmeskydd upp till 260grader, fullt UV-skydd samt är fuktresistent för att förhindra frizzighet.

Finns hos oss på Headspot Duvanhuset för 379:-


Hemma

Nu har jag precis landat hemma i sängen, haft en jätte mysig kväll hos Sofia. Hennes granne Sara kom över på ett glas vin också, timmarna kan verkligen gå fort när samtalsämnena aldrig tar slut. Sånt gillar jag! :) Victor jobbar, och jag har som vanligt lite svårt att varva ner och somna när jag är ensam hemma (iallafall en såpass stor lägenhet) man vänjer sig väldigt fort med att sova ihop med någon. Ligger och funderar, i vanlig ordning.. Känslor som sköljer över mig, både på gott och ont. Just nu är det mycket som jag vill ändra på, som också kommer ändras inom kort. Jag vill tillbaka till vardagens rutiner, komma igång med träningen osv. Känns i både kropp och själ att det varit sommar med allt vad det innebär! Jag tänker på vad jag ska göra, borde göra, rabblar upp fakturor i huvudet, planerar och skapar struktur (försöker åtminstone) i huvudet. Idag fick jag ett glädjande besked om att Victoria kommer när jag fyller år, blev så glad! Längtar efter henne, saknar henne. Måste träffa henne innan så vi hinner prata.. Vill även åka hem till Isabelle och pussa på gudbarnen, umgås och krama på min bästa vän som jag också ser för lite.. Ja, inte för att hon aldrig kan, utan för att JAG inte får mina dagar att räcka till. Jag måste skärpa mig.. usch! Ibland önskar jag att jag kunde stanna tiden och bara sova några veckor för att sedan vakna upp full av energi så jag orkade med dubbelt så mycket mer än vad jag gjort på senaste.. senaste halvåret känns det som. Jag antar att det finns en tid för allt.


Imponderad.

.. Av att ni fortfarande är så många som läser fast jag uppdaterar så sällan. Kul! Jag är på jobbet och har plockat upp två leveranser, alltid skönt att få fylla på hyllorna samtidigt som dagen rullar på effektivt. Fixade även håret på Denise förut, la en mörkare toning plus satte i löshår. Vi använde oss av microringar som jag faktiskt aldrig jobbat med tidigare, dom jag testat innan har varit annorlunda! Så det tog sin lilla tid kan man säga, men tillslut hade jag lyckats fästa ca 100st. Blev superfint, men behövdes fler som ska ordnas i veckan. Ikväll efter jobbet ska jag hem till Sofia och äta lite mat, bra avrundning veckan och bra start på jobbhelgen!

 

Snabb redigering, skulle skriva Sofia men skrev Osifa? Rätt bokstäver fast i helt fel ordning, och inte märkte jag det heller.. stans mest förvirrade människa tror jag.


Ledig tisdag

"mjukstartade" veckan med att jobba måndag sedan ledig tisdag. Skönt! Dock tycker jag att det kan vara ännu skönare att jobba två dagar och vara ledig två.. Har iallafall tagit vara på dagen känner jag, Gjorde först några ärenden på stan, och sedan mötte jag upp Kajsa för lunch. Svängde även förbi Sofia påvägen hem som bjöd på kaffe och bullar.. Nu jobbar jag alla dagar förutom Torsdag den här veckan, då ska jag upp till sommarstugan och säga hej till mamma och pappa som kommer hem från Italien.
 
25års dagen närmar sig också, detta ska firas med två kalas - ett för familjerna och ett för vännerna. Kul! Har skickat ut inbjudningar under dagarna som varit och hoppas på att dom flesta kan komma! :) Det kommer bli en hel del grejande kring det, jag har tänkt att fixa allt själv. Med andra ord inte beställa mat osv. På tal om mat, det är dags för det nu!

Båtbuss

Sista semesterdagen är nu slut, har två veckor framför mig med jobb innan skolan drar igång. Trots ledighet är jag inte ett dugg taggad, men får hoppas på en bra vecka med mycket kunder. Idag tog vi båtbussen ut till mariebergsskogen, köpte med oss fika och myste i solen. Båtbussen kostar inte mer än vanlig buss, vilket är jätte bra! Nu på kvällen har jag och Victor lagat mat, jag somnade någon timme på soffan och nu har vi precis sett klart på en film.. Ska gå och lägga mig om en liten stund, klockan ringer tidigt imorgon! Gäääsp..


Vart tar tiden vägen?

Har snart haft två veckors ledighet, tiden går så fort. Känns som jag inte hunnit gjort speciellt mycket, jag har lagt tid till att vila upp mig och bara vara. Har dock hunnit med både en roadtrip och stugbesök några dagar så jag är helt klart nöjd :) hade dock velat ha minst en vecka till för att känna mig utvilad! men men, nu är vardagen snart här igen. På både gott och ont, som redan sagt ska det bli skönt med rutiner igen samtidigt som sommaren har gått fruktansvärt fort! Mycket regn, lite sol. Just nu ligger jag i soffan, nyss ätit mat som bestod av hemmagjord pizza, hemmagjord pizzasallad och hemmagjord (!) vitökssås. Blev riktigt lyckat tycker jag :) har fått mersmak på att faktiskt göra egna tillbehör så som dressingar etc.. Mycket godare och man vet precis vad som är i. Victor jobbar natt, så jag ska spendera kvällen hemma med några filmer och tvätten om fortfarande hänger på tork i tvättstugan.


Hej hej hej!

Jag har som tidigare nämt semester, därav blir det inte så mycket uppdaterande! Ska fortsätta njuta av ledigheten, befinner mig just nu i stugan. Mamma och Pappa ska till Italien inatt, Jag ska vakta katter. Victor kommer imorgon och då ska det mysas med grillning, vin, och bubbelbad!


Igår

Igår var jag och mamma på en riktig roadtrip, först Strömstad där vi strosade runt i butiker och sen åt lunch på ett mysigt ställe. Efter det åkte vi vidare ner mot Rossö där min bror med familj var, satt vid vattnet och plockade snäckor (iallafall mamma).. Sedan packade vi in oss i bilen igen och åkte till Grebbestad, kul att göra något tillsammans med Johan! Efter ett varv där satte vi oss på en restaurang och åt middag, supergod mat och jätte bra service! :) kom hem strax innan 22 igår och avslutade kvällen med en film ihop med Victor. Nu ska vi snart iväg till sommarstugan, äta kräftor och kanske ta sig ett dopp ikväll. Mamma och Pappa har köpt en jazzuci nämligen! Ska bli kul att se hur det blev :) Dagarna går sååå fort tycker jag! Snart har en vecka gått på semestern? Är iofs mycket för att dagarna har varit planerade med roliga saker! I helgen är det ju bröllop! Har äntligen hittat en klänning, en lång sommarklänning från lindex. Enkel, bekväm men ändå fin :)




RSS 2.0